Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)
Raspunsuri - Pagina 17
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel hei vad ca e plin butoiul, nu avem loc...atunci doar ma vait si eu...tot ploshtita ema, episoade cu febra marishoara, cand si plange...nu m-am mishcat din pozitia de alaptat de 48 ore decat pt pipi/1-3'. |
si eu ma plangeam ca am dormit ca un boschetar asnoapte...
vad ca butoiu-i plin si pufii se intrec in maraielei si febre...le doresc sa se faca bine repede!
si bobitza are muci si-i f maraita..noaptea se trezeste palnagnd din 20 in 20 de minute.am senzatia ca-i da un dintzishor jos...dar inca nu ma pronunt! febra nu are, desi e moleshita...
evyme spune:
Ne mai cunoasteti?
Imi este ata de greu sa intru, Sebi nu sta locului o clipa, trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie, iar cand doarme trag tare sa rezolv si eu treburile casnice (papa, un pic de ordine in urma lui...)
Vreau sa multumesc tuturor pt urari atat pt luni, cat si pt azi.
Si sa facem si noi cinste, ca asa-i frumos, nu?
Deci... sa cante muzica
avem bauturi pt toate gusturile
si papa pe alese
Despre noi...
Suntem bine, mai greu este cu noptile, ca se trezeste de cel putin 4-5 ori pe noapte, in schimb ziua doarme cam o ora jumate-doua la pranz, plus inca o repriza de vreo jumatate de ora dupa amiaza. Cu papica a avut o perioada mai proasta, in sensul ca manca doar doua mese (exceptand laptele de seara si noapte/dimineata). De vreo dua zile vad ca a revenit la programul normal de papa
Ieri a reusit sa stea in picioare singur pt cateva secunde Exerseaza miscare de vreo saptamana (cand sta sprijinit de ceva incearca sa-si ia mai intai o mana, apoi si pe cealalta, dar apoi se prindea repede cu amandoua iar)
Cu piciorusul e mai bine, se vede diferenta deja, dar avem interdictie sa-l tinem in picioare ca sa mearga, pt ca are tendinta sa se ridice pe varfuri Ne-a zis sa-l lasam pe el sa faca singur totul; daca merge el pe langa mobila, sa-l lasam, dar sa nu-l fortam noi cu mersul...
Avem si noi patru dintisori, si cred ca se mai pregateste ceva, ca are momente cand roade la cate un biscuite si incepe sa planga din senin (ma gandesc ca se atinge intr-o zona mai sensibila si-l doare)
Am tot profitat de zilele astea de primavara (ca parca urmeaza sa vina vara, nu iarna) si el e tare incantat de asta! Ii place sa stea printre frunze, sa le studieze, sa le guste, se uita cum cad frunzele din pomi, ar vrea sa se joace cu toti cainii pe care-i vede... O sa incerc sa mai pun cateva poze de zilele astea, sa vad daca reusesc.
Si ca sa nu uit, inainte de plecare, sa urez si eu cu intarziere LMA Mihailor, Mihaelelor, Gabrielilor si Gabrielelor si LML pufuletilor din toate zilele in care n-am mai intrat!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
Lillo spune:
Cris D .
Am facut o programare pentru maine la Sanador, la neurologie pediatrica. Deocamdata e bine, cucuiul s-a retras aproape de tot, e putin marait pt ca el vrea sa umble si nu are voie. Dar eu tot pe fundul butoiului sunt....
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui haircut CrisD, uite ce zice in cartea pe care o am eu: febra neregulata cu debut brusc, cu ascensiuni mari, in general de scurta durata(ocazional poate fi mica sau lipseste) refuzul alimentatiei, varsaturi, diaree recidivanta stare de letargie, iritabilitate, hipotonie, convulsii sindrom de deshidratare icter mami de fetita finuta |
la infectia urinara...?
trebuie sa fac cumva sa iau pp pt urocultura...merge oricand sau doar dimineata?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
onitza spune:
EVYME, LML lui Sebi , sa fie sanatos, papacios si fara dureri de gingii.
CRIS, incepi sv-ul cand implineste Ema un an? Sa inteleg ca este exlcusa din start cresa? Poate gasesti o femeie din cartierul tau sa stea cu ea.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui evyme Ne mai cunoasteti? Imi este ata de greu sa intru, Sebi nu sta locului o clipa, trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie, iar cand doarme trag tare sa rezolv si eu treburile casnice (papa, un pic de ordine in urma lui...) Vreau sa multumesc tuturor pt urari atat pt luni, cat si pt azi. Si sa facem si noi cinste, ca asa-i frumos, nu? Deci... sa cante muzica avem bauturi pt toate gusturile si papa pe alese Despre noi... Suntem bine, mai greu este cu noptile, ca se trezeste de cel putin 4-5 ori pe noapte, in schimb ziua doarme cam o ora jumate-doua la pranz, plus inca o repriza de vreo jumatate de ora dupa amiaza. Cu papica a avut o perioada mai proasta, in sensul ca manca doar doua mese (exceptand laptele de seara si noapte/dimineata). De vreo dua zile vad ca a revenit la programul normal de papa Ieri a reusit sa stea in picioare singur pt cateva secunde Exerseaza miscare de vreo saptamana (cand sta sprijinit de ceva incearca sa-si ia mai intai o mana, apoi si pe cealalta, dar apoi se prindea repede cu amandoua iar) Cu piciorusul e mai bine, se vede diferenta deja, dar avem interdictie sa-l tinem in picioare ca sa mearga, pt ca are tendinta sa se ridice pe varfuri Ne-a zis sa-l lasam pe el sa faca singur totul; daca merge el pe langa mobila, sa-l lasam, dar sa nu-l fortam noi cu mersul... Avem si noi patru dintisori, si cred ca se mai pregateste ceva, ca are momente cand roade la cate un biscuite si incepe sa planga din senin (ma gandesc ca se atinge intr-o zona mai sensibila si-l doare) Am tot profitat de zilele astea de primavara (ca parca urmeaza sa vina vara, nu iarna) si el e tare incantat de asta! Ii place sa stea printre frunze, sa le studieze, sa le guste, se uita cum cad frunzele din pomi, ar vrea sa se joace cu toti cainii pe care-i vede... O sa incerc sa mai pun cateva poze de zilele astea, sa vad daca reusesc. Si ca sa nu uit, inainte de plecare, sa urez si eu cu intarziere LMA Mihailor, Mihaelelor, Gabrielilor si Gabrielelor si LML pufuletilor din toate zilele in care n-am mai intrat! din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului filmulete Sebi O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
Kiti de Miki
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Tomaca, v-ati mutat la casa voastra? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Da, ne-am mutat, dar sunt tot pe fuga pe toate planurile si nu am timp sa mai scriu. Astzari am pierdut si sarbatoritii. LML Daniel, atat imi aduc aminte.
Fug. Am soacra operata in spital. Noroc ca a venit mama si mai face ordine prin casa ca eu ajung numai tarziu si in wk Tudor nu vrea sa stea decat cu mine.
Nu stiu ce are, dar cu mama nu mai vrea.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
la infectia urinara...? trebuie sa fac cumva sa iau pp pt urocultura...merge oricand sau doar dimineata? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
cuscra,uite www.reclamamascataatentie/sanatate-copii/boli-obisnuite/Infectiile-urinare-la-bebelusi-a6153.html" target="_blank">aici
multa sanatate emei
referitor la recoltare:www.mymed.ro/urocultura.html" target="_blank">aici
mami de Alex si Radu