Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia si eu am avut dureri mari de dinti, nici nu vreau sa.mi amintesc, cu toate astea ivan nu are bacteria respectiva, si nici acum la 4 ani nu are nici-o carie :) si mancat de la mine

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

cristina nu ma supar, stiu de bacterii de aia am si specificat, altfel nu ziceam nimic daca ar fi fost ceva ce as crede normal, dar nu are nimic si nici nu vreau s.o feresc de bacterii, slava domnului pana acum ma mir ca n.a luat nimic, venind in contact cu atatea:)

POZE

Hi, sorry, cred ca nu m-am exprimat corect, e intradevar important de stiutu asta cu bacteriile din gura, dentistul meu mi-a repetat de nenumarate ori: copiii cand se nasc n-au nici un fel de bacterii in gura, mai ales cele care pot provoca cariile si de asta trebuie avut grija; chiar daca esti sigura ca n-ai nici o cariuta sau probleme in gura e bine de stiut si protejat bebeii..... pentru noi tot a fost greu sa-i explicam mai ales soacrei mele, dar a tinut pana la urma cont de dorintele noastre.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

cristina te.ai exprimat corect!
eu am spus ca alegerea mea e sa nu o feresc :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

mai fetelor.. am vazut aseara o emisiune pe discoveri unde testau puterea mustcaturi omului in comparatie cu cea a unui caine si a unui varan.. totul a inceput din cauza meciului de box din 2007 in care tayson a rupt urechea adversarului cu dintii.. cert este ca au spus ca in gura varanului sunt 72 de bacterii din cauza carora mori in 48 de ore.. iar in gura omului sunt aproape la fel de multe bacterii foarte periculoase. daca esti muscat de om nu muscatura este periculoasa ci bacteriile cu care te infestezi.. au dat cateva exemple de bacterii dar nu mai stiu exact ca eram atenta si la mandra

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

apropo de dinti si carii.. eu ii spalam pana acum gurita la fiecare baie cu degetul meu ud.. cum progedam acum cand au dintisori? tot asa sau spalam dintisorii cu un tifon?

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Bluekidoo exista pasta de dinti speciala pt. bebelusi, care se poate inghiti fara problema. De exemplu Nenedent, care e mai scumputa dar e buna si are si un degetar cu care poti sa o speli sau iti cumperi o periuta de dinti speciala pt. bebei. Angela are acum 2 dinti ,dar nu am spalat-o inca. Trebuie sa incep si eu.

Si eu am gustat de vreo 2 ori cu lingurita Angelei din mancare, nu o fii cel mai igienic, dar asta e. Am vazut bebei care se lingeau cu cainii si banuiesc ca si aia au la bacterii. Nu e igienic, dar asa mici exceptii se mai intampla. Elena are 4 ani si nu are nici o carie desi a avut suzeta pana la 3 ani si ceva, a baut cu biberonul tot pana atunci, a mai uitat sa se spele pe dinti.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Interesanta discutia cu igiena orala! Recunosc ca nu m-am gandit prea mult la asta gandindu-ma ca daca n-are dinti... oricum ricky se curata singur caci atunci cand ii schimb pampersul , prinde un moment de neatentie al meu si cu o viteza uluitoare..smulge un servetel umed din pachet si si-l indeasa in gura molfaindu-l!

Lasand gluma la o parte, e bine ca ati adus vorba ca sa ma informez si eu mai bine.

Bumbitza - da..nu mi-au facut epiziotomie, au zis ca nu era nevoie. ce ma enerveaza e ca au uitat sa-mi dea 2 cusaturi acolo si acuma trag ponoasele. s-au luat cu sangerarea pe care am avut-o (scrie in dosarul meu ca am pierdut 1 l de sange!) si dupa ce au rezolvat-o, au uitat "detaliul" asta care acuma imi da batai de cap.

Vladi - distractie placuta cu Vladimir. e bine ca ai reusit sa-ti faci timp sa petreci, cum spun americanii parca , quality time cu fiul cel mare. cred ca e f fericit!

Fug sa ma odihnesc caci ricky doarme de vreo 10 minute si in 20 de minute va fi treaz si cu chef de joaca!

O dupa amiaza frumoasa!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

mihaela da si noi la fel, ivan inca mai are suzeta:)
si clar ca e vb de mici exceptii, nu mananca in fiecare zi cu lingura mea, la ivan gustam cateodata sa vad cat de calda e etc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!

Am trimis poze si filmulete noi cu Albert, pe gmail.

ROXI lui Albert i se exfoliaza unghiile, el racaie tot ce prinde cu unghiile si astfel le intoarce, tot timpul sunt cu unghiera pe el
Incearca cu unghiera sa-i tai unghiile, mie mi se pare ca taie mai bine.
Eu pana la Albert nu am folosit unghiera, doar forfecuta, dar de cand cu el, am trecut la unghiera si pentru mine, in special pentru picioare.

Am fost ieri la medici: la ginecolog pentru mine (recoltare pap) si la pediatru cu Albert.
Despre vitamine la copii: cica nu se mai recomanda fara set de analize si asta doar in cazuri extreme, cand se vede ca este o carenta.
Altfel nici o vitamina, doar vitamina D, care, in tarile nordice nici nu se mai da, asa cum spunea si INA.
Tot ce ii trebuie copilului isi ia din fructe si legume.
Asa ca eu las copilul in pace, la un an o sa-i fac analize, daca ma lasa inima.

Meniul de azi:
- para+putina banana+suc gref rosu+cereale
- spanac cu cartofi (borcanel, ca n-am avut timp de gatit)
- dovleac fiert+galbenus ou+branzica

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu nu mai pot avita subiectul. Ioanact fa bine si NU MAI IMI DA mesaje private fata! Lasa-ma cu urarile de bine si la multi ani. Mie una imi e f clar ca nu stii sa aprecieze gesturile faine asa ca .. lasa-ne!

Si acum pentru fete. Eu stiu ca schimbasem parola tocmai ca Ioanact sa nu mai intre la poze. Acuma vad ca a aparut si album. cum ramane? ne-am schimbat parerea si e iara in gratii?

Mergi la inceput