Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 20
lumi_calin spune:
la multi ani Nicholas James
sa cresti mare,sanatos si norocos si parintii sa se bucure de tine.
la multe lunite Pinky
laura - andreea spune:
Buna dimineata fetelor, stati deoparte ca sunt contagioasa
La Multi Anisori, scump Bubu/Renus/Remus, sa fii sanatos, dormicios si sa-ti aduca barza cea buna un fratior sau o fratioara!
Dana, super ca e doar o viroza(daca pot spune super). Ar fi fost culmea sa fie inca o bacterie. Noi suntem cu muci curgatori, tuse sporadica si in rest cam atat. De dormit a dormit beton(a dormit ieri dupa-amiaza trei ore) si de mancat si mai bine. Doamne ajuta!
Ca sa trec la altceva: Flavours, ai putea sa-mi spui te rog daca tu suplimentezi carenta aia de B din laptele de capra sau consideri ca se acopera din iaurturi, branza si restul alimentelor? Lapte de capra se gaseste de la firma Andechser si vand si in Romania(pe cutie scrie si in romaneste), acu ramane sa aflati voi la ce magazine. Este varianta UHT insa din ce am citit este la fel de bun ca si cel pasteurizat la temperaturi mai mici. De asemenea, tu il dai indoit cu apa?
poze
laura - andreea spune:
Licurici, iti vazui atelierul si nu pot spune decat bravissima, ai talent cu carul! Si ca sa nu crezi ca zic doar asa, ma duc zilele astea sa-i cumpar lui fii-mea o papusica tricotata (adica acelasi stil ca ratusca aia atarnata) si o pozez. Costa in jur de 50-60 euro depinde de marime. Mie mi se par deosebite asa ca fa ceva cu ele, fa-ti si tu un blog ceva, prezinta-le, baga niste preturi si vei vedea. Ma vei avea de clienta sigur pentru ca efectiv m-am saturat de plastice facute in China pt care s-au platit cativa euro si vandute aici de zece ori mai mult. Sa stii ca si in romania sunt multi oameni care gandesc la fel ca mine, din fericire nu toti oamenii sunt aia de pe la TV sau din ziare.
poze