Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc am gasit.
Oare se poate merge mai devreme in magazin, sa se puna in cos ce se vrea si sa se mearga la casa dupa ora 20?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Unde ati vazut zuzu pets cel mai ieftin?Oare gasesc si-n Care4?Cat este reducerea in serile magice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele,baietelul meu de 3 ani si jumatate tot cere mesterul manole(pe langa trenurile de mare viteza de la tomica pe care i le-am luat)are cineva???l-am vazut in carre4 si scrie pe cutie 6+,oare o putea sa se joace si el???

Multumesc...am vazut ca a scris cineva de trenurile tomica...

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mesterul Manole e tare fain, noi l-am primit anul trecut de la MCraciun si inca ne jucam

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Voi ati gasit pe situl Carr4 detalii despre serile alea magice? Am vazut ca scrie ca pe 3,4 si 5 decembrie, intre 20 si 24. Dar ce reduceri, la ce...n-am gasit.

Si inca ceva: vreo corabie ati vazut prin Carr4 sau prin alta parte? Eventual daca mai are si ceva soldati/marinari...e si mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui burtika

Citat:
cit

Eu i-am luat fetitei din Kiabi rochita rosie cu diadema, ne trebuie la serbare unde va fi craiasa. Este foarte draguta (se pesupune ca e rochia lui Belle dar e rosie nu galbena). Costa 85 lei si mai au una mov (a printesei Tiana). Sunt foarte frumos ambalate, intr-o cutie in forma de inima cu capac transparent. Daca ii cumperi ai grija la masuri deoarece fiica-mea are 3 ani jumate si i-a fost buna cea pentru 5-6 ani.
Poti sa incerci si la Diverta, aqm vazut acolo rochita de printesa cu diadema la 65 lei (dar este pana la genunchi si noi o vroiam mai lunga). Au roz si mov. Si mai au la Imaginarium in Auchan rochita Barbi roz la 99 lei.

Multumesc fetelor pentru informatii.
Am fost la Kiabi si intradevar rochita rosie este cea mai draguta, as fi vrut eu sa fie un pic mai altfel dar probabil ca asta o sa ramana. La Diverta mi-au spus ca nu au , ca au avut acum 2 ani ceva . La care Diverta ai vazut tu, Lorikay? Trebuie sa ajung si la Imaginarium sa o vad ea si rochita lui Barbie. Am mai fost si la debbenhams , aveau doar rochita lui Belle (galbena ),asemanatoare cu cea din Kiabi dar la pret dublu.
Noi mai avem pe lista o caleasca cu printesa pe care a vazut-o la Cora , Alba -ca -zapada muzicala cu print, o carte Zanele Florilor-usile fermecate, un iepuras...si ar mai vrea ea multe dar mosul nu are bani de tot ce vrea ea.

Rochitele le-am vazut in Diverta din Mall Plaza, in Militari. Le-am vazut si sambata asta. Erau pe langa puzzle-uri si sunt ambalate tot intr-o cutie. La prima vedere par hainute de papusi dar pe ele scrie ca sunt pentru 3-5 ani sau alte varste.
Caleasca cu printesa din Cora este mai ieftina in Carrefour si are si print.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Anul trecut, la fel...au fost cateva seri din astea magice in Carrefour. Noi nu am mers special, ci ne-am nimerit acolo la data si orele care erau trecute pe promotie. Erau si bannere mari chiar la intrare. Dar nu se specifica nimic...la ce produse sunt reduceri, ce reduceri...
Am mers sa intrebam la informatii...si se uitau cel putin ciudat la noi...au zis ca nu stiu nimic....
Nici n-am mai insistat ca mi s-a parut penibila situatia...

Mie mi-ar prinde foaaaarte bine reducerile astea...ca mai am de luat vreo 2 jucarii care-s destul de scumpe...si ar fi de ajutor si un 15-20%...

Daca va place, dati-ne un vot:

La pozele bb1 si bb2.

http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe+de+vara+2010&page=6

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Despre papusa Maria imi poate spune si mie cineva cate ceva ?
Fetita mea are 3,9 ani. Credeti ca studioul ala merge si pentru ea?
Iepurasul Jojo mai e bun pentru ea?
Am si un nepotel de 1, 4 luni si vreau sa-i iau o jucarie care sa-i atraga atentia si sa se joace mult cu ea. Va rog sa-mi recomandati si pentru el ceva.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Mesterul Manole e tare fain, noi l-am primit anul trecut de la MCraciun si inca ne jucam

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Dar merge si la o varsta mai mica decat scrie pe cutie????

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput