Nov-dec2010 - BV Lore!! Hai Sugubina&Anya!! (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

HAI, ANYA!

HAI, CELESTA!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana ce semnatura frumoasa ai
si te mai asteptam cu vesti cand ai timp

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ziua buna fetele

FELICITARI MIRUNA!! FELICITARI JOY!! FELICITARI LORE76!!

bai nene ma indusarati in eroare nascu sugubina si daca da..unde e mesajul cu pricina..cine a primit sms?.....ori eu numai vad bine pe la ora asta....

apoi cu tg-mures asta mai rau m-am debusolat ce e mai trist e faptul ca trebuie sa am 2 randuri de bagajele in caz ca ma ia durerile tp craiova si celalalt pt tg-mures...nu va zic ce lupta se da in mine vreau docii de la craiova, dar cdt-ile de la tg-mures....deh creier...apoi cum o vrea dumnezeu..azi am fost intoarsa pe dos si nimik nu imi convine, evident ca tot azi am experimentat dureri urate in zona cezarienelor vechi si pe fund in sus..sper sa stea cuminte acolo ca zau de ma simt pregatita ptr nascare

si acum o veste frumoasa foc, ieri m-am intalnit cu ana si cu scumpul de David sa il fi vazut ce frumos facea nanica e un adorabil si ana arata f f bine nu tu cearcane, la fata fain la corp la fel ca o floricica se vede ca bb o face tare fericita

noi va pupam fugim in pat

34+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Vasari, multumim pentru noul capitol!
Andreea, salvat lista cu alimente, multumesc din suflet!
Claudia, bine-ai revenit! Pentru constipatie, foloseste Dufalac, un laxativ usor, care face minuni in cazuri din astea. Eu am mers f relaxata la baie, chiar face minuni.
Dana, Infacol nu-i dau nici eu inainte de fiecare alaptare, dar regula cu pipeta plina e valabila chiar daca bebe a fost mai mic.
Am vorbit cu Lore, era f determinata sa se mobilizeze rapid, ca sa-si vada fetele. I-am spus ca eu am fost o fricoasa si nu m-am mobilizat decat a doua zi si mi-a spus clar ca ea nu sta la discutii, se ridica si gata. Toata stima. Eu sunt o fricoasa. Fetele sunt bine, dr. i-a spus ca sunt ca doua nou nascute normale, bine dezvoltate, nu a fost nevoie de incubator, respira singure si cam atat. Mi-a placut ca am auzit la ea o voce puternica si hotarata, nici n-ai fi zis ca a nascut prin cezariana. Ah, din cauza tensiunii marite a trebuit facuta interventia, avea 17/10, parca si nu se simtea nici ea bine. Mi-a zis ca a avut parte si de o garda super la MedLife si a fost norocoasa din pct asta de vedere.
Of, nu-mi vine sa cred ca va si scriu, nu doar citesc, cum am facut-o in ultima perioada.
Ma retrag la o cina in familie, au venit si socri si suntem toti aici, familia domnului iubi si familia mea. Va pup pe toate si ma bucur ca sunteti bine.
Beatrice, !

Ana,

Mergi la inceput

Bebelu, Eliza, !

Ana,

Mergi la inceput

Inca ceva, ca uitasem...

La mine a venit preotul in a 8-a zi de viata a lui David si mie mi-a facut molifta si lui i-a facut o mica slujba. Mama a fost putin sceptica, nu auzise de slujbe si molifte dupa 8 zile de la nastere si preotul, saracul, i-a aratat lui Toma Necredinciosul cartea cu slujbele, unde scria negru pe alb despre "treaba" asta. A fost o slujba f frumoasa, eu am plans pe toata durata.

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ana_o, si la mine a venit preotul, mi-a zis ca se cheama slujba de numire, astfel incat sa-i putem spune copilului pe nume, mi-a sfintit si apa.Eu am facut slujba asta si la Sebastian.Se face asa cum ai spus si tu la 8 zile.

Nu mai stiu insa daca cea de la 42 de zile am facut-o acasa sau la biserica....bebelu, cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Asa e ANA. se face o mica slujba in z8 si dupa urmeaza la 40z molifta pt intrare in biserica. pana atunci nu avem voie sa intram.
din cate stiu de la sot, in ziua in care s-a nascut bb, cineva din familie merge la biserica cu apa care este citita de preot si cu care se poate folosi pt bb si mama. mama poate sa bea de dimineata pe stomacu gol. o sa ma documentez mai mult si va zic sigur cum sta treaba cu apa sfintita

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Andreea la 40z mama merge la biserica, insotita de cineva. acea persoana anunta preotul ca esti acolo. tu nu ai voie sa intri pana nu ti se citeste molifta. dc de exemplu nu te simti bine, exista o probl si nu te poti deplasa la biserica, se poate vb cu preotul sa vina aksa.
dar numai dc exista o probl grava.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sugu felicitari!! Astept impresii cum e cu 2 bebeloi.
Deci am mai ramas eu 3 in 1 pe aici.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput