Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
crispro spune:
Carmen\, ce talie ai...
Mov, si io is patita cu copilul, cu luatul prost in greutate. Cand a fost bolnavior a luat putin... Si acum mananca tare putin, cam 500-600 ml pe zi...prea putin, dar nu am ce sa ii fac... Sper sa isi revina Mihnea, sa pape bine si sa recupereze.
Otilia, chiar esti super mom... Io ma kk pe mine cu un copil, ma tot plang pe aici, ca nu pot sa ies, cum conduc, si tu mergi cu 3... Esti grozava!!!
Bumblebee, cum esti? CUmintel bebe Victor?
Larisa, arati foarte bine... Slabuta, costumas frumos, parul lung...
al meu doarme acum, vreo juma de ora, si dupa 9 ii dau sa manance si il bag la somn...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
carla_2008 spune:
buna fetelor,
multumim de urarile de ieri!!
noi am avut f multa treaba sapt asta,caci vineri am avut botezul piticilor!Suntem si noi crestini!!!
nu am apucat sa citesc nimik.va povestesc acum:
La biserica au fost extrem de agitati,au urlat efectiv intruna.Toti invitatii si preotul erau deja stresati de plansul bebeilor.Eu era sa plang cu ei.Fiind deja mari(4 luni) se agita unul pe altul si asa am tinut-o toata slujba o ora,bebeii erau ba la nase ,ba la mine,ba la nasi,ba la sot,ba afara.dar a trecut.Apoi am mers la sala unde cheful a tinut pana dim la 5.(caci a fost chef de seara).Am avut si ursitoare,am avut si alti copii la chef,am dansat intruna de la 12 pana dim.Iar dim la 6.30 bebeii erau fresh,eu iar de serviciu,deci inca sunt zombi,nu mi-am revenit.per total a iesit frumos,va arat poze peste 2 sapt.
revin
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Mycya spune:
buna seara mamici
Tina sa stii ca nu gatesc in fiecare zi ...nooo... dar cand am timp profit ca altfel raman cu stomacul gol ca m-am saturat numa de mancare rece .
Larissa ce super mami esti si esti o frumoasa omul asa a fost lasat de DD fara machiaj, asa ca cine stie ce e frumusetea nu trebuie sa vada un machiaj sa o recunoasca.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui larissa_79
eram zombi de oboseala. m-am trezit la 3 dimineata sa alaptez...la 4 a sunat ceasul de trezire. am reusit sa iesim din casa la 6 dimineata. la 8:30 eram in Focsani. Pozele sunt facute undeva la ora 16 dupa-amiaza...cand repet eram rupta de oboseala.... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
am inteles...se accepta atunci...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Mycya spune:
Carla sa va traiasca micutii crestini
fetele eu sunt trista. azi a murit bunicul sotului si nu putem ajunge la inmormantare cel mai rau e ca ma mustra constiinta ca nu si-a vazut prima stranepoata si singura pana acum ca asa de obosita eram acasa si cu capul in nori ca nu ne-am dus la el
Mami de Andra Maria 02.08.2010
racusor2010 spune:
Bianca, Dumnezeu sa il odihneasca in pace
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
eladea2005 spune:
carmen, uauuu...super masurile tale... hai ca ne faci sa te invidiem... care e regimul tau, ca nu mai stiu...asta pt cand voi avea nevoie...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
larissa_79 spune:
Deci...pentru lista:
Inaltime 1.68
Greutate inainte de sarcina 63.5
Greutate inainte de nastere 82
Greutate actuala 62.9 ( de dimineata)
Talie 76
Sold 99
Pulpa 55
As vrea sa ajung la 57 de kg. Dar in cateva luni. In seara asta am mancat f f multe prajituri cu lapte....
De miercuri insa o sa revin la pricipalele reguli Monti.
Fetele....sa ma pupati maine ca is si Gabriela...
Maine de dimineata cu mic cu mare mergem la Sfanta Biserica!
Bianca, Bunul Dumnezeu sa il odihneasca pe bunicul sotului tau cu dreptii! Puteti citi la psaltire zilele astea pentru el...ii va fi de foarte mare ajutor!
Carmen, vreau si eu talie ca a ta....candva am avut un 62
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
Roxana_Theo spune:
Buna seara si de la noi.
Am intrat si eu putin sa vad ce mai fac delfinasii. Noi am profitat de vremea frumoasa si am mers in parc. Pot spune ca nu am mai vazut niciodata asa aglomeratie in Herastrau. Pur si simplu nu aveai unde parca iar pe alei daca nu erai atent te loveai/te lovea cineva. Chiar era sa avem un mic accident. Stateam de vorba cu nise prieteni cand o domnisoara durdulie si neindemanatica urcata pe o bicicleta a scapat controlul si a cazut peste bicicleta baietelului prietenilor mei. Langa care era caruciorul unde Theo dormea linistit. Noroc ca am avut noi viteza de reactie si am tras caruciorul de acolo.
Uram si noi multa sanatate micilor crestini ai Carlei.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
CarmenAlbu spune:
Fetelor multumesc de complimente!
Regimul meu e simplu, nu mananc prajeli, sosuri, paine, paste, orez , cartofi, nu beau decat la mic dejun un suc proaspat de portocale, in rest deloc sucuri sau acidulat, fara dulciuri, alerg zilnic 15-20 minute, o sauna pe sapt si de 2 ori pe saptamana vaccum pentru celulita, eu oricum nu am ramas cu burta dupa ce am nascut dar si luasem extrem de mult in greutate cred ca pt mamicile cu un singur bb am fost campioana 24-26 kg in plus la cantarul de dinainte de nastere, pun pe seama faptului ca am stat atata in pat.
In rest manac cam orice si beau multa apa, e cel mai usor ca doar seara trebuie sa am grija sa mananc mai devreme si de obicei imi fac fie carne fie peste fie salate cu branza la gratat sau cu pui. nu e practic regim ca folosesc alimente care prin regimurile scrise sunt interzise, spre exemplu seara mananc aripioare la cuptor coapte in lapte , miere si sos de soia , piper sare, fac o salata mare si pun 5-5 aripioare deasupra ei si niste branzica si aia e cina.
Nu cred ca in alaptat nu e permis pt ca nu e regim ci un mod sanatos de a manca, nu cred ca un sos sau o sarma fara prea multe proprietati nutritive face mai mult lapte decat o mancare cu vitamine, ci cred ca apa e cheia, de asemenea nu cred ca dulcele in afara de energie aduce ceva bun. Dar eu sunt asa de pe la 15 ani, mananc sarmale si din astea o data pe an la craciun si ma doare burta si atunci, cu pastele este mai greu ca sunt experta in cel putin 20 de tipuri de paste si vreo 3 de lasagna, de risottto nici nu mai spun...
iar la fast food am mancat de vreo 3-4 ori in viata mea si mi-a fost rau de fiecare data
Carla felicitari pentru micul crestin
Se pare ca noi suntem ultimii care boteaza, va fi tocmai la anul in iunie, dar va fi un eveniment foarte frumos, oricum deja o duc la catedrala in week enduri, vrem sa botezam cum v-am mai zis in biserica unde s-au petrecut majoritatea evenimentelor majore din viata familiei sotului, eu insa inca mai insist putin pe tema asta ca sunt nehotarata, si as vrea totusi sa gasim o catedrala frumoasa la o distanta de masina de aici, dar in Romania, ca sa poata veni si bunica mea ca altfel nu poate calatori din cauza inimii!!!