Cum curat masina de spalat
Azi sunt cu intrebari si cautari de raspunsuri .
Pe langa problema cu a mea canapea, patata (pentru care am deschis subiect separat) si pe care nu stiu cu ce sa o curat, acu mai intreb si cu ce pot curata masina de spalat.
Sub sertarul pentru detergent s-a facut un gen de piatra, pe care de bine de rau am curatat-o cu Cif sau ceva solutii de genul asta. Dar problema mai mare e ca aceeasi chestiune s-a facut si pe furtunul prin care trece detergentul pentru a spala hainele. Si tare am impresia ca am patat niste prosoape de la murdaria aceea.
Stiti vreo solutie de curatat?
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna
solutiile speciale gen calgon
pui masina sa spele "in gol", la ciclul cu cea mai mare temperatura, si adaugi calgon sau un produs similar, conform instructiunilor de dozare - asta pentru ca e posibil ca acea murdarie sa fie si in alte zone, nu numai pe furtunul respectiv; in felul acesta cureti si igienizezi masina de spalat
mai poti turna si otet alb in sertarul pentru detergent (aprox 500 ml), pentru eliminarea depunerilor de piatra si apoi pui masina pe un ciclu de clatire
verifica si filtrul de scame (daca masina ta are asa ceva); nu uita sa cercetezi/cureti si in garnitura de cauciuc de la hubloul masinii, si acolo mai raman depuneri care in timp pateaza sau incep sa miroasa urat.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
connie1974 spune:
CorinaDani mersi mult!
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
BraveGirl spune:
eu am gasit in Real o solutie speciala pt spalat masina. e o sticluta mica, scrie ca mai intai se spala sertarul pt detergent, apoi se pune restul solutiei in masina si se da un ciclu de spalare. maine am de gand s-o incerc si revin cu detalii.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
mirela.d spune:
Alta solutie pe care am citit-o si eu undeva: pus otet in locul detergentului si lasata masina pe ciclul cel mai lung si la temperatura cea mai mare. Bineinteles fara haine.