Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
magdyi2001 spune:
Buna fetelor!
Iata ca mi-am facut si eu olecutica de timp sa va scriu, asa printre pauzele de somn ale Mariei.
Noi suntem bine, duminica trecuta am avut botezul si a fost frumos, nu atat de frumos ca la ortodocsi(sa ma scuze fetele altor religii), dar frumos... Maria a fost o cuminte nu a plans deloc...
De fapt nici nu am asa probleme cu ea, ziua doarme cate trei ore, se trezeste pe la 6 seara si imi sta treaza pana la 10-10.30.prima trezire este la 3.30 si apoi la 7. Greu imi este cand il am si pe Gabriel acasa, caci nu stiu cum sa ma impart, dar vorba unei prietene: "Cine o sa aiba doi copii mari si frumosi..."
Maria a recuperat fff bine de la nastere si pana acum, si-a dublat practic greutatea, are 3.650kg si 52,5cm. Am nascut-o cu 1972g...
Sunt ff multumita ca-i merge bine si e sanatoasa.
Cam atat despre noi...
Va las si niste poze la semnatura, caci stiu ca nu aveti deloc poze cu noi.
Pupam gasca.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Theodora ingeras si Maria (17.09.2010)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
aniast72 spune:
Am uitat sa va povetesc ca azi a fost cam chinuit Alex. El (la fel ca si Vladi) s-a nascut cu frenul lingual scurt. Pe Vladi l-am taiat la 4 luni, asa intentionam si la Alex insa azi, dupa ce i-am facut vaccinul, am pus o intrebare la ORL daca ii poate face incizia fara programare. S-a putut, drept urmare m-au dat afara din cabinet si l-au taiat. Evident ca l-am auzit de pe hol, chiar daca m-am departat putin de usa. Pe Vladi l-am tinut eu, cu Alex nu m-am incumetat ca el e muuult mai urlator ca fratele lui.
Acum doarme de la 15.30 afara ca in casa doarme numai noaptea. Nu stiu ce o sa ne facem la iarna...
Zoze, felicitari pentru grasunica.
nastasie, saru'mana de ganduri. Sunt prin preajma atat cat ma lasa copiii, nu atat de mult cat mi-as dori.
ramohd, si eu sunt tot timpul cu Vladi cand e prin preajma lui Alex si am observat ca atunci cand suntem noi prin preajma il mai inghionteste in schimb, cand e singur cu el (eu pitita sa-i observ reactiile), il studiaza si-l mangaie afectuos.
Klarisse, in timpul zilei si Alex adoarme in brate sau in carucior (iesind) la plimbare dar seara il pun langa mine in pat si-l mangai, ii povestesc, il alint pana adoarme (uneori imi ia si o ora). Cand e perfect adormit il iau si-l mut in patutul lui. Sigur, dupa cam al doilea somn de noapte, il iau cu mine in pat si mai adoarme cu tzata in gura si oricat de incet ma misc sa-l pun in patutul lui... se trezeste. Asadar spre dimineata dormim impreuna. Stiu ca nu-i bine, sunt contrar impotriva metodei dar sunt si foarte obosita.
Luy, pupici marmotelei, ochioasei si tie.
magdy, felicitari pentru botez. Usor, usor cresc mari copiii nostri.
Imi cer scuze dar n-am timp deloc sa vad poze, de-asta nici nu apuc deloc sa pun si eu. Sunt convinsa insa ca toti copiii nostri sunt adorabili.
Am uitat sa va spun cum in alint eu pe Alex: El e vuvuzela mea draga. Nu intrebati de ce...
Klarisse spune:
Daca tot am inceput sa ma specializez in hranitul la bibe, sa va dau un pont, poate va este de folos. Trecerea la bibe dupa o luna de san a fost dificila la noi, am cumparat biberoane de la Chicco, de la Avent..cu toate se inneca, scuipa pe langa, era greu tare sa-l hranesc. De vreo doua saptamani insa folosesc doar biberoanele de la Medela cu tetina marimea S si papa Matei super bine, nu se mai inneaca, nu mai curge pe langa si sunt tare bucuroasa.
Sper sa va fie de folos informatia.
Pupici
Klarisse mami fericita de Matei
Klarisse spune:
Am mai pus niste poze cu Matei in albumul bebelusilor, sper sa va placa de noi.
chichiutza spune:
Am intrat doar sa va salut pe ziua de azi! Declar noapte alba, zi alba, copil agitat si smiorcait, kk ca glontul, crampe, arsuri sau ce-or mai fi alea non stop, ce sa mai zic...e greu tare sa fii mami! Sa nu mai zic de durerile de spate. Mai nou si leganusul are ace! Felicitari pe aceasta cale fetelor cu 2 chiar 3 copii! Sunteti tari doamnelor!
Donna promit sa scriu maine cum a ajuns dr la diagnosticul asta
Doamne ajuta sa avem o noapte mai buna! Multi
Klarisse spune:
Chichi o imbratisare mare pentru tine si pupici pentru bebe Toma.
Mult curaj mamico si gandeste-te ca toate trec si sigur in curand nici nu ai sa-ti mai amintesti de tumultul asta.
K.A.T. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdyi2001 Buna fetelor! Iata ca mi-am facut si eu olecutica de timp sa va scriu, asa printre pauzele de somn ale Mariei. Noi suntem bine, duminica trecuta am avut botezul si a fost frumos, nu atat de frumos ca la ortodocsi(sa ma scuze fetele altor religii), dar frumos... Maria a fost o cuminte nu a plans deloc... De fapt nici nu am asa probleme cu ea, ziua doarme cate trei ore, se trezeste pe la 6 seara si imi sta treaza pana la 10-10.30.prima trezire este la 3.30 si apoi la 7. Greu imi este cand il am si pe Gabriel acasa, caci nu stiu cum sa ma impart, dar vorba unei prietene: "Cine o sa aiba doi copii mari si frumosi..." Maria a recuperat fff bine de la nastere si pana acum, si-a dublat practic greutatea, are 3.650kg si 52,5cm. Am nascut-o cu 1972g... Sunt ff multumita ca-i merge bine si e sanatoasa. Cam atat despre noi... Va las si niste poze la semnatura, caci stiu ca nu aveti deloc poze cu noi. Pupam gasca. Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Theodora ingeras si Maria (17.09.2010) Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Bine ai revenit!
Felicitari cu ocazia botezului si pentru recuperarea in greutate!
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Chichi o imbratisare mare pentru tine si pupici pentru bebe Toma. Mult curaj mamico si gandeste-te ca toate trec si sigur in curand nici nu ai sa-ti mai amintesti de tumultul asta. Klarisse mami fericita de Matei |
Fistiq spune:
Buna seara dragi mamici!
Chichi, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa greutati. E si asa destul de stresant sa ai grija de un puiut mic, ca sa mai trebuiasca chinuri in plus. Iti doresc multa putere, rabdare si optimism pina treceti peste. E bine ca-l aveti pe tati linga voi sa va ajute si sa faceti echipa pt Toma. Hai ca imediat trec 5-6 luni si sunteti bine Pupici mii pt voi!
Klarisse, ma bucur sa te gasesc mai linistita, asta demonstreaza ca ati luat cea mai buna decizie. Acum nu va mai ramine decit sa fiti fericiti in 3
Anusko, felicitari speciale pt micuta crestina! Te astept sa ne mai povestesti cum creste si evolueaza dulcica de Maia!
Donna, citesc cu placere si mai ales interes mesajele tale. Tudorii nostri seamana atit de bine intre ei! Ma regasesc mereu in micile problemele cu care te confrunti ca mamica de baietel. Mai putin partea cu programul de somn, al meu e pe alt fus orar, al americii cred. Ziua doarme, noaptea se tranforma in vircolac sau vampir: 1 ora doarme, una suge
Va pupam pe toate mamicile si bebeii!
Ma duc sa-mi pun (a 1000 oara) puiul adormit in patut, poate de data asta imi iese
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
office spune:
Buna seara fetelor! revenim dupa o absenta justificata: am avut botezul, apoi am plecat intr-o calatorie din care am revenit abia astazi. am vazut poze frumoase cu bebelusii vostri!
Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria