Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hello fetelor!
am ratat capitole intregi, dar am o scuza buna: n-am fost acasa si nu am avut timp de net la socri

sper ca aveti numai si numai vesti bune, nu stiu daca o sa pot citit tot-tot din urma, dar incerc sa prind din zbor.

eu sunt bine, bebeloiul joaca fotbal cu diferite zone ale mele, de unde ma plangeam ca nu il simt, acum am fost servita

de acum voi tine pasul cu voi, imi reintru in noul ritm, cel de stat acasa, si singura noutate e ca joi ma duc la noua doctorita, nu stiu daca o sa ma primeasca asa, din mersul carutei, dar alta optiune nu am.

va pup mult pe toate, mi-a fost tare dor de forum in astea 10 zile, si abia astept sa re-intru in hora!
pupicei dragi!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 24 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Simo nu am simtit nimic, nu ma doare nimic, doar ca azi cand am iesit de la dus m-am uitat la burtik si mi se pare lasata fata de cum era. Am mai intrebat pe 2 prietene care au nascut recent, si la fel spun si ele ca e lasata burta mea. Nu stiu ce sa zic, parca mi-e si frica sa ma gandesc. Daca tu stii femei care au avut burta lasata de devreme si nu a fost problema, atunci ma mai linistesc. Offfff!!! Singura chestie care sa zic ca s-a schimbat recent, adica de vreo saptamana buna, ma trezesc noaptea mai des sa ma duc la baie, si in cursul zilei, la fel, mai des decat inainte. alte schimbari nu am sesizat, dar tot mi-e frica!

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am aparut si eu,

Bebelu, multumim de urari. Ai grija de tine. Eu nu cred ca e ceva grav dar e bine sa te protejezi ca sa mai creasca domnisoara.

LA MULTI ANI la Mihai, Mihaele, Gabriel si Gabriele. Sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii alaturi de cei pe care ii iubiti!

Ocsanica, condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta si sa va mangaie pe voi. E greu eu l-ma avut pe tata bolnav si apoi a murit chiar cand s-a nascut cea mica din fetite.

Mirela, casa de piatra. Sanatate, iubire intelegere, tot ce va doriti voi bun!

Simo, tu esti ca la filmele in serial...Imi pot imagina ce a fost in inima ta. Slava DOmnului ca a fost bine toata lumea! Ai grija de tine.

Patricia, imi pare rau ca nu mai scapi de raceala...sa incerci ceai de ceapa, e f bun, cam gretos ce-i drept. (Pui o ceapa cu coaaja taiata in 4 la fiert in apa cat sa oa acopere - o craticioara mai micuta. O lasi sa fiarba 10-15 min la foc mic si licoarea respectiva o bei calduta indulcita cu miere, cu lamaie, cum vrei. EU o beau simpla,fara nimic).

Depspre intorsul lui bb - intreba cineva - scuze am uitat cine. Eu inchei maine sapt 32, si la 30 fix era bb de-a latul deci nu coborase. Doctora mi-a spus ca e OK, mai are timp, intr-adevar zilele astea s-a tot fatait si parca e mai rasucit. O sa vad miercuri cand merg la dr. Cred ca inca se mai poate intoarce pana pe la sapt 34-35.

Apropos de ceaiul de frunse de zmeur. Cine ce stie de el? Planiuieste vreuna dintre voi sa bea?

Sa aveti o zi buna si linistita.

Mergi la inceput

Daca nu te doare, n-ai contractii sangerari etc, nu nasti. Poate doar a mai crescut burtica si tie ti se pare ca s-a lasat. Cand se lasa ai asa un pic de senzatie de "usurare" ca nu te mai apasa rau pe capul stomacului.

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Buna fetele!!!
La cat timp se coboara burta fetele??? De cand m-am uitat in oglinda nu am stare si nu am la cine sa ma duc sa se uite la mine. Mie mi se pare ca s-a lasat burta, dar stiu ca burta se lasa doar spre sfarsit, cand e semn ca se apropie nasterea. Nu stiu ce sa cred!!!

Happy 30+

Mergi la inceput

E foarte posibil ca bb sa se fi intros cu capul in jos si apasa mai mult pe vezica.
Ia uite:

Saptamana 34-a de sarcina
Cum creste bebelusul:

Bebelusul cantareste acum circa 2200 grame si are in jur de 42 cm lungime.

Daca nu s-a intors inca cu capul in jos, o poate face acum. Doctorul va monitoriza cu atentie pozitia fatului in saptamanile urmatoare, pentru ca acesta se poate decide sa se intoarca invers oricand.

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Simo nu am simtit nimic, nu ma doare nimic, doar ca azi cand am iesit de la dus m-am uitat la burtik si mi se pare lasata fata de cum era. Am mai intrebat pe 2 prietene care au nascut recent, si la fel spun si ele ca e lasata burta mea. Nu stiu ce sa zic, parca mi-e si frica sa ma gandesc. Daca tu stii femei care au avut burta lasata de devreme si nu a fost problema, atunci ma mai linistesc. Offfff!!! Singura chestie care sa zic ca s-a schimbat recent, adica de vreo saptamana buna, ma trezesc noaptea mai des sa ma duc la baie, si in cursul zilei, la fel, mai des decat inainte. alte schimbari nu am sesizat, dar tot mi-e frica!

Happy 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lili

Daria..asa cum zice si Lili, burtica e mai mare acum, centrul greutatii e mai jos, la 30 sapt s-ar putea deja sa fie cu capul in jos. Nu iti face probleme. Si a mea este lasata mult fata de luna trecuta dar e totul ok.

Ceaiul de zmeur ?? hmmm..chiar azi ma gandeam la el..si la uleiul de ricin care cica are si el cam acelas rezultat,poate mai pronuntat.
am tot vazut la fetele de nov-dec ca beau ceai pt declansarea contractiilor, cele care au trecut de 39 sapt..acu nu stiu ce efect o avea, sau daca funtioneaza la toata lumea.
eu sincer m-as baga dupa 38 sapt la ceai din asta, eu tot sper sa nasc inainte de 40 sapt..pe la 38-39 ar fi perfect

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lili! semnatura!
Inchei maine 32 de saptamani? wow

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Da, am tras si io cu ochiul la "ceaiul" de la fetele din nov -dec. Deci de zmeur era... Si daca tot vb, aveti idee de 'EPO' ce inseamna (apare tot in discutiile fetelor de la nov-dec)

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MICA DARIA, eu la prima sarcina am avut burta super lasata: o palma sub sini nu era nimic, apoi incepea burta. Jos de tot. Si n-am nascut. Doar la 38 de saptamini.Plus ca nu se lasa brusc. Atunci cind nasti se lasa in timp...si nici nu stiu daca din cauza ca bebe cobora sau pur si simplu din cauza gravitatiei. Nu-i un semn. N-am auzit niciun doctor sa zica: daca vedeti ca se lasa burta, veniti la control. Ei zic de contractii si alte dureri sau scurgeri.

De contractii... SHINES! (Ti-am scris ieri un mesaj dar vad ca nu s-a postat. Ziceam ca bine ca-i fetiztul bine). Si eu am junghiuri prin zona uneori. Unele sunt sus, in dreapta in burta si unele sunt in interior, f jos. Dar n-am zis doctorului, parca asa aveam si la Ioana.
Am pus poze cu burtica...

BEBELU, bine ca esti bine. Sotului sa-i dai in continuare medicamentele, chiar daca e mai bine. Vezi ca furazolidonul e un antibiotic si trebuie dat minumum 3 zile. Asa a avut si sotul meu, pina la urma s-a dovedit a fi un virus pe care l-am luat si eu (prin aer!). 3 zile de stres si wc.

Eu m-am serbat in weekend, intii cu tinerii, apoi cu batrinii... dar parca fara prea mult entuziasm... ma tot stresam sa nu abuzez, sa nu stau prea mult in picioare, sa, sa!

Va pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Si eu am auzit de ceai din frunze de zmeur dar inca nu stiu care e teaba cu el.

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput