Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
Diana2242am scris si la subiect te-am si bifat ca au intrat ieri dupa amiaza
Ducky idem au intrat si bifat
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
RHYANNA spune:
buna dimineata iubitelor,
mai puneti ceva frumos pentru 3-4 ani(98-104)pentru fetite ?
ssabina multa sanatate si poate da D-ZEU SA SE DEA ASTAZI TOATA ZIUA PE TOPOGAN
diana2242 spune:
Dodo ai dreptate citisem dar mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta scuza-ma in alta ordine de idei fetita de care va povesteam mai devreme este ok cu auzul perfect desi ni se tot parea noua ca nu reactioneaza si pediatrei la fel aparatele au zis ca este perfecta asa ca sunt happy happy am pus o ciorbita la foc si plec putin la banca de vizavi sa termin o data cu bancile.acum astept colete
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
pooh spune:
Am pus la bazar o feaca ff. draguta pentru fete de 4-5 anisoriVin cu masuratori daca e nevoiehttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9008&n=Geaca-fetite-4-aniPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Si inca un trening pt. fetehttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9010Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Referitor la plati si depuneri de bani...Pentru cele care stau la sat/tara, au cont aici, deci au internet si nu au Internet Banking, exista mandatele postale, o metoda foarte buna de a trimite bani intr-o banca, intr-un cont. Nu mi se pare ok deloc (ma refer din punctul de vedere al donatorilor, distribuitorilor etc) sa se trimita ramburs. In primul rand pentru ca oricum dau o caruta de bani pe trimisul coletelor, dar rambursul e muuult mai scump iar in faza doi urmeaza sa primesti banii si tot tu sa mergi sa-i depui la banca X. Parerea mea! Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Nu stiam ca merge si prin posta.. super... daca stia anidaz sigur prefera varianta asta.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
twinwings spune:
fetelor m-am mobilizat azi si va zic asa:Jasmin ai dreptate,BCR ia comision 4 ron drept urmare mi am deschis cont gratis la bancpost ca la astia e free.iti trimit PM cu nr de cont.aviz celor care au cumparat de la mine si nu vor sa dea bani in plus la posta pt ramburs.
mikaeela spune:
Maine voi pune si eu colete la posta ptr:
-Boticelina
-Laura_25
-Tonic
-Adee
-Dianaalex
-Ancadragoman
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Leditia spune:
Eu am pus ieri la posta colete pt ellinia,andromeda,elena balcan..
parca erau mai multe..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
sweetyana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgipuia
Nu stiam ca merge si prin posta.. super... daca stia anidaz sigur prefera varianta asta. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
eu cred ca ar mai fi o varianta... sa punem banutii pe adresa copilului unde vrem sa platim(la varianta cumparatorul alege), si la prod. unde se specifica (pt X), punem banii pe numele mamei pt X.
Sper ca m-am facut inteleasa
Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
edit... sigur n-ati inteles nik, pt ca am recitit si nici eu nu inteleg..
vroiam sa spun ... eu pt ca stau intr-o comuna.. sa nu ma mai duc la bank in oras... sa pun banii,( de ex pt david), la posta prin mandat postal pe numele leditiei.
sau pt cei de la BT, la fel... la mine in oras nu este BT... si de aceea nici nu cumpar de la anumite persoane, pt ca n-am cum plati.