Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! La mute lunite/ani sarbatoritilor mici care azi implinesc 4 lunite sa cresteti mari si sanatosi!(ca frumosi sunteti deja): Mara Madalina de ANDREEA84, Yanis Stefan de beluistef, Matei Marius de ooana De sf. Mihail si Gavrila, doresc sa urez un calduros la multi ani, sanatate multa si multa multa iubire: Mamicilor: Michelle, Gabriela (Larisa), Miha3Gina! Strumfilor: Radu Gabriel, de Tina_80 Theodor Mihai, de Roxana_Theo Radu Gabriel, de matusa77 Mihai, de Victo Denis Gabriel, de princess Matei Gabriel, de creatza11 Scuze daca am uitat pe cineva Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
LA MULTI ANI SARBATORITILOR! SA AVETI O ZI MINUNATA!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
Neata mamici, neata delfinasi!
Noi am avut un week-end cu plimbari, ca a fost frumos afara.
La multi ani si din partea mea sarbatoritilor de asi
Multumim pt urari, va invit la o felie de tort, noi sarbatorim in perioada asta mai multe evenimente: nunta, Sf Mihail si Gavril, mutarea la casuta noastra, conceperea Biencutei
Sambata cantarul mi-a aratat prefixul mult asteptat: 59.4.
Voi m-ati ambitionat!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
carla_2008 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!!!!!!!
Noi azi facem 2 ani de la casatorie!!!!si sper la cat mai multi ani frumosi!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
Mara Madalina de andreea84
Yanis Stefan de beluistef
Matei Marius de ooana
sarbatoritilor zilei, mamicilor, delfinasilor si celor din familie care poarta numele sfintilor de azi
carla, felcitari ptr increstinarea delfinasilor, imi imaginez ce era in sufletul tau sa-i vezi plangand atata timp pe amandoi... dar nu avea preotul si nici invitatii de ce sa strambe din nas, sunt bblushi mititei si nici ei n-ar fi vrut sa faca asa...
sper sa revin mai tarziu sa mai pove, sunt franta de oboseala, am avut un we mai plin decat ma asteptam, si azi-noapte am dormit doar 4 ore, in 2 reprize. dar nu din cauza isabelei, ea a fost cuminte si a papat o data, si acum inca doarme...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SFINTILOR MIHAIL SI GAVRIIL,CAT SI DELFINASILOR CE IMPLINESC O NOUA LUNAA!
Va invit la o feliuta de tort si sampanie
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
bratafel spune:
tuturor sarbatoritilor de astazi! mamici si bebei!
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
eladea2005 spune:
Denisa, felicitari pt micii crestini...sa va traiasca si sa fie sanatosi... asteptam pozicile...
Carmen, uauuuuu...ai un regim f sanatos... eu nu m-as putea tine de el...asta pt ca eu nu renunt la pastele cu sos si la paine...
in rest, si eu sunt pe sistemul ovo-lacto vegetarian, cu o mica exceptie...nu mananc carne decat piept de pui...in rest de nici un fel...
aporpo de paste, zi-mi si mie niste retete delicioase cu paste, dar nu cu peste sau fructe de mare...cu pui daca se paote...mi-ai facut o pofta...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
Multumim mult pentru toate urarile frumoase
uram si noi La Multi Ani:
sarbatoritilor de azi care implinesc 4 luni
Mara Madalina de andreea84
Yanis Stefan de beluistef
delfinasilor care poarta numele de Mihail sau Gavril
Larissei pentru ca e si Gabriela
Carla felicitari pentru mici crestini, asteptam poze
Racusoru' treceti deja la partea sport a caruciorului?
Larissa arati mortal! ...de bine, evident ...iar in costum ti-a stat farte bine...micuta ta printesa mi-a placut tare mult e foarte cocheta
Carmen nu ai fost campioana, cu riscul de a te "dezamagii" iti spun ca si eu am pus 25 kg...am retinut foarte multa apa...deci tot acolo am fost, impartim amandoua locul I
Belu imi pare tare rau ca inca nu dormiti foarte bine noaptea...noi avem 1 trezire pe la ora 2-3 si apoi dimineata la 6-7...si chiar si asa sunt zombi de somn cateodata
stau si ma gandesc cum am rezistat la inceput cu treziri la cate 2-3 ore...parca nu mai imi aduc aminte asa de bine si nu au trecut decat cateva luni...dar cred ca daca am tine minte atunci nimeni nu ar mai avea frati
Mycya Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!!!!!!! Noi azi facem 2 ani de la casatorie!!!!si sper la cat mai multi ani frumosi! Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
La Multi Ani!!!
eu nu stiu daca sa ma bucur ca nu m-am ingrasat sau sa ma supar ca nu am slabit?!
cantarul mi-a aratat sambata aceleasi 65,5 kg
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip