Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu am probl cu caldurile caloriferu este inchis si cu toate asta, mor de cald. numai zic nici eu nimic de durerile de spate care apar seara. dar rezistam. trebuie

Monika, Angie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Gabriela sa intelgem k de acu incolo esti prin zona mai des

Angie cred k tu te plimbi cat toate fetle de aici de la odisee bine k poti.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelu..pai primele luni am cam stat in pat si cand m-am prins eu ca e bine am inceput sa si ies..
dureri de spate am si eu..dar daca ma plimb mai mult dorm mai bine si parca nu ma mai doare asa tare
fug si vb cand ma intorc

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

da Ralu, o sa incerc sa fiu mai activa... deocamdata am de facut o curatenie generala, apoi vreau sa ma apuc de pictat peretii... sper sa pot sa le fac pe toate. Astazi vine sora mai mare la mine sa ma ajute la curatenie, asa ca m-am scos. Mai face si al meu sot, dar mi-e cam mila de el ca dupa o zi de munca sa stea sa curate si sa frece...

Legat de dureri in dansa... am si eu unele, de scurta durata, o durere surda. trece repede. in rest ma dor soldurile, de cele mai multe ori nu pot sa stau pe spate imediat cum ma asez in pat, pana mi se aseaza oasele .. cred ca totusi durerile mele de soldri sunt si ca rezultat a operatiei de luxatie congenitala de sold pe care am avut-o pe la 1 an. Din nefericire am ramas cu o diferenta de lungime a picioarelor de vreo 2 cm si chestia asta imi afecteaza coloana...

Dar trecem peste toate, numai bebe sa fie sanatos!

Gabriela
28 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxx ma bucur mult ca i-au placut prietenei tale bijuurile, urmatoarea comanda sper sa fie pentru tine

Hainute am luat de pe www.imbracamintecopii.ro, sunt f incantata de ele, am comandat si la Vlad, iar calitatea e super, singurul inconvenient este ca tre sa comanzi de 500 de lei ca sa iei la preturi bune. Eu m-am cuplat cu fetele de la odiseea lui Vlad, am mai dat linkul pe aici dar daca nu au fost doritoare...Poti cumpara 5 bodyuri cu 29 lei....si multe altele

Ziki multumim de bunatati

Shines multu ce cafea, e tare buna

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

bebelu ai o burtica de reclame!!!! arat minunat!!!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
Multumim Ziki si Simo!
Ralu ce putin mai e pina vine Buburuza mica . Parca la mine mai e o lume ca abia avem 25 de sapt pline.
Angie eu nu cred ca la mine sunt bufeuri ca mie mi cald tot timpul. Soata s-a mutat din dormitor ca el nu doarme cu mine in pestera .Daca e mai cald de 17 -18 grade nu am aer si deschid balconul...
De visat urat nu am mai visat de o vreme, dar cand o faceam numai sindroame si boli visam.Sper sa nu mai ma apuce faza asta iar.
Sper sa nu zic in ceas rau, dar de vreo 2 sapt dorm si ziua si noapte de le rup. Numai ca tot cu mainile umflate si tepene ma trezesc! Na ca m-am plins ca o baba
Pup burticile si sa avem o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi!

ZikiMulti inainte!multumim pt bunatati

MirelaCasa de piatra si traiti fericiti pana la 100 de ani!ma bucur ca sunteti bine toti trei

Monika btMoama!cate bunatati..inca prea multe la un loc

Viselesi Eu asa stiu ca nu e bine sa le spui pana la amiza..caci se intampla..problema e ca Eu daca visez urat pot sa ma uit si la geam si la toate usile ca nu-mi trece si numai dorm pana dimineata..dau drumul la tv si ma distrez

Caldura insuportabila si la noi..dormim cu geamul deschis..din ora in ora ma trezesc sa-l acopar pe Mario sa nu-i fie frig..ca atata da din picioare de ma termina.
Ma trezesc apoi ca mi-am pierdut perinita de sub genunchi..wai mama!unde-s vremurile frumoase cand dormeam bustean pe burta

Azi e zi de leneveala generala curat am in casa,caci a f fata ieri pt 20 de lei!E bec si luna.Mancare avem puiut gata condimentat..o facem deseara la cuptor.Ciorbica de doua feluri.

SA AVETI O ZI FRUMOASA

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Yasmi ce faci?? nu ai mai trecut p la noi

Angi lasa k e bine sa faci miscare. mai ales dc te simti bine

Gabriela ai grija cu efortu. ia-le usor si fa multe pauze

Patricia si eu ma uit p site-ul ala de hainute. super preturi. momentan am hainute sa imi pun si in cap. cand incepe sa creasca o sa dau comanda.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
sarna cui a dat cafa
a sunat sormea ca disperata si a trebuit sa ma trezesc, as mai motait
dar numai bine ca a venit si omu sa repare boilerul

merci fetelor de urari

http://picasaweb.google.com/mirelaaronovici/Noiembrie2010?locked=true#5537468094442033266
si o poza, ca nu am facut multe
pupici

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput