Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 13
shtephy spune:
Ramonika uite reteta de biscuiti
Biscuiti ca la mama lu' Capisoana acasa
- O jumate de kg faina integrala (ecologica)
- o jumatate de banana (ar merge chiar una intreaga nu foarte mare)
- 2 mere medii coapte
- suc de struguri de la un ciorchine mediu
- un sfert pachet unt (insa recomandarea este sa puneti o jumatate de pachet pt fragezime)
- o jumatate de lingurita bicarbonat
- scortisoara
Din cantitatea asta ies 2 tavi (aprox 40 biscuiti)
Ar trebui sa iasa un aluat cu consistenta medie, astfel incat sa puteti intinde aluatul.
Intindeti foaia si taiati cu paharul sau cu rozeta (insa cu rozeta ies varfurile mai arse si mai zimtate, se pot rani la gingii,etc).
Mama personala a facut unii simpli si unii umpluti cu gem de prune fara zahar, facut de ea.
Suprapuneti doua discuri si apasati usor pe margini si intre un vf de lingurita gem sau, ma gandeam eu, o feliuta de banana, un motz de pasta de mar copt.
Astia umpluti s-au pastrat mai bine, nu s-au intarit, avand ceva umed intre.
Sa ii puneti in cutii bine inchise, pungi, etc, neavand foarte multa grasime, nu isi pastreaza fragezimea mult timp.
Sa-i mamance fulgulosimea cu placere dar si cu masura
Bagati, mama, spanac si peste, ca-s mai bune
I-am facut si eu ,sunt .Mersic de reteta Coque
Dozz spune:
Imi pare tare rau sa aud asa vesti de la Lavinia. Ce spun doctorii? Cat timp ar trebui sa stai in spital? Multa putere iti doresc!
Lidia, bafta la sustinerea tezei! Tare mult mai esti pusa la incercare, deseori ma gandesc la tine, numai ganduri bune iti transmit.
Ma bucur ca postati multe retete de tort, sa am de unde ma inspira la momentul potrivit. Desi tare cred ca voi presta tortul a-la Monis, singurul de pana acum care e compatibil cu talentul meu in ale gatitului.
Despre noi, intr-adevar, am avut we de cra-cra: vineri primii pasi 4*4, iar sambata prima ridicare in picioare in patut. Am fost multumita foarte ca le-am vazut live pe amandoua.
Trebuie sa fac cumva sa mai vin si eu cu informatii utile pe forum, ca in ultimele saptamani cam slabut am performat...
shtephy spune:
Fetele care ati avut bebeii bolnaviori cu burtica ,poate imi spuneti si mie ce le-ati dat pt diaree si voma .In clipa asta nu-mi vine in cap decat enterol si motilium .A avut Iustinut azinoapte un episod de voma ,pana acum nu s-a repetat dar cine stie ...Asta pe langa cele 2 scaune mai moi de ieri .
Ramonika spune:
shtephy - multumesc de reteta multa sanatate lui Iustinutz. nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Lavi - sper sa fie bine cu sarcina
simina - gata, a divortat Maya de Renus?
cautand p enet, uitati ce www.okazii.ro/catalog/39486641/rochita-mini-de-seara-sau-club-neagra-lucioasa-pvc-clubwear.html#galerie" target="_blank">rochie am gasit. ati purta asa ceva? cine mai are silueta buna pt. asa rochie?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Andrecluj spune:
LA MULTI ANI, BUBU DRAG, SIMPATIC, DULCE SI DESTEPT Iti doresc sa fii fericit, sanatos, sa cresti in multa dragoste!Draga Ralu Sa te bucuri de el o vesnicie!La multi ani Gabriele, Mihaele, Gabriei si Mihai! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 LumiR, sa stii ca si mucosii se stramba mereu la prima lingura de mancare, fie acra, fie dulce, dar cum deschid gura la urmatoarele, inseamna ca-i ok. |
LA fel face si Pinky. Se stramba si se uita asa de urat la mine, ca zici ca-i dau otrava. Daca ii place, deschide gurita mare-mare. Daca nu-i place zice ne-ne-ne-ne... pana ma simt eu sa-i iau lingurita din fata ochilor.
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
citat din mesajul lui Ramonika cautand p enet, uitati ce www.okazii.ro/catalog/39486641/rochita-mini-de-seara-sau-club-neagra-lucioasa-pvc-clubwear.html#galerie" target="_blank">rochie am gasit. ati purta asa ceva? cine mai are silueta buna pt. asa rochie? |
Ce frumos m-as reversa eu din ea. SI pe stanga si pe dreapta.
Dana, mama lu' Pinky
miany75 spune:
hello,fete dragi!!
LA MULTI ANI BUBU DE MAMI RALUCI!! SA FII SANATOS,MEREU PLIN DE VIATA SI SA LE OFERI PARINTILOR TAI NUMAI MOTIVE DE BUCURIE,IAR MAMICII TALE II DORESC SA I SE IMPLINEASCA DORINTA DE A-TI OFERI UN PARTENER DE JOACA!!!
LAVI multa sanatate si putere!!!suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine si de minunea din burtica!!
cristina_boc spune:
Salutare fulgusori,
La noi ploua si e tare urat afara. Asa ca doar prin casa, si cum e si sarbatoare lenevim putin. (Mai sunt si socrii pe la mine asa ca are cine sa-l oboseasca pe Andrei).
Ma semnez si eu mesajului frumos facut de Licurici pentru sarbatoritii de azi.(daca ma lasa, bineinteles)
citat din mesajul lui shtephy Fetele care ati avut bebeii bolnaviori cu burtica ,poate imi spuneti si mie ce le-ati dat pt diaree si voma .In clipa asta nu-mi vine in cap decat enterol si motilium .A avut Iustinut azinoapte un episod de voma ,pana acum nu s-a repetat dar cine stie ...Asta pe langa cele 2 scaune mai moi de ieri . |
Io ma inscriu aici: Eu i-am dat asa, la sfatul pediatrei: 3 picaturi de Metoclopramid, Hidrasec (pe care Andrei nu l-a vrut) si ceai de menta. Dupa ce a varsat sa nu-i dai nimic jumate de ora . Si dupa aceea sa incepi cu cantitati mici, de preferat ceai si nu lapte. Andrei a scapat doar cu o tura de varsaturi si cateva scaune moi. Sper sa nu aveti nevoie de aceste sfaturi .
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE