Nov-dec2010 - BV Lore!! Hai Sugubina&Anya!! (153)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ral_eli am agitatele in stand by .. HAI CU BB!!!!

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

ral_eli scoatem motatele????????

36+
ecografic 37+ ... AMR 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

fetelor eu sunt aici pe baricade doar ca nu am vlaga in mine
parca nici sa scriu nu sunt in stare......... nu stiu ce am

36+
ecografic 37+ ... AMR 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza,

Am un , am dormit sambata si duminica pana la 12h00 la pranz, ca in we sta sotul cu Luca, gateste, etc. Azi dimineata, iar un somn, s-a jucat Luca frumos, a servit singur din frigi sunca cu paine, a facut si cateva hartiute si prostii prin casa, ma rog, si m-a lasat sa dorm Nu am mai pomenit asa somn, eram asa in primul trimestru, apoi imi trecuse.

Mirunaaa, bine ai venit acasa! M-am gandit mult la tine ce le-a aranjat Dumnezeu pe toate, totusi!

Joy, tu pe unde esti, iubita? Asteptam povestea nasterii si poze cu Leon

Ral_eli, o de incurajare? Asteptam vesti.

Celesta, ai nascut?

Dana, paine mananci sau paste fainoase din comert? Astea umfla ca la balamuc. Incearca cateva zile numai oua fierte, carne fiarta si salata verde cata vrei, desert multe mere. Te desumfli complet, garantat. Pt ca sunt facute in casa nu exista sare ascunsa in produse sau conservanti. Painea umfla rau, renunta complet la ea.

Nu mai stiu, tu alaptezi? Daca nu, bea ceaiuri diuretice si elimini lichidele si astfel.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am uitat... avem 4 kg!!!!!
eu il gasesc pe bebe intors de-a latul patutului nu stiu cum reuseste la varsta asta. noroc ca am aparatori, ca altfel cred ca il gaseam si agatat de gratii

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

madame Eva, vrei sa fac depresie? tu vorbesti de ?????? eu am 2 copii urlatori noaptea si unul

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

madame Eva, vrei sa fac depresie? tu vorbesti de ?????? eu am 2 copii urlatori noaptea si unul

==========
Corina

POZE

Corina, pai tu ce crezi? Mai am si eu la un colt, si vine urlatorul la . Acum cred ca de aceea imi e si asa somn, inmagazinez odihna pentru a fi apta pentru ce ma asteapta.
Hoho, ce bine te inteleg

Maine se termina si sezonul 6 din Desperate Housewives S-o mai face si 7?

Bb_alinush, tu pe unde esti, mami? Ne-ai parasit? Stiu ca bebe te solicita dar mai da si tu un semn, nu ai intrat deloc de cand ai nascut...Hai ca mi-e dor de povestile tale.

Madelein, cum esti azi cu moralul?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

RAL ELI

Ioana, dc deja ai putine lohii si nu te dranjeaza tamponul, poti pune ce vrei tu. eu mi-am luat dela Natracare. legat de exercitii. eu la A am asteptat sa treaca 6 sap, sa merg la control, ca aveam pitici pe creier ...acum deja am in ceput de vreo 10 zile, dc nu mai mlt sa fac cateva min pe stepper si crosstrainer. cu abdomenele inca n-am inceput, darvintentionez.

==========
Corina

POZE

Da,draga mea,deja am putine si nu mai sufar vata cu tifon...
Eu vreau sa ma apuc de WII...un tenis , un bowling...simt nevoia de miscare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Fetelor, mananc de cand am nascut fara sare (2 saptamani), si tot am picioarele umflate Adica na, nu mai sunt cum erau (butuci fara forma), dar totusi sunt cu zone umflate si am gasit o singura pereche de balerini pre-pregnancy care sa imi intre. Si mainile, s-au redus vizibil, dar verigheta nu imi intra. Si maine aniversam 10 ani, si vroiam sa port verigheta

Am fost azi la consultul de 2 saptamani dupa ceza, cica totul arata bine. Mi-a dat ok-ul sa ma apuc de niste exercitii usoare de gimnastica

In ce a constat controlul? Pe masa sau doar te-a palpat? Mie mi-a spus sa vin direct la cel de 6 sapt. Si mai am o problema: mie nu mi s-a facut dupa ceza masajul horror de care vorbiti voi. Mi s-au pus cateva ore doi saculeti grei pe uter, dar dupa ce m-au schimbat, ca udasem tot in jur, nu mi-i iau mai pus, desi i-am intrebat, ca stiam ca e bine sa fie greutatea cat mai mult timp pe uter. Apoi, la controlul zilnic, apasau foarte usor pe burta, pe mine ma durea putin si atat... Oare de ce unii suporta masaj groaznic si altii deloc, e normal? De ce se face masajul, sa se elimine lohiile mai repede? Eu nu am primit nici masaj, nu am eliminat nici prea multe lohii, nu am avut nici dureri de burta, ca la menstruatie, elimin lohii doar dupa ce iau ergomet, dar si acolo cantitatea a scazut semnificativ... Maine fac doua sapt de la operatie, iar azi e ultima zi cand iau Ergomet. Oare sa ma duc si eu la un control, sa fiu sigura ca totul e bine in interiorul meu?

Mirunam: daca citesti, spune-mi si mie, tu ai avut alergie la fire la o nastere anterioara? Daca nu, cine a avut parte de asa ceva, ca stiu ca spunea cineva.... eu am si abia am eliminat un fir, nu stiu la ce sa ma astept in continuare... Daca ma poate ajuta cineva, va rog mult.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

M-a palpat, m-a intrebat de sanatate, s-a uitat la operatie, si a facut o toaleta locala cu niste substante. Atat... A zis ca ne vedem la 6 saptamani apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ral_eli scot si eu motatele de incurajare!
HAI RAL-ELI!!!!

TINEM PUMNII SI ASTEPTAM VESTI!!

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput