Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Salutare, fetele! (apar si eu o data pe an, stiu, citesc mereu, dar parca sunt in urma cu scrisul... treceti f repede pina apuc eu...)

BEBELUSI, sanatate! Da-i cu sirop din muguri de brad!

MADALINA, cunosc stresul... si eu astept sa treaca saptaminile... of, ma gindesc la saraca MADA23, noi ne vaitam de-o mina amortita, de-un nas care curge, de-o crampa si ea sta de atitea saptamini in spital... nu tu patul tau, nu tu toaleta ta... dar mai ales stresul ista, sa mai treaca o zi, si-nc-o zi...

Eu am fost la eco, bebe e bine, se prindea cu minutele de picioare... Colul insa se scurteaza enervant... Mi-a zis dr: cind e gata colul, e gata si sarcina! Foarte incurajator. Ma duc iar peste 2 saptamini (ma cheama din doua-n doua). Zic: sa stau numai in pat? Zice: nu, orice schimbare de ritm poate declansa o nastere... Ia-o usor, dar nu sta numai in pat... Sunt destul de confuza...
Faza: dr. meu e mereu decalat, deci astept minimum o juma de ora. La control si Andra lui Maruta (e gravi in vreo 20 de s). Asistenta zice incet: domnul doctor, a venit doamna Andra, sa astepte sau s-o bagam? El: sa astepte acum, toate au stat la rind... Hi, hi! si m-a bagat pe mine, ca-mi era rindul si Andra a stat si ea vreo ora (pai daca o baga in fatza faceam scandal, sunt de acord sa intre urgentele, dar doar urgentele).

In rest, binisor, nimic deosebit.

Desi am citit, mi-a scapat o veste: a scapat SHUBULINA de mycoplasma?

A, si am pus poze noi (in sfirsit, ca de cind ma someaza SHINES...)

PUP,
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am ajuns acasa
greu sa cari 66 de kile dupa tine.ooff..da atata e de cald ca am murit cu un jerseut pe mine..cate grade aveti voi prin Bucuresti?

Raportez ca ma apuc de salam de biscuiti
e usor de facut..relativ repede..e dulce..ce mai ma complic cu altceva?nu

babylikes;da o fuga pana la noi..dupa aia merg si Eu la tine cand aveti cald si soare

Tunde burtica de 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

GABI!
Super faza cu Andra
Noroc ca nu era si Maruta acolo ca nu scapai tu prima

Dr al tau parca seamana cu al meu..nici El nu stie ce vrea..imi zice repaus..da de aia poti face curatenie ,mancare...daca vrei ia vitamine..daca nu vrei nu lua...mai frate Eu-s doctoru sau El?
De ce nu zice concret?-stai in pat..nu te duce numa la buda
sarcina nu-i loz in plic..off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac burticile? M-am trezit si eu din nou, mama ce somn imi era...ce zi ciudata, desi e frumos afara noi suntem morocanoase,somnoroase,etc.Vorba lui Tunde, cred ca vremea asta e de vina.
ralu la cap sa treaca .mersi pt felicitari de capitol nou, daca e nevoie data viitoare nu uit faza cu link-ul
daria sper sa iti treaca starea asta si sa nu mai te superi pe sotior ca iese si el la o bere din cand in cand, el poate, ca nu are burtoiul tau
gabi super faza cu Andra, sa stea la coada,ce nu e tot om?! Si eu am colul scurt si mi-a zis sa am grija,si am intrebat-o exact ce am voie si ce nu am voie.De ex, mi-a zis ca pot sa spal un vas,sa calc o camasa, atata timp cat nu obosesc si sub nici o forma sa nu ridic greutati.Mi-a zis ca nu e cazul sa stau numai si numai in pat. Totul e ok, cel mai nasol este ca nu pot iesi la plimbare, decat asa 10 min si gata inapoi ! lasa ca o sa il plimb destul pe bebe

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Mi-a dat sor'mea salteaua de pat care a avut-o la bebe, e super, d'aia cu iarba de mare, e foarte tare,ma rog, si are 110cm cu 60cm.Patul pe care vreu eu sa il iau are 120 cu 60.Credeti ca e vreo prob ca e cu 10 cm mai mica? pun acolo ceva in spatiul acela, nu ?

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Carmen..nare nimik.Pui o patura infasurta acolo si gata..

Ai dreptate atata o sa ne plimbam cu carucioarele..de numa
Gata salamul de biscuiti..e bun la gust..un pik molicel..dda se intareste pana vin barbatoii
Poftesc paste cu branza..asa m-am trezit..si ma rasfat acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

carmen nu are nimic dc e un picut mai mica salteaua. oricum bb nu va ocupa tot patu. de poti sa ii pui la picioruse de ex jucarioare..care sa acopere diferenta aia. sau altceva.

Gabi eu zic nici sa stai la pat nemiscata..e groaznic. nici sa te soliciti prea tare. fa-ti treaba, dar cu multe pauze si cat mai usor. dc simti k te deranjeaza ceva, intinsa la pat pana iti revi.
hai k o sa fie bine

Tunde asa repede s-a terminat plimbarica???

eu parca as iesi, dar singura asa mi-e urat rau si nici prea departe nu ma pot duce k nu stiu cum ma voi simti. asa k nu risc.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Multumesc tunde , asa ma gandeam si eu ca se rezolva cu o paturica.
vreau si eu salam de biscuiti ! Sa stii ca nu sunt pretentioasa,poate sa fie si mai moale Fac si eu zilele astea !

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde tine=l un pic in frigider si se intareste. dc nu poti sa ii mai pui niste pesmet k se mai leaga.
asa fac mereu cand imi scapa sticla cu lapte

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

carmen nu are nimic dc e un picut mai mica salteaua. oricum bb nu va ocupa tot patu. de poti sa ii pui la picioruse de ex jucarioare..care sa acopere diferenta aia. sau altceva.

Mersi, aveti dreptate , se rezolva.

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput