Bazar Umanitar ***52***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

neata!!!

m-am trezit cu o dilema: a mai vorbit cineva cu mihaela77O? stiu ca e la bucuresti cu mihaita. as vrea s-o sun dar nu vreau sa deranjez .

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Am vb aseara cu 007, sunt la Bucuresti, mai au si azi drumuri la medic, si probabil revin maine sau sambata.

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

buna dimineata fetelor
astazi merg catre banci sa achit tot
ma bucur pentru ALEXIA SI speram sa fie bine si MIHAITA

VA OFER O CAFEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Aseara cand ne intorceam .. cu masina (un taxi ) a avut loc un incident a pus soferul o frana foarte brusca si alexia era la mine in brate a alunecat un pic..si s-a si speriat dar a inceput sa planga ca o doare piciorul ,prima data am zis ca si-a indoit genunchiul prea brusc na in ghips iar si dupa asa brusc indoit genunchiul .. dupa nu a mai zis nimic.
Seara i-am facut baita .. totul ok ,eu am palpat-o m-am tot uitat,piciorusul oricum este umflat si ..nu mi-am dat seama foarte tare .Sunt terminata ,nu am inchis un ochi toata noaptea ,Alexia plangea de cate ori se intorcea pe o parte sau pe alta .. si oricum nu puteam dormi cu stresul asta sa nu fii patit ceva .. ca o iau razna .. Dimineata cand s-a trezit .. nu mai avea nimic ,dar pentru linistea mea l-am sunat pe medic si e plecat din tara ,a zis ca daca nu se mai plange sa o las in pace pana luni cand vine el ,daca nu sa merg la camera de garda.Mie imi era frica sa nu dau peste doctorul care a operat-o ultima data ... ca este un escroc... si am sunat acolo si este un medic care ne stie... Mergem la 11
Imi tremura carnea pe mine nu mai stiu de mine...sper sa nu fie nimic si doar o sperietura.. ca NU MAI POT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

neata!!!

m-am trezit cu o dilema: a mai vorbit cineva cu mihaela77O? stiu ca e la bucuresti cu mihaita. as vrea s-o sun dar nu vreau sa deranjez .

Pai daca o suni si nu poate raspunde, nu raspunde. Eu, cel putin, asa fac. In rest, un gand bun si o legatura cu lumea din afara spitalului n-au de ce sa strice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Un gand bun pentru Alexia si Mihaita
Sa veniticu vesti bune, dragi mamici
Ledi, si pt tine pumnii stransi pt comisie

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Sabina, ce ghinion.Va tin pumnii sa nu fie nimic.
Leditia, si voua va tin pumnii la comisie.
Mihaela, sper sa vedem vesti bune.
Va pe toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Jasmin, eu zic ca ar trebui sa i se dea dreptul vanzatorului ca, dupa ce se sfatuieste cu un om care vede de bazar (kid, Laura, alexandrina si cine mai este, ca eu iar nu stiu ), sa anuleze cumva o licitatie, daca ccc castigatorul ei e necooperant. N-am zis nestiutor, ca asa am fost toti, necooperant e altceva. Daca mai e si rautacios, colaborarea e nerecomandabila. E foarte frumos sa-i ajuti pe altii, atat timp cat nu-ti faci tie un rau. Cand explici frumos ce ai de explicat, cand dai info corecte, cand dai din timpul tau ca sa trimiti mailuri, normal e sa fie respect reciproc si bunavointa de a rezolva ce se iveste. Rezolvarea trebuie sa le convina si cumparatorului, si vanzatorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Laura, voiam sa-ti spun ca tocmai a dat rezultat metoda ta! Cel putin asta sper, dar se va vedea cand si daca se va plati.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Acum ma gandeam ca, probabil, cine nu citeste topicul de Bazar si vine doar si liciteaza se asteapta si la tzepe. Unii sunt agresivi cu scop preventiv. Netu-i plin de tzepari, nu?

Si eu ma astept sa creasca iritabilitatea generala acum, inainte de Sarbatori. Sunt lucruri de finalizat, sunt deficite bugetare , sunt tot felul de incertitudini si frustrari...

Mergi la inceput