Licurici de ianuarie - februarie 2009 (124)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

MIERE, si mie mai imi vine cateodata s-o pup pe guritza pe Clara, asa fara sa-mi dau seama, din dragoste; de fapt mai mult ca mi-e drag de guritza ei care chiar daca nu spune cuvinte e tare expresivaDar, sincer ma abtin

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Raluca, nu ai vrea sa o lasi asa? eu te sustin in punctul 2. ii va fi si mai greu in viitor cand chiar nu se va putea schimba nimic. arata-i partile bune ale iepurasului, zi-i ca e importanta, ca e rolul principal.. din astea. sunt sigura ca vei reusi!
Ca sa va mai destind nitel, uitati iepurii la plaja

Criss, doar cu familia extinsa, soacra-mea nu e tocma' bine... dar sper sa se rezolve problema. pup, multumesc de sustinere!

sunt superbi! Frumosi si veseli. Iar mandra m-a dat pe spate ce preocupata era de activitatile ei

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Naty, si eu te sustin in ideea de a nu schimba rolul, trebuie sa inteleaga importanta rolului si sa nu mai incerce sa schimbe detaliile. Oricum, a fost tare simpatica in argumentul ei, ca nici macar nu-i plac iepurii
Miere, si eu as fi reactionat la fel daca cineva l-ar pupa pe gurita pe fi-miu, nu cred ca ai de ce sa-ti faci mustrari de constiinta. Eu pe Vladut nu l-am pupat pe gurita decat de vreo 2 ori si atunci nu ca gest de a arata iubirea ci pt ca mi-a cerut Vladut sa-l pup ca facuse buba la gurita

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

ROX, dar Patrik chiar e bucatica rupta din tine, cel putin la "mocutza"
Iar dsoarei i-am admirat cerceii

Fetelor am bagat la spalat rufele pt 0-3 luni care au fost ale Clarei si au rezultat 3 masini plineAsta doar, rochite, body-uri, bolerouri si costumase. Mai urmeaza...
Sunt asa mici si dragalase

Ieri am votat final cu sotzul numele surioarei: ELIZA VIOLETA. Cum vi se pare?

CEZARIANA 16 NOV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

ROX, dar Patrik chiar e bucatica rupta din tine, cel putin la "mocutza"
Iar dsoarei i-am admirat cerceii

Vai Claudia este absolut singura persoana care zice ca seamana Pat cu mine . el e de fapt clona lu tac-su. pe mine oricum nu ma supara, sa semene cu cine o vrea el, doar sa fie sanatos!
multumesc de admirarea cerceilor, sunt ai mei de cand eram ca ea . ca pe ai ei i-a perdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si mie mise pare ca seamana cu tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Vai Claudia este absolut singura persoana care zice ca seamana Pat cu mine . el e de fapt clona lu tac-su. pe mine oricum nu ma supara, sa semene cu cine o vrea el, doar sa fie sanatos!
multumesc de admirarea cerceilor, sunt ai mei de cand eram ca ea . ca pe ai ei i-a perdut

Il stiu pe sotzul tau (din poze)dar cand am deschis pozele astea de pe plaja pur si simplu mi se pare ca-ti seamana f. mult.
Si eu i-am pus Clarei cerceii de cand eram mica, pentru ca celelate perechi pe care le are, fie i se desfac si-i cad, fie sunt cu tija si o inteapa.

CEZARIANA 16 NOV.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA
Si eu i-am pus Clarei cerceii de cand eram mica, pentru ca celelate perechi pe care le are, fie i se desfac si-i cad, fie sunt cu tija si o inteapa.

hehe ce misto
hai ca fac capitol nou daca tot is around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

'neata si de la noi
Essea,ma bucur pt voi,acum trebuie sa te linistetsi,ofera-i atentie,chiar si imbreuna cu surioara,sa ii cititi,sa ii vorbiti,descrie tot ce vedeti,etc. Nu te mai invinovatii ca nu ai de ce. Esti cea mai buna mama pentru ei. Ai 2 copii sanatosi si asta conteaza cel mai mult

dark,seamana din spusele tale cu un stomach bug...ooof saracutu'
Naty,nici eu nu as schimba rolul. Trebuie sa ii invatam ca trebuie sa facem in viata si cea ce nu ne place...intr-o forma mai pe varsta lor.

Roxana,cum nu vezi??? Seamana leit...f frumosi copiii astia ai tai

Miere,eu sunt total contra la pupatul pe gura,nici de noi nici de altcineva. Si eu am avut aceiasi problema cu vecina,s-a rezolvat ca i-am zis. Pe Cristi l-am scolat de mult sa nu cumva sa o faca ca l-am mancat de viu. Si eu sunt o exagerata,my way or no way! . In legatura cu educatoare,cu favorizarea lui A,cred ca orice mama ar exagera... ma ales ca suntem si geloase.

Anna,ce face Vladut??? poze noi??
Cadia, ffffff frumos numele... de abia astept sa ajung si eu acolo

un pentru toate

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput

iaca-ta capitolul 125

Mergi la inceput