*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 6
aleinad.g spune:
La multi ani, sarbatoritilor zilei:
Dimitrie
Ioana
Rares
Sa cresteti mari, cuminti, sanatosi, sa va bucurati parintii in fiecare zi!
La multi ani si scumpilor cozonacei ce si-au serbat saptamana asta aniversarea a 2 anisori: Alexandra (camelia), David (malinas), Andrei (miki)!
Manu, au venit apreskiurile, cum sunt? Mi-am adus aminte si de poezioara in care Anastasia iti spunea sa inveti sa gatesti, nici noi nu mai avem mult pana acolo, suntem in faza in care se uita la farfurie si zice "nu pace"; indiferent ce e in ea, nici macar nu gusta. 
Anca, noi n-avem nici canini (acum o chinuie), ce sa mai zic de randul 2 de masele.
manumanu spune:
LA MULTI ANI cozonaceilor dragi Ioana, Dimitrie si Rares
! Mamicilor voastre sa le aduceti numai bucurii si impliniri!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
DANIELA, si noi (Anastasia) cu caninii... Nu am primit inca apreskiurile, ne-au sunat sa ne spuna ca nu aveau pe stoc si acum urmeaza sa primeasca modelul pe care l-am comandat. Cu mancarea.... din cauza dintilor am avut probleme cu pofta de mancare, dar si-a mai revenit. A mancat de exemplu pulpe la cuptor
.
criss703 spune:
Vai am sarit un cozonacel
...cu scuzele de rigoare
uram
La multi ani Rares ! 

![]()
Sa cresti mare si sanatos alaturi de familia ta !
Darling_ spune:
Manu uite linkul asta cu retete.
http://www.slowcookerrecipes.org.uk/slow_cooker_beef_recipes.htm
Am gatit de cateva ori de aici pana mi-am cumparat niste carti cu retete pt slow cooker. Recomand beef stew. Noua ne mai place pulpa de miel, coaste de porc in sos barbaque, fac si sos ragu, si bineinteles sarmale sau ardei umpluti, pilaf, fasole cu carnati si costita, pui cu mazare, tocanita de cartofi cu carne de porc, antricot si pulpa de porc asa, bucatzoi mare. Am inteles ca se poate face si piftie. Zilele trecute am facut un orez cu lapte si nucsoara superb. Zi-mi cam ce te-ar interesa si-ti zic cum le gatesc eu.
sunt pe fuga dar revin 
La Multi Ani !!! tuturor cozonaceilor ce se sarbatoresc
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
miki01 spune:
Mamici scumpe, multumim din suflet pentru urari!
La multi ani, noroc si sananate tuturor cozonaceilor pe care nu i-am felicitat de ziua lor si celor care-si vor serba zilele urmatoare ziua de nastere (nu prea mai pot intra asa des...)
Andrei este f bine, am tras vreo 10 zile cu o viroza eruptiva destul de urata, dar acum este ok. Ieri l-au sarbatorit foarte frumos copii la gradi si noi acasa, aseara in familie cu bunicii. A fost foarte fericit, iar mie imi vine sa plang intr-una de ieri.
Eu am inceput de ieri serviciul (de fapt am facut si o mutare) si sper sa fie totul bine.
si un brat de
tuturor!
eliza_cri spune:
buna fetele

LA MULTI ANI!~IOANA SI RARES 

sa cresteti mari si sanatosi 

vai fetelor nu imi vine sa cred ca azi face dimitrie 2 ani..unde fuge timpul ha ca parca acumma kilareau doci la spital, parca apu incepea sa mearga...
....va pun poze cu tortul lui dimitrie nefinisat din cauza de lipsa de rabdare 
in general suntem ok cu tensiunea cam oscilam am vb cu doca si ea zice ca nu are sens sa vina bubulina inainte de 6-7 dec ca e slabanoaga si lunga rau...asa ca fiecare sapt e fte imp....totusi daca trec de 13 cu tensiunea fugim la spital..off...
revin cu poza tortului
poza
http://good-times.webshots.com/photo/2873333230104281140fNoTOP
35+
Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
Olivia26 spune:
Ioana de Bertha
Dimitrie de Eli
Rares de Futuremother
Monica
, suntem bine cu totii, tati a inceput serviciul dar a venit soacra asa ca batem zilnic faleza amandoua

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
manumanu spune:
DARLING, multumesc, am gasit si eu site-ul acela dar ma interesau mai mult retetele din "real life"... cum ii scriam si lui Carmen, mie 8 ore mi se pare enooorm, ar insemna sa nu fac niciodata pranz, numai cina, or noi la cina mancam asa, mai usor... Oricum, ma intereseaza cum faci tu: puiul cu mazare, pilaful, tocanita de cartofi si evident orezul cu lapte 
!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Manu uite linkul asta cu retete. http://www.slowcookerrecipes.org.uk/slow_cooker_beef_recipes.htm Am gatit de cateva ori de aici pana mi-am cumparat niste carti cu retete pt slow cooker. Recomand beef stew. Noua ne mai place pulpa de miel, coaste de porc in sos barbaque, fac si sos ragu, si bineinteles sarmale sau ardei umpluti, pilaf, fasole cu carnati si costita, pui cu mazare, tocanita de cartofi cu carne de porc, antricot si pulpa de porc asa, bucatzoi mare. Am inteles ca se poate face si piftie. Zilele trecute am facut un orez cu lapte si nucsoara superb. Zi-mi cam ce te-ar interesa si-ti zic cum le gatesc eu. sunt pe fuga dar revin ![]() La Multi Ani !!! tuturor cozonaceilor ce se sarbatoresc Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010) |