Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelusi;in loc de ceapa laba sa faci te rog din ceapa alba..caci asa vroiam sa scriu

Mica daria;vezi de ce e bine sa stai la casa cu curte?sa nu te auda vecinii cand strigi la sotior..nu de altceva
Lasa ca lor le trece repede..Eu insa cand ne certam raman cu atmosfera aiurea pana seara..El vine acasa e bine mersi..a si uitat de incident

Tunde burtica de 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Carmen bravo! Ti-a iesit f bine capitolul nou.

Bebelusi incearca si cu ceai de ceapa. Sau cu sirop din muguri de brad. Trebuie sa-ti treaca cumva. Ma gandesc ca ai si tu organismul slabit de la sarcina

Florintunde cine stie de unde tot avem noi indispozitiile astea. Sper sa treaca. La mine parca o zi e bine si una rau

Madalina si eu sunt singura acasa deocamdata. Si ma enerveaza ca am observat ca curge ceva apa din centrala de mi-a udat dulapul, la baie s-a dezlipit furtunul de quveta si nu o putem folosi deocamdata si uite asa....si nu sunt vechi deloc. Nu stiu ce e azi, habar nu am ca imi vine sa urlu!

28 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ma duc la o plimbarica..
nu m-am spalat de cap ca-s frumoasa si asa..ooo yess..si daca ma spalam trebuia sa stau in casa 3 ore..sa nu racesc..
deseara numa..

Va pup...am sters si Eu din poze..

Tunde burtica de 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Fetele, trebuie sa facem ceva sa facem ziua mai frumoasa! Chiar toate sa avem stari aiurea? Nu se poate asa!
Hai sa ....mancam cate o ciocoltica sau ceva bun bun bun....
sau dc aveti propuneri in afara de plimbare (ca nu m-ar scoate nimeni nici cu tancul afara acum) le accept cu pacere. Sau sa pove de ceva super interesant si moralizator cum ar fi....

28 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

gata, am vazut filmul. A fost fain, de actiune (The A Team). Acum ma duc sa fac un dus si mai vad pe urma ce mai fac.

27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

mai devreme vorbeam cu Bobita, pentru ca incepuse sa miste prin burtica si a venit Sheba (pisica) sa vada ea care e treaba, ca nu stia cu cine vorbesc. Pana la urma s-a intins pe burta mea si Bobita a inceput sa ii care suturi. Dar dadea serios, de ma zdruncina si pe mine. Dupa ce si-a luat cateva, a plecat Sheba ... M-am amuzat teribil. Astia 2 de acum nu se inteleg. Ma gandeam ce cafteala o sa isi ia saraca Sheba peste 1-2 ani de la Bobita.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

mai devreme vorbeam cu Bobita, pentru ca incepuse sa miste prin burtica si a venit Sheba (pisica) sa vada ea care e treaba, ca nu stia cu cine vorbesc. Pana la urma s-a intins pe burta mea si Bobita a inceput sa ii care suturi. Dar dadea serios, de ma zdruncina si pe mine. Dupa ce si-a luat cateva, a plecat Sheba ... M-am amuzat teribil. Astia 2 de acum nu se inteleg. Ma gandeam ce cafteala o sa isi ia saraca Sheba peste 1-2 ani de la Bobita.

asa a facut si fi-mea cand am luat un bb in brate..o tineam p dreapta (sa nu o pun p burtica ca e destul de marisoara) lovea, p stanga lovea, o puneam intre picioare lovea...geloasa de acu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

nici bebelusii mei nu mai au stare...cred ca vor la plimbare...ii dece mami lor o ora...

lady e deja cu sotu cu masina ...prefera sa il astepte cat are el treaba in masina decat acasa....astia stiu sigur ca e cald afara...

ma aranjez si eu un pic

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumesc de sfaturi fetelor, o sa incerc. Ma duc sa stau in pat, nu am chef de nimic

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Buna dimineatza...eu m am trezit bine dispusa [pk cu chef de plimbari ...etc dar din pacate cand am tras draperiile am vazut cruntul adevar....ploua cu galeataasa ca toata energia o pun in curatenie azi... Tunde m ai bine dispus in dimineata asta cu ceapa

27 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput