Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 21
gaia.nevia spune:
am vazut ca discutati de TV. Noi tocmai suntem intr-o pasa proasta...
Zilnic urmarim o data wall-e si o data monsters vs. aliens.
Si e doar o data pentru ca am impus limitare, cand am vazut intr-o zi dupa ce am venit de la munca (ei fiind raciti acasa) ca a mers TV nonstop si dupa de cate 3-4 ori acelasi film inca se certau ce sa mai vada. De atunci le-am spus ca au voie doar un film pe zi de caciula punct.
Nu va mai explic protestele... ca n-are rost.
Pe Teo nu prea l-am restrictionat. La noi a mers intotdeauna pe fundal TV, nu s-a schimbat nimic cand s-a nascut el... apoi cu timpul a inceput sa aiba si preferinte, si nu rar a fost ademenit sa manance cu cate un desen animat, sa faca aerosoli cu borboletina si tot asa.
Radu a fost invers, n-a vazut TV pana dupa un an... nu vad acum nicio diferenta in felul cum abordeaza lipsa TV-ului...
khristin spune:
La Multi Ani iubita Elsa!
Piolica, sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea
Nu mi-a venit sa cred ca a nins in Franta inaintea Canadei 
Lumi, imi place noua ta atitudine let it be...![]()
Babytza, nu stiu daca ti-ai dat seama cum se explica comportamentul soacrei tale, hihi
e terorizata sarmana ca nu va mai avea pe cine teroriza in curand
, daca v-au iesit actele, etc. Sinteti pe drumul vostru deja 
Noi n-avem prea multe cu ce sa ne laudam, la TV nu ne uitam deloc din lipsa de ...rabdare si interes
. Nimic nu este atat de captivant ca sa ne atraga indeajuns, desi avem o colectie de vreo 200 de filme Disney, eeeei poate intr-o zi cu soare
. Dar marturisesc ca e atras de litere mai mult, de cantat la pian si de mazgaleli, plus ca denumeste animale sau obiecte din carti. In rest, mai nou Chris a colectionat chickenpox, asa ca uite-asa stau si eu cu el acasa 2 zile. Numai bun asa inainte de weekend
! Una peste alta ne bucuram ca facand vaccinul a facult o forma foarte usoara, fara mancarimi si suportabil in general. Ooof boli de-ale copilariei 
As fi vrut sa vad poze dar nu mai am parole, etc 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
luminita2008 spune:
fac imediat cap nou!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
hello bobocime,
vad ca nu a dat nimeni cafeaua, asa ca dau eu din plin 
Kllemi sanatate si pofta de mancare 
Khristin
, va
am cu drag...nici eu nu am parolele...
tv...la noi merge mult, deseori pe boom hop, se uita cu drag crina si sunt chiar frumoase si educative desenele dar troneaza mickey mouse clubhouse, pe mine nu ma deranjeaza, caci spune des cuvinte invatate, culori si alte cele
ce nu vreau sa vada tom&jerry si alte cartoons cu batai&co...
noi suntem bine, doar ca bucataresc la maxim azi pt ca maine sunt plecata parte din zi...am fost amandoua la cumparaturi
si cam atat...
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
luminita2008 spune:
poftiti la CAPITOL NOU
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"