Mamici si gravi de gemeni- felicitari sugubina(52)
Raspunsuri - Pagina 4
ariadna33 spune:
gabitza, lumi, infanrix ipv am facut acum, ROR cred ca nu-l facem, oricum daca ma razgandesc cumva peste o luna pot sa-l fac. dar eu prefer sa nu-l fac si sa fac prevenar.
manumanu, lumi, multumesc pentru sfaturile legate de decalotare. o sa mai astept putin.
imediat pun si datele sugubinei pe prima pagina! pfiiii si ce nume frumoase a ales pentru pufice!!!!!
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina hola fetele. So e real pe 6nov au sosit la 35s 3z Puficele: Mara Diana-3.2kg si Ilinca Miruna 2kg. Recuperarea in ziua dupa ceza a fost greoae,da nuaptea mi-am facut coraj singura si m-am dat jos din pat in ciuda durerii. Iar de duminik la pranz m-am mutat la rezerva de 2paturi cu ele lg mine. Prima noapte cu ele iar a fost grea,nu am dormit ,le dadeam colostru si o asistenta le-a dat cu seringa putin lapte. Iar ieri la pranz A VENIT LAPTELE fara furii sau dureri. Sug puficele la greu,dupa se patucinizeaza 3h neintoarse. Viata e frumuasa,va pupez. sugubina 35+ cu Puficele |
felicitari
+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
yarrina spune:
Sugubino A papat Mara si mancarea Ilincai in burtica. Ai sa vezi ce repede recupereaza...o s-o si intreaca...de nervi asa..na!
fericita!! 35+ si
ariadna33 spune:
LA MULTI ANI Mihai si Gabriel! Sa-ti traiasca baietii, elsels si sa va aduca numai bucurii!
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui manumanu ARIADNA, Cate kg are Dragos? Nici noi nu suntem foarte grasi, mai ales Anastasia e silfida tare... Raducu cred ca a depasit deja 13 kg, ii mai cantaresc eu peste 2 saptamani, cand fac 2 ani. Ea avea 11 si ceva, dar tare mi-e teama ca a mai slabit putin in perioada asta, ca-i dau caninii si lipseste pofta de mancare mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
acum m-am uitat pe biletele, ca mi se stersese complet: Dragos 8430 si Emi 9500. Mai ai cumva notata greutatea Anastasiei si a lui Raducu la 1 anisor?
multumim!
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui luminita2008 la fel, si hunii sunt silfizi, extrem de slabi, au 12kg, respectiv 11,7kg la 2 ani. dar au un tonus bun, mananca de regula f bine, si dr zice ca nu sunt motive de ingrijorare. daca-mi seamana, nu ma mir... Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
pai si la noi la fel, Dragos seamana atat mie cat si sotului, amandoi am fost niste copii sfrijiti Emi nu stiu cui seamana
multumim!
manumanu spune:
ARIADNA, la 1 an, Anastasia avea putin peste 8 kg (8020g), iar Radu 9550 g. Ea era pe curba de jos a graficului de fete, el pe la mijloc la baieti. Acum nu mai stiu cum sunt fata de graficul de 2 ani, dar stiu ca cele mai multe fetite de varsta lor au in jur de 11 kg si ceva.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
andreiutasg spune:
SUGUBINA, sa va traiasca fetele si sa fie sanatoase
+35
MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie[/i]
elenacatalin spune:
Sugubina sa iti traisca fetele si sa te bucuri de ele :)!
Andreiuta tu cum esti?
Eu de vreo 2 zile ma simt foarte bine :) si dorm foarte bine:), cred k ma lasa piticii sa capat forte :D.
elena +34
luminita2008 spune:
Mihai si Gabriel pui de elsels!
Multa sanatate si bucurii!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"