Vojta centru Muchen
Raspunsuri - Pagina 2
mdanicoleta spune:
buna
eu am renuntat la centrul din munchen
am vorbit sa merg la sibiu cand vin nemtii
chiar n-am miile de euro care trebuie sa le cheltui acolo
cello spune:
noi am fost in munchen cu fetita noastra cu ajutorul fam. stratica (este nume de familie si nu de femeie) si le multumim pt tot ajutorul si indrumarea. chiar este o familie care lupta f mult pentru fetita lor si au rezultate. faptul ca pot indruma si pe altii este un lucru f bun. ii apreciez f tare si pt mine sunt un exemplu.
mdanicoleta spune:
cello, rezultate se vad la fiecare copil cu care lucrezi. depinde de diagnostic. sunt forme diferite ale PC
nu se pot compara
stiu ca tu ai dat foarte multi bani in munchen
astept sa vina nemtii la sibiu
bafta celor care merg la munchen
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isi pentru a ajuta o persoana trebuie mai intai ca acea persoana sa vrea ,cat despre contactul pe mail si telefonic ,nu am timp sa intru pe forum sa discut imi este mult mai usor sa directionez pe mail si prin telefon ,am directionat mai multi parinti care intradevar au vrut .Informatiile pe care le detin le-am pus pe net in mare ,particularitatile nu le pot discuta din lipsa de timp .Ceea ce scriu pe forum nu este pentru cei care se plictisesc acasa si folosesc forumul ca pentru o barfa ,si este pentru cei ce vor sa faca ceva pentru copii lor si sant dispusi la eforturi ,ceea ce se si intampla ajung in germania numai cei care stiu ce vor si multi nici nu au scris vreodata pe forum. |
sa stii ca era mult mai simplu sa pui la acest subiect, date concrete (mai ales ca n-ai timp) decat sa spui ca sunt persoane care se plictisesc si barfesc. bleah
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
isi spune:
intradevar Sibiul este o optiune buna deoarece este tot mana celor din Munchen noi am stat 1an si jumate acolo ,si intradevar daca reusiti programare in timpul sederii celor din munchen este foarte OK,ma bucur sa vad ca cei din munchen se implica din ce in ce mai serios in Romania,ma bucur ca am reusit sa formez o idee despre ce inseamna vojta din ce in ce mai multi chinetoterapeuti invata parintii sa faca vojta acasa in mediul lor si mai mult ma bucur ca cei din munchen au format un chinetoterapeut din timisoara care are dreptul sa invete alti chinetoterapeuti vojta ,mi l-au recomandat in caz de nu imi ies exercitiile nu l-am cunoscut inca dar o sa-i cer acceptul de a-i posta mailul pe forum .
Munchenul nu este chiar asa de speriat in privinta banilor ,cei care m-or contactat le-am explicat varianta cea mai ieftina adica cazare ,bilet avion.Este mai iefti decat un drum de ucraina sau decat o interventie la chisinau [acolo nu stiu exact cat costa],
Cat despre date concrete nu inteleg ce anume ,este o vorba din batrani
ca dumnezeu iti da dar ..... mai departe depinde de fiecare daca doreste .
Ce ar insemna sa dau numere de telefon pe mail...
steluta25 spune:
Am avut sansa sa facem Vojta la Timisoara. Am facut in fiecare zi, cate 3 sedinte, timp de cateva luni, iar acum ne pregatim sa mergem singuri! Intr-adevar, un kinetoterapeut de exceptie si un om deosebit.
isi spune:
steluta 25 multumesc de informatie si ma bucur ca ati reusit ,dar am o rugaminte sa detaliezi gandestete ca multi parinti nu stiu pe care drum sa o apuce ,care este drumul cel mai bun.Sa stii ca prin informatia asta nu ai idee cati parinti o apuca pe acest drum,sa fie cu folos eu din pacate nu am reusit sa ajung la Timisoara sper sa reusesc sa il cunosc pe acest kinetoterapeut.
p.s.am auzit ca mai este in kineto bun la Cluj cine poate da detalii
p.s.umbla vorba ca mai este unul tare slab la T.G. mURES AM AUZIT POVESTI URATE DESPRE EL cine poate da detalii
calingurghiu spune:
Domnule Gicu,vreu sa va trimit hartiile de la primarie de care am vorbit..va rog scieti-mi nr de telefon pe e-mail...(din pacate l-am pierdut)
isi spune:
noi am fost la sibiu ,ne-am intalnit cu kineto din germania si cu ajutorul kineto din romania scapam de un drum de germania,este ok
multumim celor din sibiu si din Munchen impreuna fac ceva foarte bun