Mamici si gravi de gemeni- felicitari sugubina(52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ramo- sorry, dar sunt pe aceeasi lungime de unda cu ariadna.eu am avut prima replica in cap, cand am citit mesajul tau :"un pic cam multi? "
vrei 2 bebici nu 3? sau vrei doar 1?
si esti pregatita sa-ti asumi riscul sa-i pierzi pe toti? sorry, dar mie mi se pare .. sa alegi tu, cati sa moara cati sa stea?!D-zeu ti i-a dat pe toti laolalta, el iti poate lua unul, sau 2.exista sarcini oprite in evolutie, avorturi spontane, pe care noi nu le putem controla, impiedica..dar sa decidem noi, mi se pare prea mult..adaug, ca nu sunt o tipa prea bisericoasa, dar cred ca anumite lucruri sunt mai presus de noieu am avut extrauterina, avort si sarcina oprita in evolutie..am bocit de mi-a iesit pe nas, ma rugam inainte de culcare, in metrou, pe strada, noaptea la 4 pe geamul de la bucatarie , sa-mi dea si mie Dzeu macar un copil in viata asta.eu am pus 3 embrioni, si s-au prins 2. dar pe masa, pe ultima suta de metri, imi intrebam dr. dc n-as putea pune 4..imi doream copii, si dc se prindeau toti 4, i-as fi tinut pe toti ( situatia financiara nu este roz, si nici stabila ).. dar asta e povestea mea.
in acelasi timp, cred, ca si tu , facand inseminari- eu am facut 7, ai plans si te-ai rugat.iar acum ce sa faci, sa schimbi ruga? sa zici, doamne eu te-am rugat, dar tu mi-ai dat prea multi? acum mai ia-mi unul, sau 2, si restul care ramane sa fie bine , sanatosi?
cred ca iti e tare greu, dar treb sa iei in calcul si varianta asta, nu? sa-i pastrezi pe toti.

21 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

multumesc de primire!

sugubina, am stat la terapie pt ce erau mici si au fct si icterul ala fiziologic, care la prematuri dureaza mai mult. nu au fost intubati, nici aspirati etc. dar bine ca ama ajuns acasa.

spuneam ca le e mai usor cu baia mamelor care dau biberon pt ca in timp ce speli copilul nr 2, cineva da biberon copilului nr 1, pe cand daca ii hranesti la san, operatiunile sunt mult mai durabile ca timp. eu am decis ca spal alternativ copiii cap-degete, iar cel care nu face baita completa face baie la fundulet in timpul zilei. ce sa facem, noi suntem mititei si nu se incumeta tati sa le faca baie. dupa 4 kg. iar mama mea nu mai e ca sa ma ajute.

va pup

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Sa va traiasca Ioachim si Ana, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Ce nume inetersante ati ales, numele Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, atat de invocati de catre cuplurile cu probleme de fertilitate, am acatistul si acum in agenda care o port cu mine peste tot, il citeam si ma rugam mereu...
Adi, stai linistita ca vor creste si daca-i alaptezi vor recupera foarte repede!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Atassa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33
[


la sarcina gemelara beta la sapt 5 si 3 zile trebuia sa ai aprox valoarea de 7200 deci aproape de valoarea care ti-a iesit tie, daca unul din embrioni a incetat din evolutie este foarte probabil ca sacul sa fie apaltizat. Mergi la un ecografist specializat pe sarcini, cum e Iosup si o sa-ti spuna daca e in regula sau nu. La 6 sapt si 3-4 zile trebuie sa aiba activitate cardiaca.
la sarcinile molare valoarea beta creste aberant, iti iesea ceva imens la varsta aceea de sarcina, eu inlcin sa cred ca este gemelara dar unul s-a oprit, sau cine stie poate s-a implantat mai traziu, cum a fost la mine, prima eco la 5 sapt s-a vazut doar un saculet, abia la 5+4 s-au vazut amandoi saculetii cu embrioni inauntru si la 6 sapt unul avea activitate cardiaca si la 6+4 aveau amandoi activitate cardiaca. la mine unul s-a implantat mai traziu cu o zi decat celalalt.

[/quote]

Se poate sa ai dreptate...la 5+ 1 parea saculetul cu probleme neregulat, iar a doua zi aplatizat spre colul cervical (probabil se pregateste sa plece:() Mi-asd dori tare sa ramana amandoi snatosi dar acuma sper ca macar unul sa fie...tot incerc sa ma incurajez sa=mi zic ca e prea mica sarcina ca sa se vada exact...si sper ca sarcina molara sa-mi iasa de tot din cap. Vineri repet si beta-HCG-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Doamne-ajuta sa fii o mamica de gemeni, Atassa! asa m-am rugat si eu intre cele 2 ecografii... molara sa-ti iasa de tot din minte ca nu este nici pe departe! Eu te astept cu DPN-ul sa te trec pe lista, da?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ramo, e cu risc embrioreductia. Gandeste-te bine cum e mai bine pt voi.
Atassa, si la mine la inceputul sarcinii un sac era deformat, dar la urmatoare eco totul a fost ok. Poate si la voi e doar o deformare in formare .

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adishor_1975 spune:

Moniland, multumesc, voi studia patuturile de la Ikea si caruciorul Mothercare. Ai comandat pe net acest carucior? pe langa pret 400$ ai mai platiti si alte taxe? Multumesc

Mirela, principalul motiv pentru care ne-am decis ca nasterea sa fie la Medlife este dr. Albu.. Vom face un efort financiar (2000 euro nastere - sarcina gemelara) sa raman cu acest doctor pana la capat. Ii datorez sarcina, sustinerea ei, suportul moral. A fost atat de corect si grijuliu, incat nu am conceput sa schimb doctorul acum, pe final. Am reusit sa gasesc si banii necesari, deci raman la Medlife.
(iar dupa episodul Giulesti ...)
Unde vei naste pana la urma? ai gasit doctor bun?

Sanatate si multa grija,
Adishor + 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adishor_1975 spune:

Ramo,

nu ar fi bine sa mai ceri inca o opinie? de la un alt medic specialist in tratamente de fertilitate.

conteaza totusi de ce ti-a spus medicul tau ca nu este bine sa pastrezi 3 embrioni. asa, din principiu sau are argumente obiective legate de sanatatea ta?
eu stiu ca se fac niste evaluari ale gravidei si apoi se recoamnada sau nu embrioreductia: daca bazinul este suficient de incapator, inaltimea/greutatea, probleme cu inima etc. etc.

decizia 'gemeni sau tripleti' poate nu este de fapt la tine... un medic bun iti poate spune ce sanse sunt sa duci o sarcina cu tripleti

exista clinici pentru asa ceva, eu am auzit de una in Israel, costa 1000 euro (+ avionul), medicul meu este in legatura cu ei, a facut chiar o specializare acolo.

dar mai consulta si al doilea medic.

am o cunostinta in Arad care a facut tripleti, absolut spontan, a dus bine-mersi sarcina, acum copiii au 3 ani 2 baieti si o fetita. vrei sa te pun in legatura cu ea? sa schimbati impresii despre tripleti?

iti tin pumnii, Adishor + 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ramo ai grija la ce doctor faci embrioreductia, este o interventie destul de delicata si nu stiu cat de specialisti sunt doctorii din Romania.
Nu vreau sa fiu rea dar, din punctul meu de vedere, Romania nu are adevarati specialisti in infertilitate, nu am auzit decat de doi doctori "mari si lati" care ar fi specialisti in rest se invata unu pe altu ca la ucenicie. Nu dati cu rosii e doar pararea mea.

Mie doctorita a vrut sa-mi puna doar un blastocist, asa mi-a si scris in dosar dar eu in disperarea mea am vrut doi. Noroc ca nu a fost ea la transfer si m-am rugat de celalalt doctor sa-mi puna doi, mai aveam putin si plangeam pe masa de transfer. Ne-au intrebat de mai multe ori daca suntem siguri.

Am vazut aici multe cazuri de sarcini cu tripleti care au decurs foarte bine, copii s-au nascut fiecare cu cate 2kg si ceva, deci se poate.
Sa-ti dea Domnu putere si intelepciune sa iei decizia cea mai buna pentru tine si puii tai.

Eu stiu doar ca n-as avea putere sa aleg .......


http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adishor o sa nasc la Filantropia cu dr Varlas.

voi ati facut culturi de col si alte din aste in sapt 32??????
mi se par inutile atata timp cat nu nasc normal
tare mi e ca ma zgarma pe acolo si se intampla ceva nasol


+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput