Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Salutare! Am revenit de la ai mei cu un morman de rufe murdare si bagaje ce trebuie desfacute! Casa e plina de praf de la santierul cu termosistemul,dar veste buna e ca s-a terminat! Aseara Maria a dat un concert de zile mari! A plans cateva ore continuu de i s-au inrosit ochisorii! Nu stiu ce a avut, poate burtica! Nu zic ca in masina de la Targu-Frumos pana acasa, cam 40 minute, a urlat... Abia pe la 23 s-a linistit!
Progresam: gangureste si-si intoarce capul si corpul in directia dorita! Matei are o placere sa scoata cauciucurile de pe rotile masinutelor si le molfaie de zor! David e bucuros ca a reluat gradinita!
Am citit cam repejor..
La multi ani celor ce poarta numele Sf Arhangheli Mihail si Gavriil!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Mai3 dar ce tinerica te face freza! Si ai si slabit! Bravo! Frumosi copilasi! Pe Bolfica imi vine sa il pup prin monitor! Creste frumos! dar ce ajutoare acolo.. Ce bine e asa!
KAT tu zambesti mereu! Esti tare draguta! Cum mai e cu Tess?! Tot asa greu? Sau ai mai intrat in ritm?!
Simona am vazut pozele de la botez! Superb tortul cu papucei!
Chichiutza ce ochisori jucausi are Toma! Imi place poza cu voi cand ii faceti baita!
Clary faina nunta cu botezul!
Maria mea e mucoasa si tuseste! Mucii au fost galbiori dar dupa aerosolii cu dexa si fluimucil s-au decolorat! Acum mucii au scazut asteptam sa treaca si tusea! E tare mofturici!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kiti2205 spune:
La multi ani pentru toti cei cae poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela!! Dam si noi niste prajituri, ca Vladut este si Mihai .
Ma duc sa citesc din urma, ca nu am intrat de cateva zile.
Pupam
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
Mari-Mariuk spune:
Donna, Kitti, sa va traiasca sarbatoritii!!! LA MULTI ANI!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
botosel452 spune:
Buna dimineata!
La multi ani tututror celor care poarta numele de sfinti!
De azi raman si eu singura pe timpul zilei. Lui tati i s-a terminat concediul, la fel si mamei mele...asa ca sa vad cum voi defila.
Ma apuc sa fac marturiile pentru botez si trebuie sa imi caut si ceva de imbracat pt botez
maitreyi spune:
la multe lunite Sofia, Sabrina si Eric
si pt bebe David si mamica lui
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
adriana am trimis acu
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
K.A.T. spune:
Multumim pentru aprecieri si pentru felicitari!
Am pus cateva poze selectate de la nunta aici:
http://picasaweb.google.com/Kristina.Andy.Tessa/CMWeddingDay
La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume!
La multi ani bebelusilor nostri Sofia, Sabrina si Eric!
Alynta se pare ca am trecut peste acest puseu de crestere. Acum suge ziua si la 4-5 ore, dar inca doarme mai mult ziua legat decat noaptea. Papa exclusiv laptic de la mine, doar la aceste evenimente am muls si luat in sticluta, eu nu reusesc sa inving propriile prejudecati sa alaptez in public sau in vreo baie publica. A fost ok asa. In rest timpul imi permite sa-i fiu la dispozitie nelimitat. Iar lapte am destul. In greutate a luat doar 750 grame, nu-mi fac griji pentru ca stiu ca bebelusi alaptati nu iau spectaculos in greutate, ca cei cu LP, si in plus mi-a explicat dr ca atunci cand creste in lungime nu ia foarte mult in greutate, iar cand ia in greutate nu ia foarte mult in lungime. Tess a crescut 4 cm.
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
oramona spune:
Mai3 .Tare fumoase sunt pozele, ce dor mi s-a facut de Iasi.Imi place tare poza in care piticul doarme dupa usa si cea in care pitica e acoperita de frunze.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa
nastasie spune:
mai3, ma duc sa citesc.
kat, absolut frumosi sunteti.iar petrecerea cred ca a iesit grozav.asa se vede in poze.tortul arata super.
alynta, nu te-am uitat.
al meu abia a cum doarme de azi dimineata am tot stat la discutii, mancat.azi la noi cam bate vantul.poate mai tz sa se potoleasca.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan