*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ramo noi tinem centrala pe 22-22,5. Mai mult nu ar suporta Edi care e tare rau de caldura. Noaptea eu dorm cu pilota in cap si el dezvelit si cu picioarele goale.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris
sper sa ne mutam si noi cat de curand cu chirie...am gasit aici in bloc un ap cu 3 camere cu 250 euro/luna...super pret..
sa vedem...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 25+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

felicitari bebecris! sa va mutati cat mai repede!

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007
Acum in dormitor imi arata 24,5 grade, nu stiu + sau - cat, trebuie sa ma uit in manualul de utilizare.
Ma tot uit la umidificatoare sau aparate saline

Noi avem 21-21.5 de grade la David in camera si tot la el in camera am pus un aparat salin, fiindca tot nu cedeaza tusea.In restul casei sunt cam 22 de grade,camera lui david fiind cea mai racoroasa.

Am fost ieri cu David la homeopat.Ne-a dat tratament pt imunzare si chit in caz de raceala.Dupa 2 luni ne ducem din nou la control.Singura obiectie pe care a avut-o vis-a-vis de David si alimentatia lui a fost legata de laptele praf, pe care recomanda sa-l inlocuim inca de la 1 an cu lapte de vaca.

Voiam sa intreb fetele care au fost la ski in Austria in anii trecuti daca au ceva recomandarii pt cazare, avand in vedere ca noi o sa mergem cu David si caut ceva care sa fie amuzant si pt el, nu doar pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Malinas, ce aparat salin ai?Eu m-am uitat pe www.salin.ro si ma gandesc sa-l iau pe cel mare si sa-l pun in sufragerie...la noi sta usa deschisa intre sufragerie si dormitor, numai la pranz cand doarme Sara o inchidem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Malinas, ce aparat salin ai?Eu m-am uitat pe www.salin.ro si ma gandesc sa-l iau pe cel mare si sa-l pun in sufragerie...la noi sta usa deschisa intre sufragerie si dormitor, numai la pranz cand doarme Sara o inchidem.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

noi l-am luat pe cel mai mic, doar pt camera lui David.

Poze cu printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va invitam la
Multumim pt urari!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Arianna Maria

Paula Sofia

Mara Ioana

La multi ani! Sa fiti sanatoase si norocoase!

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

La multi ani
Sofi de Criss!
Arianna de BraveGirl!
Mara Ioana de Mnarcisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI ANI!!!! PENTRU SARBATORITII PE CARE NU I-AM FELICITAT ZILELE ASTEA....MULTI..

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 25+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Multi Ani !!! Arriana, Sofi, Mara
La Multi Ani!!! Alexis pentru ieri

Oliv , o sa-l incerc sa-i scot aerul mai des si mai insistent. Adevarul e ca suge foarte lacom si cu gulpuri de ma doare pe mine cand aud. Ieri am fost la dr la controlul de 6 sapt si are 5.620 a luat 1.660 deci ramane ceva in stomacul lui.

citesc cand apuc pe unde apuc. Am inceput vreo 4 carti, uite www.amazon.co.uk/gp/product/images/0091875285/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=266239&s=books" target="_blank">asta, www.amazon.com/Touchpoints-Emotional-Behavioral-Development-Essential/dp/020162690X" target="_blank">asta, www.amazon.com/Children-Are-Heaven-John-Gray/dp/0060175656" target="_blank">asta si "Totul se intampla inainte de 6 ani"

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput