Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 3
Lali_mete spune:
La multi ani Mihai si Mihaele,Gabrieli si Gabriele,sa aveti parte de tot binele din lume !!
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
boticelina spune:
Salutare fetele iubitele, ies si eu din carapace, si daca tot am iesit am dus si colete la posta. Deci au plecat din Cta co(t)lete pentru: mirela_mitrea. monica70, batmanita, cosminique, carminabulina, mikaeela, koko_1, ramona_patra,, alex_andra, Alex@Sara, fargabi.
Maine le rezolv pe Flowers si Sweetyana, jasmin si ducky (trebuie sa gasesc cutii)
Bulinuto ce ma rugasei tu? ca zau ca habar n-am si-am sters privatele fir-ar sa fie
Noi am biscuitit in weekend
Si nu in ultimul rand, sa ne traiti cu numele, Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabriele, sa va distrati si sa va bucurati de ziua minunata de azi
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
simonapro spune:
La multi ani fericiti si impliniti tuturor care isi sarbatoresc ziua onomastica!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Boti: ce frumosi au iesit biscuitii , trebuie neaparat sa ajung si eu sa iau forme. Nu mai spun de Nancy, ce gospodina este ea de mica
mariuca-sara spune:
La multi ani tuturor sarbatoritiilor de azi!
EllaX,am primit hainutele,sunt tare frumoase,copilele mele s-au bucurat,mai ales Maia care a ramas tare surprinsa de bonus.multumim frumos pentru tot .
boticelina spune:
Simona, da, foarte frumoasi, reteta este cea a Roxanei pusa la mamicile de Cta, si buuni, ma lupt cu ei de atunci ca fi-mea doar presteaza nu si mananca. cica sa-i mananace mama ei care se dadea balena ca poarta 38 si acum abia mai incape in 42
Recunosc cu rusine infinita ca joi seara abia acasa mi-am dat seama care Simona esti . Imi pare asa rau, cred ca am parut tare stupida, nu?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
diana2242 spune:
Dodo la multi ani acum mi-a picat fisa ca esti Gabi si tot ce iti doresti tu,si Carmina si tie si parca si Laura era sarbatorita stau ce stau si imi mai amintesc pupici pt toate sarbatoritele si sarbatoritii inca o data.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
simonapro spune:
Boti:stai linistita, absolut deloc, nici nu mi-am dat seama ca nu stii, la ce a fost acolo
EllaX spune:
mariuca-sara, sa le purtati cu noroc!
boti, biscuitii astia sunt mai distractivi decat plastilina, asa-i? foarte fain ati biscuitit! as vrea si eu reteta, daca se poate - dau la schimb retetele noastre (3, cu "imbunatatiri").
mamagiuliei, ce minunatii stii tu sa faci! Abia astept sa ne vina randul! tre' sa-ti si trimit modelul si culorile, odata! Pentru astea situate dupa pozitia 10, sa pui lista si sa ne spui cam pe unde esti cu bifatul este o bucurie (ne vine randul!), nicidecum o plictiseala.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2
EllaX spune:
Inainte sa inchid calculatorul (pana diseara), tre' sa va marturisesc oful meu: am puse la bazar, la umanitare, niste hainute pe care eu le vad frumoase si de calitate - si nu s-au vanduuut! Nu-s de asa de mult timp puse, da' ma mira ca numai eu le vad frumoase.
oh, my god, da' ce-am vazut la bijuterii!...
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2