Prietene la bine si la greu - 73

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Remus
Dragos
Onomastica placuta Mihaililor si Gavrililor!
Sa cresteti mari si sanatosi, voiosi si luminosi! Mamicilor, sa va traiasca!
Am sarbatorit si noi Pisoiul, a primit cadouri multe si frumoase, i-a taiat nasul si 1 cm de motz si ca sa fie balciul complet i-am intins si o tava cu obiecte si spre bucuria Motanului primul obiect ales a fost farul de bicicleta = cat eye A mai ales o scoica si o lingura de lemn. Am concluzionat ca o sa fie bucatar pe o hidrobicicleta.
Ieri am fost la o sedinta foto aniversara si in trendul forumului, Motanul a tuns Pisoiul ca avea bretonul in ochi si se tot tragea de par. Ni se pare la fel de frumos
Stephy cand a avut Pisoiul enterocolita noua ne-a recomandat asa: orez cu morcov fiert (puteam si carne, dar nu obligatoriu), mar copt, daca mananca cereale, neaparat fara lapte inclus, orice necesita lapte praf si ii dai sa fie cu lapte fara lactoza, mi-a spus clar sa-l alaptez cat vrea si cum vrea si ne-a mai recomandat solutie Hipp ORS. Noua nu ne-a recomandat nici un medicament si a avut cam 6 scaune/24h, doar antitermice pentru febra (avea 39.5). Probabil stii, dar daca vomita sa nu-l hidratezi imediat, il lasi cam 30 min si apoi incerci sa-i dai apa sau san sau solutii de rehidratare ca ei pierd foarte usor mineralele acum. o sa treaca, o sa vezi!
Dozz, felicitari pentru achizitiile Anei! Despre steamer, eu am asa (modelul mai vechi) cu mentiunea ca are bucati si din PP si din PC. Poate asta nou e doar din PP
Lavinia si sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Multumesc mult Cristina si Mitzi
Am trecut o data cu Stefi printr-o enterocolita si stiu ca m-a salvat sanul ca altceva nu vroia sa manance si rar accepta o lingurita de apa . Sarurile de rehidratare stiu ca nu prea sunt acceptate de copii.
Parca citisem pe aici ceva de niste probiotice .

I-am copt mar lui Iustin dar nu l-a vrut . Sta la tzitzi ,e mai buna .E destul de bine ,vesel ,a mai facut un kk molicel . Sper sa fie ceva usor ca ma gandesc ca a luat de la mine si a primit probabil ceva anticorpi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Multumesc mult Cristina si Mitzi
Am trecut o data cu Stefi printr-o enterocolita si stiu ca m-a salvat sanul ca altceva nu vroia sa manance si rar accepta o lingurita de apa . Sarurile de rehidratare stiu ca nu prea sunt acceptate de copii.

I-am copt mar lui Iustin dar nu l-a vrut . Sta la tzitzi ,e mai buna .E destul de bine ,vesel ,a mai facut un kk molicel . Sper sa fie ceva usor ca ma gandesc ca a luat de la mine si a primit probabil ceva anticorpi .

Biotics baby. astea ajuta ptr.kaka,dar ptr.varsaturi nu stiu ce sa iti zic. Sanatate lui Iustinut.

Mergi la inceput

La multi ani Remus!!!!Sa cresti mare, sanatos si norocos.

Mergi la inceput

din cauza de stare deplorabila am ratat o gramada de aniversari.Rusinica mie.
La multi ani!!!!
Rares-Mihai
Dragos Mihai & Emil Gabriel
Maria
Tudor Radu
Dragos Andrei
si La multi ani Many Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Vladut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

La multi ani pt BUBU. sA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS.

Dozz ai pup iu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Da, de asta uitasem un plic de biotics baby/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

HELPPPP!!! nu gasesc ulei de bb fara chimicale..a folosit cineva ulei de masline????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou
HELPPPP!!! nu gasesc ulei de bb fara chimicale..a folosit cineva ulei de masline????
Doar de migdale, mami de printesa razboinica Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

andre l-ai folosit asa simplu???citisem pe undeva ca se poate pune vit A inauntru ..il foloseai in fiecare zi? si pe fatza???plzzzzzzzz details

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput