*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 4
manumanu spune:
LA MULTI ANI, DAVID de MALINAS
! Multumim pentru tort!
Ce bine ca i-a placut trenuletul! Eu am gasit pana la urma un circuit de la Wader, la Toyplex, de tipul celui aratat de Bebecris, sper sa aiba succes. Edit: si ai mei au primit 2 tablite magnetice mai mici, dar pe una a stricat-o Radu (a aruncat-o pe jos de cateva ori), nu mai merge cursorul si i-a rupt varful "pixului". Stampilele nu le-am dat, mi s-au parut prea mici, periculoase daca le vine ideea sa le bage in gura. Sa ma uit si eu la asta mai mare, poate e mai greu de stricat
, pentru ca imi place foarte mult principiul.
LA MULTI ANI, DIANA de Lorellay!! Ce mai faceti, nu ai mai scris demult!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
ginye55 spune:
Monicabo 
Momentan incercam sa se imprietenim cu olita.

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
malinas spune:
monicabo, 
multumesc de urari.mereu imi amintesc mesajele trimise atunci, dupa ce am nascut si cum nu am recunoscut nr tau de telefon, fiindca te trecusem de 2 ori in agenda.
bebecris, manumanu, multumesc.
criss703 spune:
La multi ani David ,Diana, Sonia si Maya !

Sa cresteti mari si fericiti alaturi de famiile voastre 
ps.Monicus :) http://family.webshots.com/photo/2471826040104281140EVVmvF
anca_27 spune:
Sunt restanta cu urarile,
La multi ani, cozonacei dragi, Lorena, Bianca, Brianna, Leyre, Alexandra, Mihai si Gabriel, Diana, David, Andrei!!
La Multi ani,
Miki, Mamiseli, Printesa
!
Zau ca ma gandesc la voi, dar am zile pline... Ce atmosfera de sarbatoare, imi place tare.![]()
Eu sunt insomniaca, sau cum s-o zice, z doarme fte rau in ultimul timp, roade cam tot ce poate dar nu mancare, cozonaceilor vostri le-au iesit si maselele din spate? E posibil sa fie ele de vina? Nu e prea devreme?
Night-night!
Sper si eu la un somn bun...
Cherie?
Cris, ce bine! Oti, ceva vesti?
Monicus, ai ramas singura cu alaptatul sau mi-a scapat? Wow, felicitari!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
Otiliav spune:
Diana
David
Sonia
Maya, multa sanatate!
Ancule, am dat mail la fratelo dar nu mi-a dat raspuns.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
fluturasha23 spune:
La multi ani David! Malinas, minunea ta sa fie sanatoasa si norocoasa!
Mami fericita si implinita de
Iulia si 35+
ginye55 spune:
Anca noi le avem pe toate! Au iesit cate 4!
Nebunie totala! Mai rau e ca din perioada aia a ramas cu un obicei f urat: isi suge/musca (are semna pe degete in ce hal si le musca) degetele.
Nush cum o sa-l dezvat. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Olivia26 spune:
La multi ani Andrei de Miki!!! Sa fii sanatos, fericit si sa vina cat mai repede fratiorul!
La multi ani Denis, Mihaita, fotbalistul Simonei, Leyre, Alexandra de Cami, Mihai si Gabriel, David de malinas, Diana de Lorellay, Sonia, Maya!
(
pt intarziere)
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!