buna fetelor,
poate ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat. acum citeva patru zile am alunecat pe niste reviste, nu am cazut, mi-am intins vreun muschi, nu stiu prea bine ce, si am avut niste dureri ingrozitoare de mijloc, cu junghiuri pina in talpa. mi-am pus niste plasturi cu voltaren si mi-am dat si cu gel voltaren in jurul leucoplastului. mi-a ajutat f mult la durere, dar mi s-a iritat zona unde a stat plasturele, este f rosie, ma maninca si ustura. de dimineata nu am mai dat decit cu crema, dar ma ustura si arde in continuare. aveti idee ce as putea face? trebuie neeaparat sa ma fac cit de cit bine, pt ca miine trebuie sa merg la un curs.
Cred ca ai facut alergie de la un excipient din compozitia plasturelui. Daca era de la substanta activa (diclofenac) ai fi avut iritatii si in locurile unde te-ai dat cu crema.
Daca raspunzi asa de bine la Voltaren poti sa iei tablete si efectul e chiar mai bun decat tratamentul local.
Nu mai pune nimic pe iritatie decat eventual unguent cu galbenele sau Bepanthen.
Multa sanatate!
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
Genia,sanatate!
Nici eu nu cred ca d ela Voltaren ai reactzionat,ci de la substantza din leucoplast!Si mie mi s-a intimplat si tot la fel am patzit,iritat,usturimi,mincarimi!
Cred ca intii va trebui sa vindeci zona itirata si apoi sa dai cu voltaren gel!Nu cunosc cit de bune sunt tabletele d evoltare!
Ps,Si eu am folosit volatarenulo fi ceva cu aerul de Germania!Sanatate!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
multumesc mult fetelor , mi-am dat cu niste pudra fara talc, din porumb si mi s-au calmat usturimile si mincarimea. dar am observat ca plasturii sint f buni, iar mi-a revenit din durere... asa ca am trecut la pastilele de voltaren.