Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***
Raspunsuri - Pagina 3
Anaan spune:
E mai bun daca nu pui felia intreaga de porto, ci o tai in jumatate sa se amestece sucul cu ceaiul.
Monnvas, si la noi podeaua este the new table.![]()
Edit; eu am incercat cu tot felul de citrice, nu numai cu portocale si e
, plus ca imi place mirosul care invadeaza toata casa de nu mai pot!
Ilinca_M. spune:
Anaan, io cand vad instinctul "ceai" mi se pune o pacla pe creier, de-aia n-am vazut continuarea, ca e cu portocale:))) Beau ceai numai cand sunt coapta de raceala, fara zahar si cu lamaie multa. Sophiphi inca n-a baut ceai.
Sa va zic faza de azi. Ma striga maica-mea disperata sa merg in camera mare ca nu mai poate cu Phiphi (io pierdeam vremea pe calc
). Ma duc: Phiphi cocotzata-n varful mesei tzopaia si-i dadea peste maini maica-mi cand se apropia de ea. Si io la bascalie, incep sa rag foarte melodios:"bravooo, haide haide hai fii cu tupeeeeeu nevastaaaa etc" si nu credeti ca incepe Sophiphi sa danseze?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Asa deci, Ilincule, tu ratezi retetele mele, bucatareasa de top?! |
Io am pus doar porcotala, fara fructe de padure
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Tufete, asa nu se mai poate:
- una bea ceai numai cand e racita
- cealalta face ceaiul meu si al lui Leonard Cohen numai cu portocale
Va rog sa aplicati si sa savurati reteta asa cum trebuie! Asta este anarhie!
Adee spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce scumpa e Ariana! Si Berbecul la fel. Dar unde s-au strans atatia copilasi?mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Multumim
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze
Adee spune:
| citat din mesajul lui Anaan Asa deci, Ilincule, tu ratezi retetele mele, bucatareasa de top?! |
O sa incerc si eu. Ariana nu a baut ceai pana acum, dar o sa ii dau sa vad daca ii place. Ea ii cu apa plata...toata ziua apa, apa si dupa ce papa tzitzi cere apa.
ps Multumim de aprecieri

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze
Anaan spune:
Nici Andrei nu bea ceai in mod normal, dar ii plac foarte mult portocalele alea imbibate cu ceai.
Aprecierile sunt pe deplin meritate!
novus spune:
Hello !!!
Am ajuns la concluzia ca am umblat tot wkd-ul si nu ne-am repetat cu adresele ![]()
Adee, ce draguta e Ariana
!! nu veniti la Moeciu sa o vedem mai bine ??
Monnvas si mie mancatul de pe jos mi se pare deja ceva banal ![]()
Anaan, lasa ca nu te-am laudat degeaba, chiar daca nu ai scris sunt convinsa ca ti-ai schitat in minte pe maine ce ai de facut, nu ?!
La ceai nu ma bag decat la mirosit ca pt mine e ca si ciocolata ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Maine l-am anuntat pe Pisi ca tre' sa cumparam naut si linte pt Alexandra, a zis ca daca trebe mergem si cautam ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Buna seara!Novus, vreau sa iti spun ca weekendul acesta m-am tot gandit la tine, si asta pentru ca ne-am plimbat muuult...Ieri a fost o zi superba, asa ca am cutreierat parcul in lung si-n lat, iar astazi am fost la o ferma, unde Eva a vazut caii, caprioare, curcani si gaini motzate...Ce-i drept ma cam mustra constiinta ca nu am plimbat fata suficient, insa asta pentru ca a tot fost racita si am evitat statul indelungat afara.In alta ordine de idei, am avut un weekend pe cinste, o sa trimit si un link cu poze pe mailul comun, o sa va anunt dupa.Pana atunci, noapte buna!Aaaa, Anaan, sa stii ca eu ti-am retinut in detaliu reteta, insa nu am pus-o inca in practica!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)