Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
babyangel spune:
Aster am ramas impresionata de trairile exprimate de la miezul noptii.Sunt convinsa ca aceleasi sentimente ne incearca pe toate, dar faptul ca le-ai "asternut" pe forum m-a sensibilizat , am trait din nou momentul intalnirii! Pup Asteropi plimbareata...dar ma gandesc ca o tii de manute, nu merge nesprijinita,nu?
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
briza_marii spune:
Neata! Va poftim la Cola si eclere cu ness (cumparate) ca doar asta am in casa. Stiu ca nu e bio deloc..dar macar la zile mari sa ne facem de cap cat vrem, nu?!
Ericutu a scapat in sf de muci si de tuse....are un chef de joaca de ne lesina pe toti cu energia lui..cea mai iubita jucarie e o pernuta pe care si-o trage pe fata si rade de nu mai poate cand i-o dau la o parte. Dimineata se scoala pe la 6.30 si se joaca singur in patut chiar si cate o ora, ca il aud, dar eu mai motai in pat, nu ma dau jos la el.
Uram si noi La multi ani pt iepurasi si parintii, unchii, matusile, bunicile....ce isi serbeaza ziua azi
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
ellanik spune:
La multi ani Mihai de Kossir!Sa traiesti cu numele si sa fii om MARE!
la multi ani Petru Gabriel de Greenfrog
La multi ani Eric-Mihai de Briza
La multi ani Mihai-Teodor de Wapi
sa va faceti mari si sa va bucurati parintii!
Si acum urarile pt babaciuni !!!
La multi ani GabyHila sa fii iubita si nemaipomenita!!!
La multi ani Riella_ela ca si tu esti Gabriela.
La multi ani Mihaelagrosan!IUbire multa si fericire!
la multi ani Michelle_sf!Sa traiesti fericita alaturi de baietii tai(inclusiv socru)
Dau si eu o bere ca sunt sfanta (cum ma stiti de altfel) si mai dau un suc de PORTOCALE CU PULPA ca nu va mai satura Dumnezeu,ntz ntz ntz!!!Pupaturi
PS Meniul de azidimi=mango+o felie de mar+1/2 portocala cu PULPA
pranz=spanac+morcov+vita+orez+rosii
cina=banana+lamaie +gris cu LBTZM(lapte de la bunaciunea de tzitzi a lu'mami)
Salutare!!!Merg sa scot foca afara ca e asa frumos!!!
Sa traiasca bebicii care mai pun o luna in spinare si la cati mai multi pasi si dinti si diverse(by the way noua ne-a iesit dintele cu nr 7 si dintele cu nr8 mijeshte!Bietu'Geo!!!)
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Neata! LA MULTI ANI DE SF. MIHAIL SI GAVRIL! Multumesc pentru urarile de 8 lunite ale Irinei, le intorc si eu celorlalti iepurasi. Meniul - mar cu pepene galben; - supa crema de ciuperci cu crutoane; - iaurt; - mamaliguta cu branzica. O zi buna tuturor. Irina (8 martie 2010) |
Ami putem sa le dam ciuperci????Ah! eu mor dupa ciuperci facute pe gratar,cu unt ,umplute,fierte,cu smantana.....supa crema....i-as da si eu lui Geo ca-s pline de vitamine si fara calorii.Stiam ca sunt alergene si pana la un an sunt de evitat.ia sa incerc si eu!!!Mersi fata pt idee.ztuc!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
mama ella ditamai lista! si mie nu.mi venea nimeni in cap
La multi ani celor mari Ellanick, MihaelaGrosean, Gaby!
si celor mici petru, eric, teodor:)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
happyjoy spune:
Buna dimineata dragelor!
Intru rapid cat doarme pitica
In primul rand vreau sa urez "La multi ani" celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui - Mihaela, Gabriela, Mihai, Gabriel. Sa fiti sanatosi si la punga grosi cum se zice : )
La multe lunitze si puiutilor de azi, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si voiosi!
Mai am de recuperat asa ca revin...
babyangel spune:
Ella,vorba Roxanei- nici mie nu mi-au venit in minte toate mamicile sarbatorite.... Cand colo,ia uite cate sunteti Sa fiti fericite, si uitate de toate relele !
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
dayanara spune:
niki ce faci fata? maria cum e? cand plecati la socriiiii?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
child spune:
LA MULTI ANI GABY!!!
LA MULTI ANI ELLA!!!
LA MULTI ANI MIHAELAGROSAN!!!
LA MULTI ANI MICHELLE!!!
LA MULTI ANI IEPURASILOR CARE AU NUMELE MIHAELA, MIHAI, GABRIELA, GABRIEL!!!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)