Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 35
Flowers spune:
Pooh, am reusit sa ridic coletul de la posta. Scuze ca ti-am dat emotii. Geaca este superba si-i vine fff bine Briannei.Multumim mult si pentru bonusuri, sunt excelente.
Mihaela70O, am achitat astazi cu initialele BF, 13 lei pentru pantofiorii acestia. Confirmi, te rog?
Imi pare fff rau ca ati trecut prin evenimente atat de urate. Va cu drag pe toate, sunteti supermame!
Maine imi botez nepoata.
mihaela77O spune:
Flowers,am o plata de 13 ron,dar cu initialele MDL!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara hellou,tuturor.Am scos si eu coletele de la dianaalex si boti(boti,e suuuper suuuper"bonusul"-dimineata fug in Dragoane si iti iau cipilici,si mai zi daca mai vrei si altceva ).Sosetele de la Diana sunt faine tare(canva stiam si eu sa crosetez,chiar cu 4 ace,dar......fuse fuse si se duse si invatatul si cheful si tot .Iar papucii de la boti ,super faini toti,abia astept primavara(care parca e acum ,in mijloc de noiembrie,dar nu-mi pare rau,mie imi convine,sa dea Domnu sa fie asa pana in 23 decembrie,apoi de pe 2 ianuarie din nou frumos si cald am platit si pt Bogdan 100 ron,dodo,cand poti confirma aici sa pot pune linkurili. si 25 ron pt Alex,Diana,ot asa,cand poti confirma. Am maaari restante la BRD,uite ca nu reusesc nicicum sa ajung,asa ca azi am trimis banii unei prietene sa plateasca ea. Fug sa fac mancare ca azi toata ziua am fost vagaboande eu cu dariuta si vin gradinarii si tati de la munca si le dau sa pape covrigi cu stafide,ca io nu mai pot Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
confirm plata de 25 lei, multumim frumos de ajutor. . Ma bucur ca iti plac sa le poarte cu placere
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
citat din mesajul lui mistral Buna seara Am platit si eu azi 55 lei in contul Alexiei,Sabina cand poti te rog sa confirmi 19 lei in contul lui Alex,dianaalex te rog si pe tine sa confirmi,revin eu cu lunk-urile Multumesc. Mami de Bia si Andreea |
confirmam si plata ta de 19 lei multumim frumos de ajutor
mari_paun spune:
citat din mesajul lui madyrizi moamaaaa, a pus mari_paun 14 zile la o bluzita. o sa i se lungeasca urechile lui danutaaa asteptand terminarea licitatiei. mai are 8 zile. maaarrriiiii, esti acasa? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
asa am pus??? seremediaza
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
diannaalex spune:
confirm si plata de la anca_16 de 10 lei multumim frumos de ajutor plata e pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7480. daca mai ai ceva platit te rog sa pui tu link.
diannaalex spune:
valentina 22 tu nu ai primit coletul de la mine?
Jasmin012 spune:
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
lena, eu iti pun coletul luni sau marti cel tarziu.voiam sa vezi si pantalonii.
mai am si niste restante la colete si termin cu toate . mai am o serie de hainute de pus la bazar, dar bugetul nu-mi permite deocamdata.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Jasmin012 Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) |
iesi de acolo....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2