Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
oramona spune:
Ana . Eu sunt ingrijorata cu mancarea . Uite, de la 4 azi noapte deabia acum la 11 s-a trezit si a mancat, mi se pare mult prea rar. De asta am si mers in fiecare saptamana la cantarit si de luat in greutate a luat un kg intr-o luna. Eu cand vad ca se foieste , daca au trecut 3 ore de la ultima masa, o si iau sa o hranesc. Cei drept, noaptea asa imi mananca prin somn si apoi doarme in continuare, ca mananca laptic de la mine dar la bibe sau LP.
Ma bucur ca Maia a dormit bine azi noapte si acum e linistita . pentru amandoua.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona La Multi Ani si sa cresteti mari si frumosi pentru Ioana Adelina de cameluska , Tudor de camisv , Mara Elena de fulguta, Carina Maria de camy81. Mamicilor la cat mai multe lunite, ani in care sa va bucurati de comorile voastre. mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa |
multumim mult! parca nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 luni.
Multa sanatate la toti copilasii!
noi luni am facut vaccinul si pana acum Tudor n-a facut nici o reactie, deci suntem bine. Ma gandesc ca am trecut de perioada critica.
Am si eu o intrebare pentru cine are leagan cu vibratii: le plac la bebei vibratiile? Tudor are leagan, dar am vrea sa luam un balansoar cu vibratii. Cand este f. agitat, tati il zguduie ca si cum ar merge cu masina: tace instantaneu. Acum nu stiu daca ii place sau este curios de ce i se intampla.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)
eveline spune:
BUBURUZA - si eu sunt curioasa ce or sa-ti raspunda fetele. Eu dupa sarcina trecuta am avut un moment tare urat. Am mers la dr gineco si l-am intrebat ce metoda de contraceptie sa folosesc si omul m-a intrebat cum m-am impacat cu fostele pastile (nu mai retin ce luam, parca triregol). Am spus ca au fost OK si omul a zis ca nu e cazul sa le schimb daca m-am impacat bine, sa incep sa iau tot dintre-alea din prima zi a menstruatiei. Zis si facut, cand mi-a venit am inceput sa iau... a fost urat deoarece nu mi s-a mai oprit hemoragia vreo trei luni...m-am speriat teribil, am fost la dr a zis ca nici nu le pot intrerupe ca ma dau mai tare peste cap si tot asa. Asa de tare m-am speriat ca m-am jurat ca nu mai iau pastile cat oi trai...am crezut ca am eu ceva, ca is defecta... insa dupa aia am mai auzit de cazuri dintr-astea. Nu stiu ce sa zic, astept si eu idei ca m-am saturat de prezervativ (asta am folosit pana la urma intre cele doua sarcini).
Sa va spun de noi. Darian a stat treaz aseara de la 20 la 1, deja de la 12 la 1 a fost jale, era atat de obosit incat nu mai putea adormi. Insa si cand a adormit, s-a mai foit pe la 4 un pic, i-am bagat tata in gura si am adormit amandoi instantaneu si ne-am trezit la 7, E bine ca m-am odihnit, nu e bine ca am avut senzatia ca o sa-mi pocneasca sanii. Bianca tuseste si nu-mi place si am oprit-o azi acasa, n-am lasat-o la gradi... asa ca-s cu amandoi acasa, noroc ca am cea mai cuminte fetita din lume. Pana mai inainte ne-am jucat de-a gradinita...
OFFICE - "a pasi timid"... adica "sa pasim timid" (e infinitivul). Daca vrei modificam, dar cum sa scriem?? Eu is varza la compuneri dintr-astea, modific numai daca imi spui cum
ANA, ORAMONA - Vedeti cum cresc puii, indata indata or sa doarma toata noaptea
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
nikolici spune:
Buna fete,
Nu am mai scris caci intai trebuie sa-mi ies din depresia cu esecul unei nasteri naturale in schimbul cezarienei.Si inca sunt in recuperare intensiva, care functioneaza destul de lent.
As avea si eu o intrebare legata de molifta sau slujba care se face la 8 sau 9 zile dupa nastere.Poate sa ma lamureasca careva cand exact se cheama preotul acasa in ce zi, ca nu mai stiu.:), am citit ba ca se ia de la iesirea din spital ba de la nastere si sunt in ceata si tare vreau afara la soare si frunze uscate, ca sa-mi mai dreg depresia asta.
Mamica de K1 si K2
ana_25 spune:
CAMI si la a mea ii place "zgaltaita". O plimba tati prin casa si i se balangane toate cele,si mamaaa ce-i place!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
Pity27 spune:
Buna dimineata!
Va servim cu una BUCATA tort cu fructe de padure de la ana pan( mi-a luat ieri sotul un tort de 1.3 kg, noi am facut 2 ani de cand m-a cerut de sotie si tudor a implinit 2 luni, iar acum mai este o mica feliuta, l-am infulecat singura ).
Noi am scapat cu bine dupa petrecerea de botez. Desi mi-u trebuit 2 zile ca sa imi revin din oboseala. Totul a fost ca la carte. O petrecere minuntata ce va fi tare greu de intrecut. O petrecere etalon. Cu spectacol recital pian si vioara, taraf, muzica ruseasca, valsuri, tangouri cu dansatori profesionisti, muzica mexicana, solistul doru tufis, ursitoare. Toti invitatii s-au simtit minunat.
Tudor a fost tare cumintel la biserica, a inceput sa planga la un moment dat de foame, insa si-a bagat pumnul in gurita si a tacut. Slujba a tinut o ora si jumatate, ca mi-au amortit picioarele, dar a fost frumoasa. Am avut ceva emotii cu hainutele, ca nu vazusem ce-i luase nasa, ma rugam din tot sufletul sa nu fie vreun costum kicios, alb, lucios, sclipicos, cu vestuta, cu volane si cu palarioara, ma busea cu siguranta plansul daca-l vedeam intrun asemenea hal. Ii cumparasem si eu pt orice eventualitate hainute( ca doar a mers puiul cu tata la zara sa-si ia camasa, salopeta, palton, pantofi, papion).
M-am temut degeaba ca-i luase nasa blugi, camasa alba din bumbac si pulover si aratau binisor.
Inca nu am poze, dar speram sa facem rost de cateva de pe la invitati, caci firma care s-a ocupat cu filmarea si pozele abia sambata ni le dau.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
botosel452 spune:
citat din mesajul lui nikolici Buna fete, Nu am mai scris caci intai trebuie sa-mi ies din depresia cu esecul unei nasteri naturale in schimbul cezarienei.Si inca sunt in recuperare intensiva, care functioneaza destul de lent. As avea si eu o intrebare legata de molifta sau slujba care se face la 8 sau 9 zile dupa nastere.Poate sa ma lamureasca careva cand exact se cheama preotul acasa in ce zi, ca nu mai stiu.:), am citit ba ca se ia de la iesirea din spital ba de la nastere si sunt in ceata si tare vreau afara la soare si frunze uscate, ca sa-mi mai dreg depresia asta. Mamica de K1 si K2 |
nikolici, conteaza ca tu si bebe va simtiti bine.
Si eu am fost dezamagita ca nu am putut naste natural si tot la cezariana am ajuns, dar de indata ce doctorul mi-a spus ca a 2-a zi dupa operatie tre' sa ma mobilizez si sa incep sa ma misc si sa ma duc la bebe, asta am facut...si am inceput sa trec usor-usor peste etapa asta. Asta ca sa vezi ca suntem mai multe in aceeasi oala
Nu ma pricep la astea cu molitfele,dar sunt sigura ca putin soare iti va face bine
multi
ana_25 spune:
citat din mesajul lui nikolici Buna fete, Nu am mai scris caci intai trebuie sa-mi ies din depresia cu esecul unei nasteri naturale in schimbul cezarienei.Si inca sunt in recuperare intensiva, care functioneaza destul de lent. As avea si eu o intrebare legata de molifta sau slujba care se face la 8 sau 9 zile dupa nastere.Poate sa ma lamureasca careva cand exact se cheama preotul acasa in ce zi, ca nu mai stiu.:), am citit ba ca se ia de la iesirea din spital ba de la nastere si sunt in ceata si tare vreau afara la soare si frunze uscate, ca sa-mi mai dreg depresia asta. Mamica de K1 si K2 |
La 8 zile se face o rugaciune ,iar la 40 de zile se face molifta. La 8 zile,mie mi-a venit preotul acasa,mi-a facut rugaciunea si mi-a sfintit putina apa din care i-am pus cate putina in apa de baita ,pana la botez. Iar pt molifta m-am dus eu la biserica!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
puiutza spune:
Salutare si de la noi
Am lipsit mai multe zile - dar justificat.....am avut sambata botezul, a fost fratele meu cu familia la noi....si a fost tare obositor, dar ne-am simtit tare bine. Poze trebuie sa vad cum fac rost mai repede ca cele de la fotograf le primim doar in decembrie. Eu nu am apucat sa fac poze!
Buburuza tot cezarette mi-a recomandata si mie dar inca nu le-am luat. Am vrut sa treaca botezul sa nu am necazuri cu gust schimbat la lapte tocmai pe botez si problemutze cu Alex cu papa. Chiar vroiam si eu sa intreb de el daca stiti ceva de ele si ceva reactii...! Naspa ca te simti asa.....sa imi spui daca trece! Si tare as vrea sa vad si eu frumusetea ta......nu pui poze si in albumul nostru...sau cum te gasesc pe FB - sub ce nume? Daca imi permiti - off course!
Klarisse bine ca ai scapat de stress...asta e cel mai important sa te bucuri de Matei! Acum incepe distractia!!!! Iti urez sa te bucuri o viata de Matei!
Chichi imi pare rau sa citesc ca treci prin atatea.....dar trebuie sa se termine o data toate! Iti urez sa treaca toate cat mai repede!
Aniast super tare faza de la botez!
KAT[/b] Superba Tessa...toto timpul abia astept sa mai pui poze cu ea! A....si am vazut si pozele cu camera lui Tessa.....Bestiala! Am ramas fara cuvinte...ce inseamna sa le ai cu arta!Felicitari! Nici nu ma mir ca e Tess asa linistita....pai in asa camera frumoasa! Eu sunt paralela cu arta, cu designul interior....stam la casa, dar si un tablou mi-e frica sa il asez singura ca nu sunt sigura ca il pozitionez cum trebuie! Si cer sfatul prietenelor!
Fetele care alaptati - cat stau piticii in total la san? Alex al meu sta maxim 15 minute in total! In general la primul san si pe ruma bac....si foarte rar mai vrea si la al doilea san - din 7-8 mese, maxim la 2 mese trece si la al doilea san. Iar eu nu vreau sa ma mai mulg...si curge laptele siroaie - umplu cate un pad de la o masa la alta!
Si mai am o rugaminte: cand eram inca cu burtica....cineva zicea de un magazin on line cu sutiene pt., alaptat....dar foarte faine...elegante...si cu cupe! Mai tineti minte despre ce magazin era vorba? Mersi anticipat.
Noi suntem bine, avem 5,7 kg, lungimea nu stiu exact dar cam 58-59 cm, insa hainitele de 3 luni nu mai ne sunt bune....sunt foarte fixe. Am trecutla hainele de 3-6 luni.
Felicitari tuturor piticilor proaspat crestinati si sanatate maxima la toti bebelusii de sep-oct 2010!
Va pup!
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
camisv spune:
citat din mesajul lui nikolici As avea si eu o intrebare legata de molifta sau slujba care se face la 8 sau 9 zile dupa nastere.Poate sa ma lamureasca careva cand exact se cheama preotul acasa in ce zi, ca nu mai stiu.:), am citit ba ca se ia de la iesirea din spital ba de la nastere si sunt in ceata si tare vreau afara la soare si frunze uscate, ca sa-mi mai dreg depresia asta |
la noi a venit preotul acasa la 8 zile de la nastere,ne=a citit la amandoi o rugaciune si apoi la 40 am fost noi la biserica,mie mi=a facut molifta iar pe bebe l-a inchinat la icoane.
recuperare rapida
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)