Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

wudy si io stateam in mod obisnuit pana pe la 6 - 7 cand programul meu se termina la 5; pentru asta nu mi-a ridicat nimeni statuie in toti anii astia si categoric n-o sa se intample intr-o luna maxim doua cat mai vin acum; deci plec cu nonsalanta (poate cu nesimtire cum or gandi unii) la 5.
tu vezi-ti de tine, ca astia ti-ar aduce poate si in maternitate ceva de lucru, dc ar fi dupa ei...

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza burtici!Multumim pt mic dejun si cafea.
mirela sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult.Bine ca eco a iesit ok.Am vazut ultima poza, 'ce apartament' ai tu acolo pt motanei
sanziana felicitari pt cele 25 sapt.Si eu visez urat,aseara am visat ca nascusem si am ajuns acasa cu bebicul si nu aveam patut pt el.
lucia bravo pt cele 28 sapt .Ia-ti un carnetel sau ceva, noteaza-ti cand iti aduci aminte ce vrei sa-l intrebi pe dr si ia-l cu tine la controale.Si eu uitam,dar cu carnetzelul e super
gabriela felicitari ca ai scapat de serv.O sa scrii mai des
wudy tu lucrezi cateodata si 12 ore? of Doamne ...lasa ca nu mai ai mult si o sa stai si tu acasa.Intr-un fel e bine ca muncesti,inseamna ca e totul in regula si te simti bine.
Toate burticile !

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Da maimutzica10, sunt convinsa si eu ca nimeni nu o sa-mi ridice statuie, uneori incerc sa nu-i bag in seama dar alteori nu prea pot.
Mai ales ca simt si nu sunt paranoia cand spun asta, vor sa ma exploateze la maxim acum cat mai vin la munca.
Fix atunci cand ma pregatesc sa plec, vin sefii sa-mi dea ceva de facut urgent, in seara asta.
He he si ai perfecta dreptate, dupa ei mi-ar da doar bilet de voie pentru nastere, sa plec in pauza, sa nasc si sa ma intorc la munca.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

hello!..tocmai m-am intors de la medicul de familie si de la Centrul de transfuzie..revin dupa ce mai citesc ce am pierdut...

MirelaCasa de piatra! Multa fericire si multi, multi ani de acum inainte!

mami de Ariana (30.10.2005) si 27+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

wudy, te inteleg prefect. Eu imi numar zilele mai rau ca cei care erau in armata. Fara saptamana asta mai am 5 saptamani de venit la servici. Acum ma gandesc ca poate totusi imi rezolv cu vreo doua mai repede; chiar uneori simt ca sunt la limita, cu toate ca uite asa au trecut lunile si tot am rezistat.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Da Carmen, cateodata inseamna 2-3 zile pe saptamana cel putin in care lucrez peste 12 ore.
Si asta o sa mai dureze cel putin pana la sfarsitul lui Decembrie.
Cu asta ma imbarbatez si eu ca nu mai este mult si o sa stau acasa insa mai este, o sa intru in prenatal daca totul va fi ok de-abia pe la 36-37 saptamani.
Multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine si bebe la fel ca mami. Uneori mai amortesc pe scaun, mi se mai intareste burtica, mai am stari de rau dar na consider ca-i normal.

Aaa, ca tot vorbeati voi de ce visati noaptea. Si eu in ultimul timp am inceput sa visez urat, ma trezesc si imi este teama sa mai adorm.

Si da, Angie si eu am calduri, a se traduce prin imi este cald mai tot timpul eu care sunt o friguroasa eu de felul meu. Deci simt o schimbare.

26+

Mergi la inceput

Andreea, sunt alaturi de tine! Succes, poate reusesti sa scapi mai repede.
Si eu in fiecare zi spun ca nu mai rezist, de fapt eu din cauza stresului spun asta.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158212

Mergi la inceput