Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 15
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou HELPPPP!!! nu gasesc ulei de bb fara chimicale..a folosit cineva ulei de masline???? |
am folosit mult timp ulei de masline, jojoba, migdale
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui douradoudou andre l-ai folosit asa simplu???citisem pe undeva ca se poate pune vit A inauntru ..il foloseai in fiecare zi? si pe fatza???plzzzzzzzz details |
raluci_b spune:
Shtephy draga mia, am dat lui bubu enterol si linex baby pt flora si mancare mai de regim, adik toate fructele coapte/aburite, orez, morcov, tot mai putin cartof normal mazare varza conopida, pupam iustinu sa treaca repede
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
hai cu bb2
douradoudou spune:
merci girls pt raspunsuri
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Ramonika simina - gata, a divortat Maya de Renus? |
Nu m-am inteles cu cuscru.....a ales alta gagicuta pt fiesu
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Nu m-am inteles cu cuscru.....a ales alta gagicuta pt fiesu |
stati ma ca nu am cerut pe nimeni, facem lista si apoi cerem fata
hai cu bb2
raluci_b spune:
acum un an pe vremea asta
hai cu bb2
grigore_tina spune:
Reusesc sa scriu si eu 2 vorbe,in sfarsit.Fi-miu doarme in masina si tac-su il pazeste.
Geo e mai bine.A inceput sa tuseasca si sa fie mucios dar nu mai face febra.Azi am cumparat si eu Stodal.Stupid me!!!nu v-am intrebat ce e Stodalul si am primit sirop Eurespal de care fi-miu varsa.Azi am fost la farmacie imi arata Stodalul imi spun fetele ca nu stiu daca se da la micuti de 11 luni.L-am cumparat sper sa il suporte Geo.De 3 zile mananca normal spre bucuria mea.Inca plange cand ii dam antibioticul dar macar e mai vesel,se joaca,danseaza,vorbeste si papa.
Acum trebuie sa urez si eu La multi ani! cu intarziere pentru gemenasii Emil si Dragos,pentru iubirea lui Feiricel Maris si pentru pisicul cel mic al lui Mitzi.Sa fiti fericiti alaturi de toti cei dragi si sa aduceti un strop de lumina in inima parintilor cu fiecare aniversare.
La multi ani! si tie Dragos de Alinush.Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata.
Si,in sfarsit,la multi ani sarbatoritului de azi:Remus.Sa fii la fel de dragutz si de nebunic ca pana acum si sa primeste in fiecare zi ,in dar, inima mamei tale.
La multi ani si sarbatoritilor de azi,de SF.Mihail si Gavril.Lavi sper sa fiti bine si tu si bebe.Te intelegem ca iti e dor de Rares dar e pe maini bune cu mami tau.
Ramonika cred ca tu aratai rochitza aia "simpatica".Poate ca sunt persoane care ar intra in ea,dar nu cred ca ne incanta pe niciuna o asemenea tinuta.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui raluci_b acum un an pe vremea asta un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
LA MULTI ANI REMUS!!!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
grigore_tina spune:
Lyly ma bucur ca sunteti mai bine.Sper sa isi revina Alex rapid.
Meniul de ieri:
-dimi:nectarina+1 lg 7 cereale Milupa bio
-la 12.30:supa de pui cu galuste
-la 17.00 :orez cu morcov si piept de pui
-la 20.00 :iaurt cu 2 lg 7 cereale Milupa bio.
Meniu de azi:
-dimi:-mar cu cereale
-la 14.20: ciorbitza de legume + o felie subtire de mar
-acum doarme:probabil la 18.30 va manca un sfert banana+ iaurt + 2 lg cereale.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)