Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI Mihu!
LA MULTI ANI Giani!

Sa fiti sanatoase si fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI ,MIHUTA!

LA MULTI ANI, GIANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!
Vad ca doar Gecko mai spune cate ceva, in rest...
Si eu stiu sa fac diverse forme din baloane, gratie petrecerilor cu clovni de la gradi

Noi ne luptam la Luc cu o viroza: febra de luni seara, gat rosu rau... Ieri si azi- noapte n-a vrut nici san, nici biberon, nimic... Azi-noapte s-a trezit urland si abia l-am linistit, plimbandu-ma cu el in brate prin casa... Noroc ca fracsu doarme tun

Plimbandu-ma cu Luc prin casa ma gandeam la Nico . Si voiam sa tot pt Nico, fiindca tot zici ca esti batrana! Daca de la 30 zici ca esti batrana, pe la 60 asa cum mai esti???

Gecko, daca tot esti pe frecventa, ia spune-mi si mie daca modul in care il cresti pe Michael difera sau este la fel fata de Patrick?
De ce te intreb? Pentru ca la Luc unele chestii care la Matei mi se pareau importante, sunt acum foarte usor de inlaturat.

De ex: Luc nu mai vrea crema de legume pasata, n-o vrea nici bucatele. Asa ca e foarte fericit cand mananca din ciorba mea. Cu sare, stiu...dar daca asta vrea... Apoi: Luc mananaca iaurt deja, desi dr a zis mai spre 1 an, mananca cam tot ce vede la noi.In catitati mici, dar gusta. La Matei eram atat de stricta incat nu-i dadeam nimic in afara "listei". Acum, nu mai conteaza asa mult...

Alt ex: Daca Luc plange, nu ma reped imediat la el. la MAtei cred ca rupeam usa

Altul: Luc doarme cu mine si cu Matei in pat. Pe Matei il puneam in patutul lui...

Si tot asa...lista poate continua. La fel se intampla la toata lumea la al doilea copil?

Ideea e ca mie nu mi se mi pare important sa doarma de ex, in patutul lui, ci sa se smta el bine! Si automat si eu. Ca daca il pun in patut si incepe sa se frichineasca in 10 minute, tot eu trebuie sa-l adorm, nu?

Sper ca ati inteles intrebarile mele, ca sunt cam suparata ca a urlat Luc aproape o ora fara intrerupere si abia mai devreme a adormit, fara sa manance NIMIC..

Mergi la inceput

Ramo, voiam sa-ti spun ca-ti inteleg frustrarea legata de soacra ta.. Tatal meu dupa ce afacut radio si chimioterapie s-a intors acasa si-si vede linistit de tigari si bauturica. Degeaba ii zicem noi, ca se supara.. Si asa mai bine il lasam in pace.. Din fericire, el se simte fizic bine.
Si ne-am obisnuit asa... Dar noi suntem departe de el..nu stiu saraca mami cum o duce-o...

Mergi la inceput

Nimeni?????

Mergi la inceput

Va intrebam de cadouri de Craciun. Eu am gasit asta, dar tre' sa sap, sa vad daca trimit si in Romania:
http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4339001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vali,iti raspund eu.Exact asa am patit si noi cu Samuel.Cred ca primul copil e cresut "dupa carte" iar ceilalti care urmeaza sunt crescuti fara ingradiri,mai libertin asa.Si cred ca asa e si mai bine.La mine principala cauza a fost faptul ca mai aveam inca unul si nu puteam sa stau doar dupa Samuel,asa cum a fost cu David!Samuel s-a dezvoltat si mai repede -zic eu,din toate punctele de vedere si asta ca a avut -fericirea- de a a avea un frate mai mare!

Rezultatele la analize abia marti...pe mail.Dupa o ecografie,dr a zis ca sunt o mamica sanatoasa!
Nu am facut nici un bagaj,incerc sa le las si copiilor toate in regula,nu mai pot dormi noaptea de cate ganduri si griji am.
Siluan e ceva mai rau,nu mai putem de mila lui.Of,Doamne sa se termine odata toata durerea!
Azi e Sf M Mc Mina!
Va
La multi ani Mihutza si Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Valen ce rau imi pare ca Obrajori e bolnav Sa nu vrea el nici tzitzi, e ceva totusi, inseamna ca-l deranjeaza rau.
La mine diferenta intre copii e mare, dar la alimentatie am fost stricta cu Luk pt ca el e mancacios si n-am vrut sa sar calul. Culmea e ca lui nu prea-i facea cu ochiul mancarea noastra, a mancat atunci cand i-a venit timpul. Si acum desi e mancacios are chestii de care nu se atinge: sosul cu smantana, sosul de rosii nu-i plac. Carnea o mananca de cele mai multe ori ascunsa bine intre legume . La mine a fost mult mai simplu pt ca abia spre sapte luni am inceput sa-i dau mancare si am mers destul de repede cu introducerea alimentelor.
Cu dormitul eu sunt de parere ca solutia care e pe placul tuturor e cea mai buna, drept urmare cand era mic a dormit in patut, iar de cand a crescut cu mine. Daca ar fi in patul lui cred ca n-as dormi toata noaptea si as ciuli urechile la fiecare miscare. Unde mai pui ca el vorbeste prin somn, ma cauta sa-mi spuna ca ma iubeste imi spune diverse chestii, imi cere jucarii...

Cu cadourile de Craciun am rezolvat-o, lui Luk ii iau de la o firma care vine si la BE (Ariel ) un trailer cu sase masini+un sac de cuburi, iar Antuca vrea o orga si un joc de la Dtoys care a aparut acum. La Luk orice e tren sau masina merge negresit asa ca sigur ii vor placea. Ambele cadouri sunt in jur de 100 lei.

Fac niste chestii pt statistica, se vede ca-mi plac, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Nico, Gecko, Luny, va multumesc mult de tot pentru sfaturi.Nici nu stiti cat de pretioase sunt pentru mine informatiile voastre si faptul ca-mi impartasiti din experientele voastre ma ajuta sa nu renunt; prin ce ati trecut voi, trec eu acum!Am citit si recitit ce ati scris!

Mihutza
Giani
Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati din plin de familiile voastre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Simo

Mergi la inceput