Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

m-a scos gecko din mutenie!... excelent si coerent i-ai explicat lui Remaliss, sunt de acord cu toate! remaliss pe scurt (sunt la munca), si eu am trecut prin alaptat deees, si indelungat la o masa, si a fost totul ok, am reusit s-o tin asa 1 an si o luna! asa ca da-i inainte si citeste bine ce a spus Gecko, are mare dreptate! si eu sunt p-aici, am trecut prin greutati similare cu ale tale, la nevoie, doar striga-ma!
kya nu, nu s-au spart... din pacate... care parte cu galben?..nu stiu ce zici acolo!
zoze poate ne vedem la BE, sunt in concediu zielel alea, asa ca planific sa o vizitez si eu acolo pe ariel
gecko ce-o fi, ce-o fi?...
...inapoi la.. ce-o fi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Voiam sa va spun ca de luna asta apar la Erc Press niste CD-uri multimedia care se cheam Toboclic. Eu am multe dintre ele in franceza si sunt minunate.
Au sectiune de poveste ( imparatul si privighetoarea, de HC Andresen), jocuri educative, partea de informae ( despre dinozauri), cantecel, atelier...
Azi am luat si pe primul editat in romana si abia astept sa-l vad cand vine Matei. Eu zic ca merita luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda tare greu mai ales cand esti atat de aproape de cel in cauza..poate daca as fi mai departe nu m(ne)-ar afecta atat demult..off...pana la urma cu toate refuzurile si mofturile de om rasfatat si bibilit,pentru ca asta este pana la urma..a acceptat si a mers la un control la Slatina...i s-a prescris un tratament,glicemie luata de vreo 5 ori si toate au sarit de 300-365-380 ...este la un pas de insulinao sa urmeze tratamentul 2 luni ,cu glicemie luata in fiecare zi iar la catva timp sunat medicul si informat..pe mine nu ma multumeste ,as vrea mai multe investigatii..dar e bine si asa...sper totusi sa se hotarasca si sa mearga la Dana la Barcelona...

ce vroiam sa mai zic..sunt atat de zapacita incat imi doresc sa stau in varful unui deal,singura cuc ,sa nu aud si sa nu vad pe nimeni...

remaliss te-am citit la alaptare-helpline...fii puternica si rabdatoare..o sa fie bine

una calda ,una rece..ma bucur pentru fratele meu ca si-a gasit un job.zic eu destul de bunut,in Bucurest ,la o societate de paza si protectie...doamne ajuta!!!

in rest ,imi e dor de puiul meu,abia astept sa-l pup si sa-mi incarc bateriile si Andrei s-a obisnuit la gradi,mananca singur,le iubeste pe doamne..diminetile nu mai sunt atat de grele,mai plange dar f putin..ma pupa cand ne despartim si imi zice ca "doal tati se duce sa-l ia"..apoi el vine a mami a sevici..de dimineata imi arata cum o iubeste pe bucatareasa..o strangea de gat de parca as fi fost eu..mi-au zis ca e cel mai cuminte si cel mai mult le bucura ca mananca singur si ca doarme...doamne ajuta!!! stiam eu ca pana la urma o sa inteleagacred ca saptamana de vacanta l-a cam copt ,ca sa zic asa..au fost amestecati,cei mici cu cei mari,doamnele s-au schimbat de la o zi la alta ,cand doamnele lui cand doamnele de la grupa mare si s-a obisnuit cu agitatie,oameni diferiti...chiar daca a fost greu cu plansete vad ca tot raul a fost spre bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Kya, noi am fost asta vara la Neuschwanstein. Din pacate nu am urcat pana sus la castel deoarece se urca doar cu trasura sau pe jos (varianta neviabila pentru puturosii cu care eram). In primul rand se statea la o coada imensa la bilete de cel putin 2 km si cam 2 ore din ce ni s-a spus, iar pentru urcarea cu trasura se statea la alta coada si trebuia sa astepti pana se intorcea una de sus. Periodicitatea cu care veneau era destul de mare, dar oricum ar fi fost de asteptat ceva... Din ce am aflat ulterior exista bilete de intrare pe net si ar fi foarte indicat sa le luati din timp. Noi l-am pozat asa ca boschetarii de jos :
http://picasaweb.google.com/raluca2107/AUSTRIASEEFELD2010?authkey=Gv1sRgCNvlyufP8bC2UA#5497442913213980434

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Gecko,multzam de intrebare..se vindeca operatia,dar azi am facut o mare gafa alergand usor dupa troleu,ca sa nu mai ajung tarziiu..mare greseala..m-a usturat tare o buna bucata de timp.Dau cu Lioton gel si astept rezultatul biopsiei peste o sapt.Sper sa nu fii gravida iar..ar fi culmea .Sica astepti vara.
Vecinik si bine ca te-ai antrenat sa iesi afara din gaura..mi-ar placea si mie cu Tea la tandarik,ca adora copilasii,nu prea o scoatem intre copii si pare-mi-se ca sufera...s-ar bucura tare sa vada si ..Bravo pt planuri..sunt revigorante..

Acum m-am prins ca cine nu mi-e prieten, nu vede pozele pe FB.Pt doritori,incarc si pe webshots.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raluca foarte frumoase pozele, multam pentru ponturi. Eu sper ca atunci cand mergem noi nu va fi chiar asa de aglomerat, pentru ca nu e vara, nu e sezon, nu e vacanta, nu e nimic... Sper!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Kya, noi am fost asta vara la Neuschwanstein. Din pacate nu am urcat pana sus la castel deoarece se urca doar cu trasura sau pe jos (varianta neviabila pentru puturosii cu care eram). In primul rand se statea la o coada imensa la bilete de cel putin 2 km si cam 2 ore din ce ni s-a spus, iar pentru urcarea cu trasura se statea la alta coada si trebuia sa astepti pana se intorcea una de sus. Periodicitatea cu care veneau era destul de mare, dar oricum ar fi fost de asteptat ceva... Din ce am aflat ulterior exista bilete de intrare pe net si ar fi foarte indicat sa le luati din timp. Noi l-am pozat asa ca boschetarii de jos :
http://picasaweb.google.com/raluca2107/AUSTRIASEEFELD2010?authkey=Gv1sRgCNvlyufP8bC2UA#5497442913213980434

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

sunteti de coma Ati fost pana in buza Neuschwanstein-ului si nu l-ati vizitat din cauza trasurii

Kya, Neuschwanstein-ului si Linderhof-ul nu prea pot fi facute in aceeasi zi. Iti ia cam jumate de zi de vizitat unul (stat la coada la bilete, asteptat ora pentru turul organizat, facut turul etc) iar intre cele doua castele este ceva distanta pe drumuri de munte. Cel mai fain e sa faci intr-o zi Neuschwanstein-ului si Hohenschwangau si in urmatoarea zi Linderhof (care are interiorul mai spectaculos decat Neuschwanstein-ului).
Ce de amintiri m-au napadit...

Sarbatorile si vara...au sunat anormal in urma cu 5 ani...le-am criticat in urma cu 3 ani...am puhait in urma cu 2 ani...de-acum intra in cotidian. Deja am meniu de Craciun pe 35 de grade minim, m-am obisnuit cu picioarele paroase ale lui Mos Craciun in pantaloni scurti, zambesc cand aud "Dashing thru the snow...", ma prapadesc cand o aud pe nepoata'mea cum plina de importanta imi explica ca ea a vazut zapada cand a fost in Noua Zeelanda la 1 an (si dupa ai cu voce mica completeaza ca de fapt nu isi aminteste nimic). Deja traiesc in alta lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

PS. Noi am mers pe jos (gravizi fiind) si ne-am descurcat. Drept e ca eram mai tineri si era septembrie. Poate vara e prea cald si iarna e zapada si mai nasol la deal.

Luny, ce-o fi o fi e pentru mine sau pentru tine ca pentru mine sa nu fie si oricum nu este ca am dovada...dar pentru tine

Nicoleta, cele multe kile ale ambilor purandei sunt dovada de o MAARRREEE cerere si MAREEE oferta. Dar la Patrick ciclul a fost de dupa lauzie pana am ramas gravida cu Michael. La Michael a fost pana acum...iar acum...se duse...

Ramo, e o mare frectie tratamentul ala(completat banui cu un regim) la soacra'ta. Doar prelungeste agonia. Dar stiu cum e sa ai o astfel de vedeta in apropiere. Tot timpul bolnava (real), tot timpul zacand dar neducandu-se la doctor sau daca printr-o minune ajunge la spital ignorand cu desavarsire orice recomandari. Rebdare sa aveti ca altceva....

Stela, Lioton ai zis? Ala nu e cu heparina? Sigur nu ai incurcat borcanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Luny, ce-o fi o fi e pentru mine sau pentru tine ca pentru mine sa nu fie si oricum nu este ca am dovada...dar pentru tine

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

ce?.. nimic..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, sa reformulez: alaptarea la marea cerere la mine "a adus" tarziu menstruatia. Bine, a adus si kilogramele . Bine ca ai certitudinea acum, ca parca nu era momentul potrivit, nu?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput