Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 50
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Consider actiunea mea incheiata cand am ok cu banutii si de la Ledi |
Felicitari pentru reusita ...tot binele din lume dar mai ales sanatate iti doresc tie si tale
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dicirstea spune:
Mooama, nu poate omu' sa liciteze ceva ca repede sariti, imi lasati si mie macar o bluzita?
La multi ani fericiti Eva!!!
Nushu, zambesc de fiecare data cand vad semnatura ta, imi place tare mult.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
kid spune:
EllaX Mersi de raspuns. Pana acum, ce a luat jr la toate se mentiona sa se pastreze la temp intre 2-8 grade. Acum sa-l las in continuare la frigider sau sa-l scot?
Dodo Ma bucur ca s-a rezolvat problema.
mamagiuliei Felicitari
EllaX spune:
di, multumesc de mail!
Eu, in stresul unui PMS de ultima etapa si al examenului de maine, m-am gasit sa ma dau pe bazar. Si sunt suparata: eu m-am ingrasat mult in sarcina, si nici ca am mai dat jos. Ce ma enerveaza e ca umerii nu mi-au crescut cat tzitzi, care au crescuuuut!... Port masuri mari, dar nu atat de mari incat sa-mi gasesc ceva: la Takko sunt fix intre ultima masura la normale si prima masura la mari. Daca ma straduiesc si in functie de model, intru in ultima de la normale.
Vad si eu o bluza faina la bazar, numarul meu: ori e mai mica decat numarul, ori e maaare in umeri, ori... Mama supararii ei de treaba!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
alinamoro spune:
Am facut si eu azi doua plati pentru:
-set bolero+fusta, pentru Bogdan - 62 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8865
-palarie, fular fetite, pentru Alex Hapaleti - 30 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9175
Rog fetele (Dodo si diannalex) sa confirme cand intra banii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Leditia spune:
Dodo,nu vrei sa-ti dau eu banutii aia cand ne vedem?
Nu cred ca a depus intentionat,eu nici nu stiam ca a pus bani,pt ca nu am primit confirmare,iar pe factura nu are numele trecut,sa o pot identifica in extrasul de cont si sa bifez..
off,imi pare rau,eu zic cand ne vedem sa-ti dau banutii cash,ca n-am banca Bt prin jur si daca-ti fac transfer din ING(din brd nu pot face transferuri) mai mult dam pe comisioane,ce zici?Sau sa vad pe unde au astia banci sa se duca al meu.
pup
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Leditia spune:
EvaLa multi ani sanatosi si fericiti!
Daria,ce rapida esti.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.