Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 12
laurairina13 spune:
intreba careva de madame le Broscutz, e cufundata in munci la greu, cateodat si pana pe la 3-4 dupaamiaza, nu pana la 12 cum era initial stabilit, abia are timp de Iulia si restu treburilor.
Da' mi-a facut o mare surpriza si ne-a facut o vizita in barlogul nou de ziua rechinasei si ne-a cadorisit
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu
Ramonika spune:
LA MULTI ANI REMUS
LA MULTI ANI MIHAI, MIHAELE
LA MULTI ANI GABRIELI, GABRIELE
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Ramonika spune:
licurici - cum "careva" bre? eu intrebam de broscutz... ma bucur ca e bine, dar imi pare rau ca nu prea mai poate intra, mi-e dor de postarile ei.
care mai scrie o data ratzeptul de biscuitzi de la coque?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
raluci_b spune:
Fetele, multumim de urari va las niste pateuri si suc de porto, revin mai tarziu ca ma alearga cineva
La multi ani sarbatoritilor de Sf Mihail si Gavril
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat in weekend din cauza motz dezmotz
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
many_bani spune:
LA MULTI ANI PITICILOR, MAMICILOR SI TATICILOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME.
mami de Vlad (29.10.2009)
simina_kin spune:
La Multi Ani Remusica, fost ginerica!!!!!!!Ralu , sa va traiasca bubulicu, sa fie sanatos!!!Si sa dea Domnul sa vina si bb2 repede!!!
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dana n. spune:
Remus, sa cresti mare si sanatos!
celor ce isi serbeaza ziua numelui!
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
shtephy spune:
La Multi Ani Bubu- Remus!!! Sa cresti mare ,voinic ,puternic ,sanatos si fericit !
si pt Matei si Laura
La multi ani celor ce-si sarbatoresc ziua de nume !