FIV in Ungaria 118
Raspunsuri - Pagina 20
fancy_mona spune:
Samira spor la injectat , sa fie cu folos si cu rezultatul mult dorit ,Doamne Ajuta.
Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite
edennoa spune:
sonya, clomiphene citratul e clostilbegit in romania, costa 7 lei cutia cu 10 tablete, se da la orice farmacie fara reteta (unii mai intreaba pt ce ai nevoie, dar de forma)
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui edennoa sonya, clomiphene citratul e clostilbegit in romania, costa 7 lei cutia cu 10 tablete, se da la orice farmacie fara reteta (unii mai intreaba pt ce ai nevoie, dar de forma) |
Multumesc tare mult de raspuns .....de asta nu gaseam eu nicaieri denumirea asta
Fetelor mai am o intrebare, ziilele astea m- am tot conversat cu PK si mi- a zis pt urmatoarea incercare sa repet analizele:
- Cervical culture for Chlamydia
- Complete blood count, liver function tests (AST, ALT, bilirubin,LDH, alk. phos.), sodium, potassium, Creatinine, Electrocardiogram.
Ce anume trebuie sa fac la analizele de sange si la cele pt ficat ca nu inteleg prescurtarile alea? Din cate imi aduc eu aminte analizele astea sunt necesare pentru anestezia de la punctie...dar eu nu le- am avut facute nici la primul FIV...sunt chiar asa importante?
Ce ma pune pe ganduri e faptul ca nu a mai zis nimic de cele de z3...
O zi buna sa aveti.
Gabi_B spune:
Complete blood count, liver function tests (AST, ALT, bilirubin,LDH, alk. phos.), sodium, potassium, Creatinine, Electrocardiogram
Astea inseamna asa (te duci cu lista la orice laborator):
hemoleucograma,
AST, ALT (asa se cheama si la noi)
bilirubina totala si fractiuni (directa si indirecta)
LDH
fosfataza alcalina
sodiu (Na), potasiu (K)
creatinina
Ultima este electrocardiograma, adica EKG pt inima.
Nu stiu de ce ti le cere neaparat, dar mi se pare normal sa verifice ca esti bine cu ficatul, rinichii, inima si ca nu ai anemie, daca nu le ai facute de mult. Nu sint asa de scumpe (se pot face majoritatea si cu trimitere de la medicul de familie) si eu as adauga la ele si GLICEMIA (tot din sange, ca tot te inteapa) si cu asta ai bilantul biologic uzual complet.
Bafta!
Gabi+20
placenta previa centrala
samira33 spune:
paunas,multumesc,dar noi vom avea banii cash.
fancy_mona,multumesc
sonya,analizele de ficat sunt importante pentru toti hormonii astia pe care-i bagam in noi trec prin ficacior,stii asta,nu???si daca e ceva in neregula..acolo se vede prima data.
cred ca nu ti-a cerut hormonalele de ziua 3 pentru ca el, stii bine ca intocmeste schemele dupa cele mai proaste valori pe care le are de la tine....si nefiind la primul Fiv cu el,probabil se ghideaza dupa cele pe care le are,coreleaza cu problema ta si cu schema pe care ti-a dat-o prima data si uite asa iese schema a2a.
acum,asa ma gandesc si eu....ca nici mie nu mi-a cerut in mod expres hormonalele la incercarea asta...insa dispe cum sunt i-am trantit eu tabelul cu toti hormonii facuti 4 luni la rand
daca te simti mai ok asa,il poti intreba tu despre hormonale sau le poti face fara sa ti le ceara el in mod expres.
te pup si astept un semn de la tine.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
aristica spune:
samira te vei intoarce gravida. Parol! De vazut, eu n-am sa te mai vad decat gravida, ca nu am cum sa te vad pana duminica. Toate au iesit cum ai sperat, dar uite ce te rog eu frumos, frumos de tot: Vreau si eu un tabel frumos, ordonat, explicit. Analizele pe care le-ai facut pentru FIV (inclusiv trombofiliile), Medicamentele luate "dupa capsorul tau" inainte de fiv , in timpul stimularii si dupa et, Tratamentul de stimulare dat de PK, Tratamentul de sustinere de dupa ET si completarea cu tratamentul pe trimestre, in sarcina. Stiu ca-i greu si-ti va lua mult, dar, daca vrei, incep eu sa-l fac si ti-l dau doar sa-l completezi, pe ici, pe colo, "prin partile esentiale" Sau te astept pana la beta pozitiv si te intreb eu, punctual, cand vei sta linistita si te vei putea gandi la drumul parcurs pana la gemeni... Sunt absurda ca vreau tabele? Sper ca nu intrec masura...
elenush astept sa ne zici cate ovocite mature ai avut. 4, nu?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
irinaflorea spune:
Bun,....deci imi ies din minti!!! Cred ca e din nou sarcina OPRITA DIN EVOLUTIE! Am facut HCG ul si valoarea e 24,8 in ziua 13 de la ET. Spuneti-mi va rog daca e mica sau nu.... ca imi rod unghiile. Cred ca imi repet maine sau poimaine analiza sa vad daca scade mai mult sau creste. Desi nu cred, ca ma doare tare serios burta.
luck sincera sa fiu, nu stiu, stiu ca exista si in RO sub denumirea de rutinoscorbin(?) si nu stiu de ce aveam in cap ca e vitamina C. Dar se pare ca nu.
elenus Doamne ajutta!!! Iti tin pumnii!!!!!!
samira esti tare cu acul indoit! Sigur nu esti ruda de departe cu Superman??????????????
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaflorea Bun,....deci imi ies din minti!!! Cred ca e din nou sarcina OPRITA DIN EVOLUTIE! Am facut HCG ul si valoarea e 24,8 in ziua 13 de la ET. Spuneti-mi va rog daca e mica sau nu.... ca imi rod unghiile. Cred ca imi repet maine sau poimaine analiza sa vad daca scade mai mult sau creste. Desi nu cred, ca ma doare tare serios burta. |
Nu deznadajdui , da , valoarea beta e destul de mica , dar daca se dubleaza la 2 zile e OK , ma rog pentru tine sa fie totul bine .
Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite
sonya_mea spune:
Gabi B, Samira multumesc tare mult de explicatii, m- am lamurit acum. Cred ca voi apela la dr de familie ca poate mai economisesc si eu niste banuti
Samirash, in seara asta cand ajung acasa iti trimit mail, ma incurcasi cu clomiphenul asta ca nu stiam de unde sa-l scot .
edennoa spune:
sonya vezi ca clostilbegitul asta, clomifenul, iti afecteaza endometrul; eu am facut o stimulare cu el pt IA si a trebuit sa anulez IA ca era endo la jumate din cit e de obicei; si eu nu aveam probleme cu endometrul
iti da si iti ia in acelasi timp