Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

burticutze,

am misunat azi toaaata ziulica, a fost superb afara.
ma duc sa recuperez!!

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

am aparut si eu dupa ce am umblat toata ziua prin oras ,cand am ajuns acasa am fost invitati la o pizza la niste prieteni acasa si acum am venit acasa ,ma duc la dus si ma bag la tv ma simt asa obosita zici ca am fost la servici
dulce toate burticile

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am intrat doar sa va zic noapte buna si somn usor.
am fost un pic p afara. dar cum stau mai mult in fund,cum mabombardeaza cu suturi. dc ma plimb, numai am nimic. dar de mers cu masina..a devenit un chin asa k acu ma bag in pat sa stau intinsa, sa ii fac loc buburuzei sa se intinda in voie si ne auzim maine p la pranz
de dim vreau sa ajung si eu la slujba

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

pt incurajari, burticutze!
stiti ce ma nelamureste? ca mie nu mi-a spus dr sa stau in pat, mi-a recomandat sa nu ridic, sa nu ma obosesc, dar ca sa imi continui activitatile; am uitat sa va zic ca sangele de ieri dimineata a fost in cantitate mica (cam cat 2 monede de 5 lei pe un tampon zilnic - scuze pt detalii) si ca ieri cand am fugit la dr mi-a facut si echo... acu io zic ca daca era ceva teribil de nasol imi zicea, macar ma speria sa stau cuminte (al meu dr e foarte pro bebe). io-s o tzar in urma voastra ca nr de sapt, da' vaz ca majoritatea stati cuminti in pat, oare sa ma mai linistesc si io cu misunelile in we? simt nevoia sa recuperez o sapt de stat cu fundul pe scaun la birou - de fapt, mi se pare mai naspa sa stau pe scaun decat sa misun..

doloress, madalina mi-a spus ca placenta asta care acopera colul se poate ridica si situatia se remediaza chiar si in 2 sapt, dc stam linistite(acu' iar e relativ ce inseamna asta, vorba lui tunde - alegem noi ce vrem din ce ne zice dr); sau viceversa, se poate deteriora pe neasteptate, adica sa fim bine merci si sa apara chestia cu colul acoperit; banuiesc ca e la fel ca si in cazu cordonului ombilical infasurat in jurul gatului..

nici nu mai stiu, sa aiba DD grija de noi toate; si de bebei, normal

chiar ca o meduza m-am intins, ma duc la nani ca-s terminata de atata misunat (ca-n vremurile tineretii )

somn usor

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

am intrat sa postez si o burtica pe picasa si o multime de alte burtici 'fresh'
uof, de-abia astept sa vedem si bebeloii!
da, tre sa le facem un cont dedicat, ca va dati seama ca dc acu ne pozam asa intens burticile, dupa o sa curga cu momente numa bune de imortalizat; o sa vrem sa-i pozam si la nani, si in parc, la masa (cd or sta in scaunul lor).. poze, filmuletze, nebunie va fi!! chiar zicea al meu ca ne trebe un aparat foto mai de doamne ajuta.
gata, acu chiar la nani cu mine (iar ma trezesc tarziu maine, rusine sa-mi fie ca-i duminica)
nb!

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute - dragute!

Servim cu placere astazi un mic dejun copios:
cereale cu lapte, omleta, paine prajita cu ceai, strudele, croissante, briose, gogosi, clatite si orice va pofteste inimioara...

Ieri "am tras chiulul" pe forum. Ne-am apucat sa ne uitam la un serial de cateva zile "How I Met Your Moteher" - super film, ne place -, am facut o plimbare pana la Timisoara... si uite asa a trecut ziua fara sa apuc macar sa va salut.
Acum "recuperez" cu cititul, mai am doar capitolul asta si gata.
Revin cu comentarii.

Irina ~ 31+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza burtici ! Acum am ajuns si eu de la biserica, m-am impartasit si nu am mai putut sa stau la toata slujba.
Irina multumim pentru micul dejun ! l-am dat eu ieri ca tu ai fost in plimbari si ne-ai lasat flamande
maimutico indicat este ca macar in weekend sa stai linistita si mai mult in pat, si-asa toata sapt stai in scaunul ala la birou.Dar,daca tu te simti in stare, de ce nu?
simo nu da cafeaua nici in dimineata asta , lasa ca dau eu

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata fete, neata Irinuka - multumesc de mic dejun.
Eu dau cafeaua fierbinte, neagra sau cu lapte, capuccino sau ceai, ce poftiti -
raportez o noapte cu intrerupere (s-a trezit un amic sa ma sune la 00 sa ma intrebe ce mai fac ) . Apoi am visat urat si m-am trezit transpirata toata.
Acum am mai citit si pe la ,,ursulete'' si e mai bine . Ce de nasteri....
Va doresc o duminica placuta si nu inghetata ca aici.
fetele care nu se simt chiar bine.

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

am intrat sa postez si o burtica pe picasa si o multime de alte burtici 'fresh'

Ce burta micuta si frumoasa ai .Arati foarte bine,te mentii

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!
Multumesc de mic dejun, Irina!

Am vb si eu cu dr de prenatal...Mi-a zis ca de drept ar trebui sa intru pe 20 dec, dar sa vin pe 10 dec sa-mi dea un CM si apoi direct in prenatal. Abia astept, mai am de impins o luna si gata. Ma bucur ca la serv s-au mai linistit treburile si parca esti pe alta lume.

Bebelina mea misca, face jogging, flotari, trage la aparate...uneori chiar parca scrijeleste cu manutele sa iasa prin piele. E f matinala, cand suna ceasul lui tati e si ea drepti de parca ar suna ptr ea!
sotul meu doreste schimbare de nume din Alexandra in Ecaterina...Eu, una, nu prea vreau ptr ca mie nu-mi plac numele rusesti...El insista ca e o sfanta si e nume frumos...Nu stiu..i-am spus ca ne hotaram atunci inainte de nastere si gata. Stiu ca mana soacra-mii aici, ca ea a vociferat ceva de genul"toti prostii din bloc le-au pus numele asta la fete".Dar parearea ei conteaza ptr mine exact cat o ceapa degerata. Pana la urma EU hotarasc cum o va chema!

Multumesc lui DD ca sunt bine, nu ma plang de nimic. Si, in ciuda faptului ca la monetar sunt minus si nu-mi pot lua absolut nimic (umblu cu sg rochita), am un moral super: sunt cea mai frumoasa, imi vine sa cant, sa ascult muzica...Si chiar am inflorit: am un par frumos, cu fir aspru, stralucitor, pielea frumoasa desi nu ma dau cu nimic, nu am vergeturi nicaieri, nu mi se umfla picioarele, nu amortesc, nik. Gust din maternitate din plin! Ceea ce va doresc si voua!

cam atat ptr azi...ma duc la cafeluta cu lapte si frisca

Pupici si o zi superba ( ca la BT e soare si cald si frumos)!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 24+

Mergi la inceput