Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!
Raspunsuri - Pagina 11
adablackcat spune:
Filmul e tot ala cu testoasa, cred ca tu si Miha ati fost deja.
Cristale, felicitari pentru baietel!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Ada, cum e Vlad, i-ai mai facut examen de urina?
No faina v-ati distrat la piata! Da' pe Cristiana70 cum ati gasit-o?
Noi mergem la Cicir dupa ce se trezeste Ade.
Gabi, eu cand scriu un mesaj mai lung tot dau copy in caz ca pierd mesajul, mi s-a intamplat si mie de cateva ori si m-am invatat minte de-atunci.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Anca16 (daca ne citesti cumva) vezi ca te cauta mistral la "Bazar", la pagina 40 intreba de tine.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Pai Ducky se stie mai bine decat noi cu Cristina si ea a chemat-o. De dimi ne-am baut cafeaua, ca am ajuns la 5 si ceva acolo, si dup-aia a inceput despachetarea. Ma duc sa pregatesc haine de plecat la film. Nu vine nimeni? Alina, stiu ca si ai tai au fost la filmul asta.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Am uitat: la Vlad ii merge burtica acum, a facut azi de trei ori moale rau, s-a scapat si pe el...n-am idee ce bai are. Luni duc urina la laborator si sa vad dc merg cu el la pediatru ce ne zice..
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
Saluti si de la mine.
Mai nici mie nu mi-ar fi stricat niscaiva bani de Craciun obtinuti asa,dar la ora 5 ati ajuns acolo? Ioaii ... bravo voua! Io nu ma vad in stare Si-asa is nude dulapurili ca io evacuez periodic pe la nepoate si nepotei,plus ca de vreo doi ani nici n-am mai apucat sa imi reinoiesc mai deloc garderoba: cu sarcina,statul acasa si evident criza .
ALINA mai vad ca tu cumperi cele mai frumoase rochite din bazar
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Moni, las' ca am stat pe tusha de cateva luni cu bazarul, acum mai cumpar si eu pentru Mos si sarbatori.
Am vazut ca si tu esti client al bazarului.
Ada, la 5?
cristiana70 spune:
Asa e cum zice Ada, a fost distractie la piata si am si vandut cate ceva. Acum am evacuat toti pantalonii de graviduta, sper ca maine sa ma scap de ei, sunt vreo sase perechi. Am mai gasit incaltari si alte cele, poate-poate fac de un Mos Craciun, numai sa am cum sa le car in Obor .
Alina, nu-s eu chiar asa greu de gasit, doar ca am program intortocheat si mai mult incurc decat ma potrivesc cu lumea. Acum am intrat in concediu pentru doua saptamani, poate puneti de o intalnire ca vin si eu.
Ioana, ma bucur ca ai ajuns cu bine, mi-au spus fetele ca ai intrat direct in paine.
Cristale, sa-ti traiasca baiatul si sa fie mancacios si cumintel.
monica70 spune:
ALINA pai tot pentru moshi m-am bagat si io in seama acum pe-acolo,ca a ciripit Diana ceva ca ar vrea si o fustita si numa' bine am gasit una ieftina si de sezon.I-am mai luat un costumas fusta+bluzita,dar ala e subtire,poate il pastrez pentru iepuras,mai ales ca scria ca e nou Oricum f.putine haine-s pt.fetite mai mari de un an sunt.I-am mai luat si lui Tudor ce chiar ii lipsea si le pun si de moshi mai mult de ochii Dianei desigur La el chiar ai de unde alege haine,bani sa fie.
CRISTIANA pa trage tare pana mai esti in concediu.Distractie placuta maine la piata.
Io tot zic ca merg pe-acolo in calitate de cumparator sa fac si eu ceva "afaceri bune" ,dar is asa de miorlaita ca vara e canicula,iarna inghet de frig,toamna ploua si primavara bate vantul Plus greu cu sculatul de dimineata,ca la 11-12 cand mai ajungeam io de 2 ori pe an cand aterizam acolo,evident ca nu mai gaseam nimic.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Moni, am vazut fustita aia faina care ai luat-o, aia cu rosu si negru, ii super . Intr-adevar ca nu prea sunt de fetite mari, de Dragos nici asa nu gasesc. De 1-2 ani gasesti o gramada si foarte frumoase.
No plecam la Cicir...