Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 26
madyrizi spune:
fetelor, imi pare rau ca aveti atatea probleme. nici nu stiu ce sa spun si la cine sa spun. toate imi sunteti dragi si nu am cuvinte sa va consolez. zau ca parca s-au abatut toate deodata. pe langa ale voastre problemele mele par niste prostii (si chiar sunt).
am ridicat coletele de la:
-ducky - superbe toate... si am la bonusuri frumoase foc... am folosit si cutia si ambalajul ca sa-ti trimit inapoi ; multumesc din suflet, sunt superbe toate
-ancadragoman- abia asteptam sa le purtam la vara. o sa fim tare smecherasi
- lali_mete - o sa fiu tare cocheta, draga mea, la vara. multumesc, sunt foarte frumoase toate.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Dodo-pui spune:
Asa fac Ledi nu se prezinta ca li se pare ca-s superiori...doar pentru ca noi avem un copil special din cauza bolii.Golesteanu e o ea si e neuropsihiatru infantil....mai sunt acolo un psiholog (care de regula e la prima masa cum intri) ....in rest nu mi-am dat seama care-i meseria lor ca in afara de intrebari tampite care mi le-au pus mie...nu am auzit...A ba da si amenintari si multe multe acuze...dar imi e indiferent ce zic ele eu stiu ce progrese mi-a facut Bogdi si multa mamici ar fi fff fericite sa obtina macar cat am obtinut eu/noi...iar "cele din comisie " ce crezi ca au zis..."se vede ca-i neglijat" si au "mare dreptate" de la copilul care statea pe spate acum vorbete,merge,face scaderi adunari...se vede cat de atente sunt la ce a fost si ce este...Eu stiu adevarul dar tot ma doare "prostia" vorbelor lor.
De aceea zic iar si iar
"Iarta-le lor Doamne vorbele si mie faptele!"
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alex_andra spune:
of....
eu intrasem sa spun ca am primit cercei de la georgipuia, care-s foarte frumosi, prin mihaela77O, care, draga de ea, a venit pana la mine acasa, ca eu eram la servici
si citesc atata amaraciune si disperare
imi pare tare rau ca sunt atatea vesti proaste, nici nu mai stiu ce sa va zic sa va incurajez
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
getik1 spune:
fetelor am achitat azi in contul lui alex 13 lei pentru urmatoarele
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8840
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8037
poop cand se poate facetii confirmare
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EllaX
Pai daca o suni si nu poate raspunde, nu raspunde. Eu, cel putin, asa fac. In rest, un gand bun si o legatura cu lumea din afara spitalului n-au de ce sa strice! |
bine gandit,bine zis!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
mari_paun spune:
in drum spre casa Mihaela077 a oprit sa ne vada si pe noi. Eram in parc cu Petru, Ema lucra acasa. mihaela era la mine la usa...eram aproape si am venit sa ne vedem. Mi-a facut placare sa ne revedem, Mihaita s-a inaltat, a pierdut un dinte...m-a salutat un scumpic. Miha era obosita, am schimbat cateva fraze, se grabea sa ajunga acasa...
Ma simt asa de bine cand sunt vizitata de fetele de pe forum, mai ales ca Miha e ...pe aceesi klungime cu mine, avand acasa copii speciali...
gata ca tre sa imbaiez bebelusul...va pup
sorry pt offtopic
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
simonapro spune:
Am ridicat coletul de la cris_82: multumim frumos pentru toate si pentru bonus
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 fetelor am achitat azi in contul lui alex 13 lei pentru urmatoarele http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8840 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8037 poop cand se poate facetii confirmare getik mamika de mika minune ariana-ioana 29.12.2009 ary poze si ary povestea unui aricy poze nunta am produse la bazar |
confirm plata de 13 lei de la getik multumim frumos de ajutor
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mihaela77O spune:
stiti ca sunteti minunate,nu?
va imbratisez si va dau un apasat pe obraz!
va multumesc din suflet ca v-ati gabdit la noi si ca ne incurajati si transsmiteti ganduri bune!
scopul plecarii noastre la Bucuresti a fost asta:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O Joi am fost la Bucuresti cu Mihaita la un doctor neuropsihiatru cu care lucreaza coordonatoarea noastra,diagnosticul ei,a fost unul dur...de la adhd,autism sever,afazie la retard mintal.....copil meu chiar arata/comporta ca un copil cu retard? ne-a recomandat sa ne internam pt 3 zile sa-l evalueze cum trebuie(ceea ce nimeni n-a facut pana acum),ca sa poata sa ne dea un diagnostic real.....imi vine sa fug in lume..... mi-a prezentat doctora,un viitor oarecum sumbru pentru copilul meu..."o sa ai un brad frumos langa tine,pe care o sa-l tii de mana pe strada,o sa fie calm,datorita medicamnetelor si atat"...si nu poti sa nu te intrebi...de ce?cu ce am gresit? |
asa ca asta am facut,dar desi mi s-a spus ca va fi si doctora pe acolo,desi are un eveniment in familie,n-a aparut,pana aici,nimic grav,am fost redirectionati catre alta doamna doctor,tot din echipa celeilalte....am facut encefalograma,care a iesit ok,RMN-ul,m-ar fi costat 6 mil(ca n-au aparat in spital si ar fi trebuit sa-l fac la particular,desi ce are Mihai,oricum nu se vede la RMN...),echipa de acolo i-a facut si test POrtage(sa se vada varsta reala la care este de fapt si de drept) si intr-un final am intrebat si despre posibilul retard mintal...dra mi-a zis ca sigur a fost o greseala de exprimare,ca poate n-am inteles eu bine,moment in care terapueta lui MIhiata(care merge cam peste tot cu mine),i-a confirmat ca asa a zis dra...conlcluzie greseala de exprimare........
concluzie generala:timp si bani irositi,aruncati de aiurea....dar macar,nu traiesc cu ideea ca daca n-as fi facut.....
Ledi,,ce sa-ti zic...multa putere!asta este tara de kkt in care traim,din nefericire pt puii nostrii
Sabina,multa sanatate Alexiei!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
getik1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diannaalex
confirm plata de 13 lei de la getik multumim frumos de ajutor mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
cu cea mai mare placere, poop
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar