Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Mistral
http://good-times.webshots.com/photo/2220369760059491989GEgrxz
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8905
ca tot vin sarbatorile:)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
mistral spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mistral http://good-times.webshots.com/photo/2220369760059491989GEgrxz Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Mami de Bia si Andreea
Flowers spune:
citat din mesajul lui nushulica salutare ia sa vad daca ma tine memoria asta scurta a mea mihail de kid mihaitza si mamica lui mihaela din constanta mihaela aka diana 2242 si sotul din dotare carminabulina(ca ai promis tort,deci sigur sarbatoresti pe cineva) daca am uitat pe cineva va rog sa ma scuzati,oricum urez multa sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor si eu am 2 in casa sotul mihai si juniorul david-mihaisa-mi traiasca amandoi !!! abia am terminat tortul david de dimineata de la 7 m-a trezit sa facem tortul si pana acum m-a ajutat sa-l facem impreuna,apoi cand i0-am zis ca nu ii dau ca asteptam invitatii a inceput sa planga asa ca i-am dat o bucatica s-a culcat acum relaxat si bucuros,abia asteapta cadourile care musai trebuie sa fie "cu fundita" m/578468010cxCErW"] HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI[/url] |
La multi ani cu sanatate si din partea noastra tuturor sarbatoritilor
ralcat spune:
Sarbatorite, mame si neveste de sarbatoriti La multi ani !
Sa va mearga toate din plin,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
ducky spune:
Azi am tras tare si am reusit sa pun la posta pachetele pentru:
- carminabulina (revin cu alt pachet sapt viitoare pt restul)
- giorgipuia
- JuliaSm
- dicirstea
- euaana
- leditia
- mamagiuliei
- A driana
- valentina 22
Pentru maine mai pregatesc o tura de pachete si apoi fac o pauza cu trimisul pana lunea viitoare.
Azi am realizat ca mai am mai putin de-o luna pana ma duc la servici
Am ridicat azi si pachetul de la batmanita Superbe cizmulitele !!! Multumesc din suflet.
O seara faina fetelor !!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
madyrizi spune:
hello, mai pe seara!
am ridicat coletele de la leditia - foarte frumoase bluzitele si imi vin perfect, geaca de barbati e in asteptare - si de la cris - o sa stea foarte bine coronita aia la usa mea (a cazut globuletul rosu dar il lipesc la loc) .
multumesc fetelor. sunteti niste scumpe.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
alinamoro spune:
Dodo, am depus azi in cont pentru Bogdan 40 lei, te rog cand poti sa confirmi si pun apoi link-ul.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
mihaela77O spune:
seara buna,dragele mele....
voiam sa va anunt,ca noi maine seara plecam la Bucuresti,pt evaluarea lui MIhiata si ne vom intoarce probabil vineri seara,cel tarziu sambata dimineata!
asa ca va rog anticipat sa ma scuzati,dar saptamana asta sigur nu pun nici un colet!
maine ajung la posta cu un colet pt Iulia si voiam si pt valentina_22,dar am vazut ca ai mai licitat ceva si ma gandeam sa trimit tot odata,este ok ,valentina?
a fost o zi obositoare pt mine,asa ca ma retrag usurel catre pat la somnic!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui mihaela77O seara buna,dragele mele.... voiam sa va anunt,ca noi maine seara plecam la Bucuresti,pt evaluarea lui MIhiata si ne vom intoarce probabil vineri seara,cel tarziu sambata dimineata! asa ca va rog anticipat sa ma scuzati,dar saptamana asta sigur nu pun nici un colet! maine ajung la posta cu un colet pt Iulia si voiam si pt valentina_22,dar am vazut ca ai mai licitat ceva si ma gandeam sa trimit tot odata,este ok ,valentina? a fost o zi obositoare pt mine,asa ca ma retrag usurel catre pat la somnic! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
Pe mine nu ma deranjeaza, Miha, numai sa le castig, ca am observat ca ne cam batem pe ele!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2