Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)
Raspunsuri - Pagina 2
luny spune:
Alina, bine ai venit!
povesteste-ne mai multe despre fetita ta, poate va cunoastem si noi prin intermediul fotografiiilor, si nu te sfii sa intri in discutii cu noi![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
hellllllllloooooooo!!
so 
nu n-am iesit din butoi , dar am vrut sa vedeti ca traiesc.
Raportez un copil iesit din antibiotice
, acum e bine merci(prietenii stiu).
raportez o situatie de ffoarte mare rahat , dar din care voi iesi si inca invingatoare
, si eu si cei implicati.
Mi-am pus o vopsea in par si acu astept sa se "coaca".
Olga Felicitari mamicooooooo, sa-ti traiasca Alexutul , sa fiti sanatosi ca restul vine de la sine..
, ti-am trimis un mesaj , dar fiindca nu mi-ai raspuns 
m-am gandit ca nu a ajuns.
inca odata, scuze si pt ca nu am ajuns la tine , dar negativa nu ma putui prezenta,........ poate la urmatorul ![]()
Ela , scuze ca nu am raspuns pe la mesaje 
, dar nu am cea mai loz perioada si nu am vrut sa te incarc cu rautate ca nu ar avea loc ![]()
am citit un pic in ziua in care am vrut sa mai scriu un mesaj , dar nu mi-am gasit cuvintele.
va pup imi lipsesc zilele de forumeala , imi lipsesc zilele de spus bancuri si imi lipsesc zilele senine si soarele de pe strada mea, in rest este totul cum nu se poate mai bine
o big mare imgratisare , un
maret si muuuuuulta sanatate.
jianina si atat ca Andei ii singul buciucel.
daca nu-mi cade parul pina se coace vopseaua poate pun si niste poze cu al meu ascutit care are 13 kg de cind l-am nascut

Nicoleta spune:
Butucica, hai ca vine soarele acush! Astept cu nerabdare pozele, ca si al meu tot 13 cred ca are. Si Stef ia antibiotic... pot sa spun ca suntem tot cam pe-acolo? In plus sunt singura cu 2 copii bolnavi pana joi dupa-amiaza-spre-seara... Si vremea se strica... va ploua (si deci de unde soare pe strada mea?). Imi doresc sa fim sanatosi. Celelalte vin... sau nu...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gbutucica spune:
Nicoleta,
Imi pare rau cu Stef ia antibiotic si ca esti singura cu ei, acush trec zilele ,a cush e joi![]()
zozela spune:

Butucico,daca mai zici de-astea,te impusc! Am digi-ul deschis,te zapacesc eu de maine incolo
Alina,bine ai venit!
Claudia,mami de Daciana ce faci?
Nu am citit nimic din urma,sunt virusata rau,Oscillo a fost pisu la pom,paracetamolul..
,am luat si Stodal si era sa crep,mai ca ma sufocasem
Nati,Catalina,Livi,cine mai stie sau a trecut prin de-astea-CUM MA REPAR,CA NU MAI POOT
Tusesc,mucesc,imi curg ochii de 5 zile si parca mi-e mai rau
Macar o etnobotanica,daca alt ajutor nu aveti![]()
pupiici
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
Nicoleta spune:
Pfiu, Zoze... paracetamol? Atat stiu. Si lamaie, ceaiuri, odihna...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
zozela spune:
Hai ca am citit repede,repede,sper sa fi si retinut tot ce trebuia:
Elara
De caaand nu te-am mai zarit pe craca!! Ce faci puii? Cum interactioneaza?
Nico,sanatate multa baietilor!
Ioana,
,ca de altceva nu am vreme acum..Hai ca mai e putin si vine si Irisuca!
Apropo de Iris-Livi,sanatate piticei frumoase!
Cata,multam pt.cafea!Demuuult timp nu mai bausem o cafea intreaga
Dragostea am bagat-o la piept

Alice
Incerc sa mai incarc cateva pozici,promit! Cu virusachele asta nenorocit,nici ca mai stiu de capul meu
Vad ca vorbiti despre poze-eu nu am apucat sa vad niciuna
Sper sa recuperez..
Ariel,BE iar? Vin si eu de data asta!
Cand e?
Oh,Nico,paracetamolul nu ma ajuta cu nimic,ceaiurile..vax,beau litri/zi..Pe bune,sunt disperata,pt ca ma simt tare rau..
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
VALENTINA C spune:
Buna seara!
Si noi am profitat de vremea frumoasa si am tulit-o la tara ieri. Au stat copiii numai in crte cu buni, iar noi ne-am odihnit, atat cat s-a putut..
Din pacate, Alin a ramas fara permis o luna, asa ca de pe 21 nov o luna sunt sofer full time
.
Sper sa intru maine dimineata ca am sa va intreb ceva. ![]()
Deocamdata, fac sondaj: ce le luati copiilor de Mos Craciun?
natynic spune:
Am revenit la capitala!![]()
Zoze, n-am din pacate leac miraculos! Pe mine m-a terminat ultima viroza, singura chestie pe care o declar miraculoasa a fost Baraka, pt tusea chinuitoare cu care ramasesem; bai frate, dupa a doua capsula NU am mai tusit DELOC! Sanatate!
Butucico
si daca am/avem cu ce te ajuta/incuraja, aici e toata lumea.
Ariel, ai ghicit!
Iata deci si cele 2 poze surpriza de la Iasi. Ii recunoasteti?![]()