Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 31
madyrizi spune:
twin, mi-a zis ca "la fel a mai patit" si cu un port-bebe. deci despre tine era vorba...adica noi suntem vinovate ca nu i le ducem acasa.
eu n-o iert deloc. sa se invete minte. deci atentie la "doamne" d'astea fandosite.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui twinwings Mady m ai facut sa rad...te si vedeam cu palmile transpirate incercand sa infigi acul.si DA trebuia sa descosi captuseala,sa cosi intre picioare pe dos si abia apoi sa recosi captuseala pantalonului.ha ha.ai fost tare.sper ca au zambit putin si fetele cu sufletelele intristate.pai mai fetelor,capul sus si mai datii incolo de doftori filfizoni.ce stiu ei despre cum e sa ai un copil bolnavior in casa? plus ca si Paula mea e o razgaiata cu fitze fara nici un motiv special.are nervi cu carul.in comparatie cu ea, ce imi spuneti voi despre nervii copilasilor vostrii e pepsi. sa va dea DD sanatate multa si putere.un pupic de la noi ANCADRAGOMAN numai eu nu am primit colet de la tine???de abia astept plovarasul... |
IUBITA CREDEAM CA NUMAI sarah MEA ARE NERVI
UNEORI NE SPERIE
am pus-o ba pe faptul ca a avut intoleranta la lactoza si noi nu am stiut(si a avut colici 1.5 ani)
ba pe faptul ca la fiecare dintisor facea febra 40 cu 10 zile inainte de a i se inflama gingia
ba pe paftul ca organismul ei nu ami rezista la durere si astfel are nervii intinsi la maximum
am scapat insa de izbitul cu fundul in magazin
stie ca isi poate cumpara doar 2 lucruri pe zi si alegerea ii apartine
daca un joc e prea scump ii spun cA NU E PT VARSTA EI si nu-l poate juca,(ex trebuie sa faci 5 ani si-l vom cumpara)
acum vrea skatboard ,are 4 biciclete si norooc ca s-a dus prea mult la tricilceta lui BOTI ca -si facea stocul de 2
pooh spune:
Pentru fetite cochete un set fff. draguthttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9175Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
madyrizi spune:
deci io fac orice in casa: spal, gatesc, curatenie etc, dar sa nu ma pui sa cos. asta e peste puterile mele. si mama a fost croitoreasa, deci ceva ar fi trebuit sa mostenesc .
la serviciu sunt extra: n-am fost nevoita niciodata sa stau peste program sa-mi fac treburile, le fac cu drag si-mi place. dar sa nu ma pui sa decorez (serbari) sau sa fac afise. sunt afona din punct de vedere artistic.
acuma ca v-am enumerat o parte din defectele mele nu va simtiti mai bine?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
cris_82 spune:
buna fetele,eu am mai dres-o cu al meu,ma pot bazari in liniste cu o singura conditie...fara licitari pentru vecinica si prietene..asa ca le astept sa-si faca cont singurele
numai vesti rele am citi si nu-mi vine sa creddin pacate in tara asta se poate orice si nimeni nu da doi bani,capul sus fetelor ca aveti puiuti minunati
anca,dodo,boti ma bifati si pe mine cu plata??arata urat la mine pe cont toata insiruiala aia acolo,plssssssss
P.S. sper ca toata lumea si-a primit coletul de la mine,daca sunt ceva probleme,sa imi spuneti
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Lumi_Nag spune:
citat din mesajul lui madyrizi si ca sa iesiti din starea de tristete hai sa va povestesc ceva. am vrut sa pun (si am si pus) niste pantaloni de fas la bazar, pe care i-a licitat si castigat Lumi. acuma sa va spun ce au patimit saracii pantaloni. erau descusuti intre craci... eu afona rau, da' rau la cusut... ma pun vitejeste in pat, iau cutia cu ate si incep: caut culoare asemanatoare si nu gasesc deloc, hmmmm... parca e una verzuie totusi. bag in ac si se incurca ata cand sa fac nod. o iau de la capat. bag ata in ac si imi iau pantalonii. ma uit la ei, ii studiez, ii intorc intr-o parte apoi in cealalta. de unde naiba se incepe? din stanga sau din dreapta? in fine, incep din stanga . pana m-am sucit io mi-au transpirat palmele si nu mai intra acul. caut o hartie si imping cu ea. ufff... a intrat. am tras ata pana aproape de capat... iar s-a incurcat... scot ata din ac ca altfel nu merge (sau merge?) si descurc ata... bag ata la loc in ac si continui. dupa 5-6 impunsaturi deja am obosit. intr-un final cu kiu cu vai, am reusit sa trag o cusatura. mie mi se pare artistica... sunt curioasa ce parere o sa aiba Lumi. la final ma gandesc ca poate trebuia sa desfac captuseala pe dedesupt si sa cos pe dos pantalonii . adica sa fac 2 cusaturi? nuuuuuuuuuuuuuu. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Ai venit la tzanc....am murit de ras.Tocmai dupa ce citisem atatea vesti triste si dupa ce a venit si Jasmine cu povestea ei de aveam ochii in lacrimi...ai aparut cu povestea cusutului.
Relax dear, ca n-oi fi eu croitoreasa profesionista, dar de curiozitate tot ma uit la cusatura ca sa mor de ras a doua oara
diana2242 spune:
Am primit coletul de la flavia mercic mult si de la anca venise de ceva timp dar eu nu am primit aviz noroc ca m-a gasit tanti in maldarul ei cautandu-l pe cel de ezi asa ca pls anuntati cand puneti sa stiu pt ca asta se intorcea f frumos si eu il tot asteptam si eu care ziceam ca mai bine ca nu l-ai pus anca sa imi pui si plovarul de azi pt ca ma lupt pt el vine ziua sotului si sunt leftera asa ca desi el vrea curea eu ii iau plovar ca-i mai ieftin daca aveti curele barbatesti poftiti cu ele aici.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
kid spune:
daca mai serveste cineva la ora asta. Ca noi dormim pana mai tarziu, daca noaptea ne distram.
Ledi Scuza-ma, am zis ca platesc de mai bine de o saptamana, insa tot n-am reusit sa adun banii. Cred ca o sa merg sa depun zilnic cate 5 lei, ca sa nu ajung pe lista neagra.
Nici nu stiu ce sa spun legat de pataniile voastre, am ramas fara cuvinte.
Multa sanatate la toata lumea.
diana2242 spune:
citat din mesajul lui RHYANNA ne vom razboi pe el diana |
pai hai ce mai stai?mie nu imi place sa lungesc treburile sau vrei sa vina week sa mi-l furi? ca eu nu mai intru in week
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel