Impresii - Goana dupa cadou :D
Raspunsuri - Pagina 42
ymca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kisstherain999 [purple][font=Comic Sans MS]Casuta e cea din pag 11. Nu stiu cum sa il conving sa vrea altceva. Dati-mi va rog alte sugestii de casute de baieti |
exact aceasta este casuta cosmarurilor mele
!!! am uitat sa mentionez ieri, pe langa ca nu are pitici inclusi si ca se asambleaza greu, piesele sunt foarte mici (farfurii, cesti, cutite, lingurite) si zile intregi am incercat ca la final de zi sa le am pe toate pe stoc
szivarvany spune:
Nu, mai am de luat MoonDough
Sa vad cum ajung fara Giulik ![]()
Ea s-a indragostit de setul ala de plastelina moale de la Carefour (tubul transparent cu 8 cutiute si forme - 10 lei) si mai adaug si acest ultim cadouas ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
EllaX spune:
| citat din mesajul lui geniest Vreti sa spuneti ca ati terminat cu goana dupa cadouri ??? Mos Craciun se apropie.... |
Nu, doar ca n-are rost sa fugim dupa ele daca n-avem cu ce le cumpara.
ingridnen spune:
noi am luat o casuta de joaca de aici de la bazar.. mama i-a luat un set de box
si mai urmeaza sa luam noi un Bionicle de la Lego sau ceva asemanator... si o carte.
Chiar nu am avut timp si nu am ajuns niciunde fara copil.
Ingrid si Cristi 7 ani
szivarvany spune:
Si uitai, mai am sa cumpar 17 cizmulite cu dulciuri din Real, pt serbarea din 16 decembrie, sa fie pachetul complet 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
pooh spune:
Ce subiect fain!!!!
Doar ca nu am reusit sa parcurg toate paginile.....O intrebare:fiica mea isi doreste un zhu-zhu pets(brrrrrrrrr),isi meita banii?Adica daca nu-i iau accesoriile,se poate juca cu el?Ce fel de suntete scoate?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
geniest spune:
Am reusit sa gasesc si pista Mighty Beanz.
Pot spune ca am terminat capitolul jucarii de la Mos Craciun.
Raman cadourile pentru adulti care ma omoara....n-am idee ce sa le mai iau bunicilor. Le-am tot luat suplimente alimentare, fructe, dulciuri dietetice, cosmetice....nu stiu ce sa mai cumpar pt. ei. Offf...
szivarvany spune:
| citat din mesajul lui geniest Raman cadourile pentru adulti care ma omoara....n-am idee ce sa le mai iau bunicilor. Le-am tot luat suplimente alimentare, fructe, dulciuri dietetice, cosmetice....nu stiu ce sa mai cumpar pt. ei. Offf... |
Calendare personalizate cu fotografii de familie/nepoti, brelocuri cu fotografii. Astea-mi vin mie in minte in fiecare an
Pooh, Zhu-Zhu au scris fetele, au avut mare succes !
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
pooh spune:
Mamagiuliei,
,incerc sa recuperez tot ce ati scris la acest capitol.....Fiica mea isi doreste papusa nenucco cu patut....sigur ca o va primi,desi pfff,ce preturi piperate au aceste papusi
.I-am mai luat plastilina play dooh,o cutie muzicala pentru bijuterii superbaaaaa
si multe carti(iubeste cartile fff. mult).Astea doar de la noi....Isi mai doreste zhu-zhu si beadous....sa vorbim cu bunici,matusi
Bebe primeste mai putine jucarii,el oricum nu prea intelege si nu are(inca)dorinte,preferinte
Restul familionului va primi cadouri simbolice,dulciuri,lumanari,etc.Sotul.....uofff,inca nu stiu,am doar niste idei.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)