Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 9
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Ancutz, iote aici un link cu chestii crosetate Hello Kitty. Poate te ambitionezi si ii crosetezi si tu o pisicuta sa o cosi pe vro hainuta de-a Sabinei Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Atelierul meu |
fata, tu razi de mine? ma uit la alea ca la avioane...nu am pus croset in mana in viata mea... de unde atata talent?
hai ca sunt buna si te las pe tine sa incerci prima
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
laurairina13 spune:
Hellooooo, anyone here??se vede treaba ca e super frumos afara de nu a mai intrat nimeni pe aici
Ancutz, las ca iti fac io in ciuda in una din zilele astea
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu
lili_a spune:
Hello hello gagici, multumim inca o data de urari
Dragos
Nu ma invrednicesc inca sa pun poze ca sint pe fuga spre o petrecere bebeluseasca
Scurt cra-cra aniversar: de la 1 an fara o zi Lila merge singurica + extenuata dupa bairamul de ieri, a dormit toata noaptea, simt ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior
Smara uite de aici am preluat retetele de tort: http://www.homemade-baby-food-recipes.com/healthy-first-birthday-cake-recipes.html Reteta nr 2 (aia cu morcovi) e foarte buna, nr. 3 cu banane nu e cine stie ce, neavind nimic afinator nu iese blatul pufos. E pe acolo si un link catre creme, tot vreo 3 variante. O sa pun si poze cu amindoua felurile pe care le-am executat.
Noi am taiat parul Lilei ca demult ma enerva suvita aia de Hitler care ii cadea pe frunte, de ales de pe tava inca nu ca era multa lume si n-am avut chef, imi propun sa-i punem eu cu tac-so o tava in fata cu pensula, muzicuta, rola de film si alte d-astea dar deocamdata n-am avut vreme.
licurici vaaaai saraca rechinasa chliutza, te anunt ca ai tuns fata degeaba ca cica nu ajuta la indesirea parului, e doar un mit
Monis nu e mai simplu sa-i scurtezi suvitele lungi din foarfeca, ca sa nu-l stresezi cu masina de tuns? Ce face tati de Santiago, se scarpina? Of
Many ce complimenturi mi-ai facut, m-am topit, mai iti fac 10 torturi daca imi zici asa frumos
Gata, ma duc, iertare ca nu apuc sa raspund tuturor dar sinteti cu toatele in gindurile mele
lylyana.ion spune:
sa zic si eu doo vorbe
LA MULTI ANI DRAGOS !!!
luniversatilor pt ultima data Matteo si Andrei
Licurici, sper sa iasa perisorul rechinasei asa cum iti doresti. pup micuta cheliuta
Ancutzic, ai vazut ca a iesit petrecerea faina si tortul fu bun?
Ralu, felicitationi pt escapada!
Lili, felicitari pt mergareata si noapte fara treziri!
Miany, sper sa treaca repede tusea lui David
Alexul incepe sa-si revina, sa respire putin mai bine, inca mai haraie, suntem iar pe aerosoli la 6 ore , pe care nu ii suporta deloc , tantum verde, ophtamesone N si vit C, si speram sa nu mai vizitam spitalul ala!!!!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
dana n. spune:
Buna seara!
Dragos
eu sunt in butoi pana la gat. David este racit tare. Noaptea s-a trezit cu o tuse urata (ii dau sirop prospan), nasucul ii curge si este infundat iar astazi mi-a facut si febra. Eu am o stare...
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
many_bani spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion sa zic si eu doo vorbe LA MULTI ANI DRAGOS !!! luniversatilor pt ultima data Matteo si Andrei Licurici, sper sa iasa perisorul rechinasei asa cum iti doresti. pup micuta cheliuta Ancutzic, ai vazut ca a iesit petrecerea faina si tortul fu bun? Ralu, felicitationi pt escapada! Lili, felicitari pt mergareata si noapte fara treziri! Miany, sper sa treaca repede tusea lui David Alexul incepe sa-si revina, sa respire putin mai bine, inca mai haraie, suntem iar pe aerosoli la 6 ore , pe care nu ii suporta deloc , tantum verde, ophtamesone N si vit C, si speram sa nu mai vizitam spitalul ala!!!! Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Si noi speram sa nu mai vizitati spitalul si sa fie cat mai repede bine Alex
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
citat din mesajul lui dana n. Buna seara! Dragos eu sunt in butoi pana la gat. David este racit tare. Noaptea s-a trezit cu o tuse urata (ii dau sirop prospan), nasucul ii curge si este infundat iar astazi mi-a facut si febra. Eu am o stare... ------------------------ www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2 Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
Hai afara iute, David are nevoie de tine. Of Doamne si voi bolnaviori?
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Dana, fruntea sus, poate scapati mai repede ca data trecuta si o fi doar o simpla raceala.
Vad ca in germanica amandoi puii, si David, si Giulia sunt raciti
Tinonino, am cautat pozicile tale dar nu le-am gasit..
edit:le-am vazut, ce mare a crescut puiul!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu