Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetelor!
Eu m-am trezit cu un sentiment ciudat asa... am avut o noapte agitata, m-am trezit de vreo 2 ori din cauza unor caini care se incaierau in parcare, apoi m-am trezit si sa merg la toilet si in plus am visat urat, urat. Tocmai azi cand merg la eco. Bine, banuiesc ca are legatura si cu asta, ca l-am visat inclusiv pe dr...

Miki, eu la salata aia de brocoli n-am pus sfecla, dar as incerca. Desigur fiarta bine in coaja inainte. Asta fiind mai dulce, banuiesc ca trebuie sa o mai reglezi apoi de gust din muraturi si maioneza.
Are dreptate alina n., a povestit ea de sfecla rosie acum vreo 2 capitole parca.

Simona, iti spun si eu de acum La Multi Ani pt baietel!

Pisuc, multam ca ne-ai adus aminte ca azi e Sf. Nectarie. Nu-s din Bucuresti,si-mi pare rau ca nu pot ajunge la manastire, lamoaste, dar o sa citesc si eu acatistul. Imi place tare mult si m-a ajutat de cateva ori in viata pana acum.

Mai stau cu voi pe aici sa-mi beau capucino si apoi ma apuc sa fac o placinta cu mere, ca e planuita de ieri. Adica merele sunt deja facute de ieri... doar ca apoi m-a cam luat lenea si-am amanat

in sapt 16
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
am aparut si eu. a venit mama pe la mine, am facut mancare apoi am iesit la plimbare si abia acum am venit.
si ca tot zicea strumphitza ieri ceva de-un tort, azi mi-am luat un tiramisu asa bunnnnn. trebuia sa mananc mancare intai dar nu m-am putut abtine de la praji.

scrish daaa, ti se vede burtica si prin haine, gata de acum tot o sa creasca

merg sa citesc din urma si revin.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna fetelor..V-am tot citit,dar nu reusesc sa ajung la zi cu cititul, sa tin pasul cu voi..Acum va scriu fiindca am venit de la morfo de trim II si m-am gandit sa va spun si voua....In primul rand nota 20 ptr dr Herghelegiu..calm,atent,bun profesionist..a analizat totul atent..chiar daca bebelina mea dormea dusa cu funduletzul in sus , el a avut rabdare sa se intoarca si s-o analizeze si din fata..deci:are 424 g, varsta biometrica:23 sapt..mi-a dat o gramada de grafice...poze..cam asta...Ma bucur k e totul ok

aa..n-am avut ce face cu fetita mai mare si am luat-o cu mine..vai ..ce greseala...a plans de numa...s-a speriat..ea se astepta sa vada un bebe ca ea in burtica...si s-a speriat tare..mititica...

acum ma duc sa-mi fac un ceai ca ma doare rau gatul..
va pup

mamica de printzesa [ zana] MAYA (28.07.2006) si + 21 s +4 z

Mergi la inceput