cereale
Baiatul meu are de facut un proiect la cunoasterea mediului, la lectia despre cereale. Stiti cumva de unde pot face rost si de alte cereale in afara de grau si porumb? Ma gandeam la ceva secara, orz, ovaz (doamna le-a zis sa puna in proiect si orezul, dar aici stam bine ). M-am uitat prin cateva piete, dar nu au asa ceva. Avem o saptamana la dispozitie, deci orice sfat este bine-venit.
Va multumesc!
Raspunsuri
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tisina Baiatul meu are de facut un proiect la cunoasterea mediului, la lectia despre cereale. Stiti cumva de unde pot face rost si de alte cereale in afara de grau si porumb? Ma gandeam la ceva secara, orz, ovaz (doamna le-a zis sa puna in proiect si orezul, dar aici stam bine ). M-am uitat prin cateva piete, dar nu au asa ceva. Avem o saptamana la dispozitie, deci orice sfat este bine-venit. Va multumesc! Tisina |
cu siguranta gasesti la magazinele cu suveniruri sau tarabutele de artizanat, acele obiecte decorative numite "sporul casei", unde sunt prezente cam toate cele cautate de tine. sau mai sunt si in varianta semintelor turnate in sticlute, in straturi frumos colorate
daca nu, poate gasesti la un magazin care vinde seminte pentru agricultori sau hrana pentru animale
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
CorinaDani spune:
tot eu : ultima varianta ar fi un targ gen obor, unde se vand animale, cherestea, vechituri, seminte, legume, cartofi, varza, etc. cel putin la noi in ploiesti asa este targul saptamanal, intr-o anumita zona se gasesc de vanzare tot felul de cereale si seminte
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Rufus spune:
Am vazut sambata, cu totul intamplator, in piata 16 februarie (Chitila-Bucurestii Noi); mi-au atras atentia semintele de rapita, nu vazusem niciodata. Aveau tot soiul de seminte.
Ar trebui sa gasesti si in alte piete, de ex. Obor.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009